סוף סוף יצאנו מעזה

mail666

New member
סוף סוף יצאנו מעזה

מכירים את כל הפרסומות האלה שרצות באינטרנט ומבטיחות כסף בחינם? גם אני פעם לא האמנתי לאף אחת מהם.... אבל השיטה הבאה עובדת - בדוק!! ( אני עצמי הרווחתי מזה כמעט 4,000$) אין לכם מה להפסיד - תנסו ותראו - תקדישו רק 5 דקות ותרוויחו בגדול: 1.הכנסו ללינק הבא (פשוט העתיקו אל שורת הכתובות): http://profitfrommails.com/pages/index.php?refid=vanil 2.האתר שנפתח הוא אתר שמשלם כסף על קריאת אימיילים!! תוכלו לקרוא את כל הפרטים באתר עצמו - אין שום סיכון בהרשמה וניתן לבטלה בכל עת. עכשיו נעבור לשלב הבא: לחצו על SIGN UP בצד והכניסו את כתובת האימייל שלכם - ולאחר מכן הכנסו לאימייל שלכם ותגלו שקבלתם הודעה - תפתחו אותה ותרשמו דרכה לאתר. תהליך הרישום מפורט כאן: (אין צורך לתת פרטי כרטיס אשראי וכו' - אם תקבלו בקשה לרישום ויזה פשוט בטלו אותה והמשיכו) 3. מלאו את כל הפרטים הדרושים (ב-ZIP CODE הכניסו סתם קוד) שימו לב: בשורה באמצע רשום מי היפנה אתכם - תרשמו את השם שלי - Referred by: vanil אני אישית מקבל 10 דולר על כל אדם שנכנס... אבל אם תורידו את השורה לא תוכלו אתם לקבל 10 דולר אם תעבירו את זה לאנשים וחבל לוותר על הרבה כסף שתוכלו לקבל באמצעות זה. למטה בבחירת קטגוריות סמנו את הכל (ככל שתקבלו יותר אימיילים כך תרוויחו יותר כסף) בחרו באפשרות תשלום ( מומלץ באמצעות צ'ק), כתובת אימייל למשלוח, סיסמא וגמרנו! 4. עכשיו אתם תראו את החשבון שפתחתם: הנה קבלתם על ההתחלה 100$!! כל יום יישלחו אליכם אימיילים כשעל כל אימייל שאתם פשוט פותחים תקבלו כסף עד סכום של 10$ (אתם יכולים לבטל את השירות בכל עת שתרצו - תקראו הכל באתר) תעצרו ותחשבו רגע - אם תקבלו בממוצע 8 אימיילים ליום, כפול 10$ זה יוצא כבר 80$ ליום !!! מתי שתגיעו לחשבון של 10,000$ תוכלו למשוך את הכסף (לא בעייה, תוך 2 או 3 חודשים מגיע, במיוחד אם תגייסו חברים חדשים) - וזה עובד, בדוק - וכל זאת מבלי לקום מהמחשב!!! - את הכסף אפשר למשוך ע"י צ'ק שיגיע ישירות לביתכם (ללא כל סיכון עם כרטיס אשרא)י - אז בהצלחה - אני ממליץ בחום ( אני עצמי כבר הרווחתי 4,000$) !! שווה לנסות!!

למעלה