סוף סוף יצא משהו

סוף סוף יצא משהו

הלכנו לסידני עלי חמש בבוקר עד שמונה רק שיחקו לנו המומחת על העצבים בשמונה נכנסה להקה של ברקודות תפסנו ארבע והלכנו הביתה נ.ב. כולם קיבלו פס (חזרו לאימלה)

alonps

New member
../images/Emo110.gifמזל טוב

רק חבל שזה לא קרה ביום שישי שעבר... ):

zoharfi

New member
איזה גדלים ?

תן בבקשה פרטים, איזה פיתיון ? תוך כמה זמן תפסתם ? ....

קבל

גדלים - בין 500 גרם לקילו (קטנים) פתיון - יו-זורי פינס מינו ואלטימה פינס זמן - 4 בחצי שעה

zoharfi

New member
אני מבין שאתה מזרזר.

איך בדיוק הטכניקה, איזה מהירות ? איך דואגים שלא ייתפס בקרקעית ? לגבי משחיזי הקרסים - איך משתמשים בזה בדיוק - זה כמו אבן משחזת ? זה בא עם הוראות ?

תגובה

לגבי הטכניקה תצטרך לראות בעיניים כדי להבין ובקשר למשחיז, הוא מגיע עם הוראות שימוש אבל זה די פשוט זאת אבן משחזת עם חריצים לאורך שמים את הקרס בתוך אחד החריצים ומשחיזים

כל הכבוד, איזה כיף ../images/Emo70.gif

איזה כיף בטח להוציא כאלה דברים. הם נאבקו חזק ? הם לא קרעו לכם את החוט עם שיניים החדות שלהם או ששמתם חוט ברזל ? מזל טוב והלוואי על כולנו (לפחות אני יודע שאני הייתי רוצה 4 ברקודות במקפיא שלי עכשיו
)

ניר

כמו שאמרתי הן היו קטנות ולא נתנו מלחמה מי יודע מה לגבי השיניים בגלל היותן קטנות אז הם לא הגיעו לחוט וקיבלו פס זה חזרו לים לא למקפיא

rondadon

New member
אני לא חושב שהייתי רוצה ברקודות...

כי הן מספר 1 בהרעלת דגים... הם ממש מטחנות הזבל של הים... אז, לא ניראה שלי שכדאי לקחת ברקודות בשום אופן... גם אם הן 5 קילו... הכיף זה המלחמה - אז לוקחים מצלמה לים... תופסים...מצטלמים...ומחזירים למים...

למעלה