סוף סוף יצא לי לראות את הסרט

karoleking

New member
סוף סוף יצא לי לראות את הסרט

"מקום בלב".
היה עכשיו בערוץ 24...

itamarmal

New member
איזה יופי משפחת שבת...

גם לי יצא סוף סוף לראות את "מקום בלב"... שלומי היקר "תודה שנכנסת לנו אל הלב"

שבוע טוב לכולם , אני ראיתי אתמול בצהריים

סרט יפה מאד , חשבתי לבקר בטורקיה ( אף פעם לא היית שם ) אבל כנראה שאדחה את התוכנית הזאת .

karoleking

New member
האמת שזה באמת לא הזמן.../images/Emo4.gif

אנחנו עשינו טיול דומה לפני שנה וחצי, עם חמי ז"ל, שגם נולד באיסטנבול. היה לנו מאוד קשה אתמול לראות את הסרט שקצת החזיר אותנו לטיול ההוא.

karoleking

New member
איתן... רק עכשיו ירד לי האסימון

אתה רואה תוכנית כזו בטלויזיה ואפילו לא מסמס לי?
ואני כמו פריירית ישר שולחת הודעות לכולם כשאני רואה משהו מעניין... מה יש לך להגיד להגנתך? (רצוי שתמצא סיבה באמת טובה
)

סלחי לי באמת מצטער אבל ..יש לי המון סיבות :

קודם כל הייתי בטוח במאה אחוז שיש לך את זה , וראית כבר . הסיבה השנייה היא שהפסדתי שליש בעצמי . השלישית היו לי מלא אורחים בבית והוציאו אותי מהפוקוס לגמרי , ויש עוד סיבות אמיתיות אבל אני חושב שהבנת את הרעיון ..

karoleking

New member
דבר ראשון, לעולם אל תהיה בטוח

כי למרות שאני בטוחה שראית את כל מה שקשור לפבלו, אני עדיין מסמסת לך כשאני רואה משהו. ולא משנה אם יש אצלי 1000 איש. התוכנית הזו הייתה חשובה לי במיוחד יותר מכל תוכנית בידור אפילו. מזל שיש עוד חברים שדאגו לעדכן אותי.
אני לא כועסת, אבל להבא, תעדכן. תודה

karoleking

New member
ברורררררררררר

כל כך הרבה זמן אני מחפשת את הסרט הזה... לא היה איפה למצוא את זה אפילו. מזל שאמרת לי אחרת הייתי שוב מפספסת... כן מה לעשות, ככה זה כשלא מתעניינים בטלויזיה.. מה עם אילת? סגרת?

karoleking

New member
שלא יהיה מאוחר...

אצלי כבר סגור... הולכים לעשות לשלומי חגיגה כמו שהוא לא ראה בחיים שלו.

או שהתחלתם לבדר בקודים , או שאני לא בענייין

אבל חגיגות נשמע לי טוב , אפשר פרטים ?

karoleking

New member
שום קודים ושום כלום

הכל פתוח... מדובר על סופ"ש באילת כולל הופעה של שלומי שזה כבר חגיגה מפני עצמה. אבל זה בלי פבלו אז אולי לא כל כך מעניין אותך
בקיצור אנחנו נוסעות. אם אתה רוצה להצטרף אתה יותר ממוזמן. יהיה שמח, אני מבטיחה.

נשמע טוב , למה מתכוונים לאקספרס ביט ?

1900 לזוג , או 980 ליחד ? מה הכוונה ? שלומי שבת באילת טייטל הפקות מציגים: סופ"ש מדהים עם מסיבות, מועדונים, כיף בלתי נגמר. הופעה חייה של שלומי שבת. לינה במלון הרודס, מחיר 1900 ש"ח לזוג כולל ארוחות בוקר או 980 ש"ח לזוג באקספרס ביט 19-21/2 להזמנות חייגו: 03-5151614.

orianush

New member
../images/Emo26.gif

במלון הרודה זה 1900 לזוג בחדר לשלושה זה 850 לכל אדם במלון אקספרס ביט זה 980 לזוג בחדר לשלושה 450 לאדם בחדר לארבעה 350 לאדם

למעלה