סוף סוף ירושלים עושה משהו עם עצמה..

סוף סוף ירושלים עושה משהו עם עצמה..

ניצחה ב15 הפרש ועולה לשלב הבא. אבל איך פיני אמר בזמנו ? מה זה יול``ב בכלל ?????

Carmelo Anthony

New member
קצת תפרגן, מה קרה?

שיחקו מצויין, זה הגיע להם. יש לנו מה ללמוד מדנשה, שני הקלעים המובילים בירושלים היו ישראלים, מרקו וששון, עם 25 ו-23 אם אני לא טועה, אפשר לתלות את זה בבחירת הזרים הזוועתית שלהם העונה, אבל אפשר גם לפרגן, כן, לאדומים מירושלים, עם כל השנאה ההדדית, גם זה מביא כבוד למדינה, במיוחד השורה הסטטיסטית של הישראלים, הלוואי עלינו....

יו45

New member
חס שלום

ביום שהישראלים שלנו יקלעו כמות כזו של נקודות המצב שלנו יהיה ככל הנראה עמוק, עמוק בקנטים. בדיוק כמו ירושלים מודל 07/08

למה שאני אפרגן להם ??

הם מפרגנים לנו בהצלחות ביורוליג ?! הם רק מחכים לשמוח לאיד הצהובים... ולעניינו יו45 צודק. וגם זה שיש להם שני קלעים שעושים את מרבית הנקודות זה רק מראה על רוטציה זוועתית, זה לא קבוצה.. אם אחד מהם יפצע או משו כזה לא יהיה לשמיר תשובה. בקרוב הנפילה האדומה הגדולה.

Carmelo Anthony

New member
כמו שאומרים ביסודי:

"אז תרד לרמה שלהם?" הם ישראלים, שניצחו רוסים, אני לא שמח, אבל גם לא מבואס, אומר כל הכבוד, וזהו. מרקו וששון לא צריכים לקלוע כל כך הרבה, אבל במכבי צריכים ללמוד מהם קצת על שיתוף ישראלים.

באמת הלוואי עלינו..

כי כישראלים ויהודים תמיד יהיה הכי כייף לראות מישהו בן עמך מצליח בקבוצה שאתה אוהד...

יו45

New member
ממש לא

אני לוקח בלי להסס את שארס ופארקר על חשבון הלפרין ובורשטיין, ואת ניקולה על חשבון אליהו, וזה עוד הישראלים האהובים עלי. מישהו פה מרגיש יותר שלם עם הלפרין מאשר פארקר? עם טל במקום שארס? וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שחוץ מהלפרין ובורשטיין אין ישראלים ששווים חמישיה במכבי.

Carmelo Anthony

New member
ברור שטובת הקבוצה בראש סדר העדיפויות

אבל היינו שמחים לראות יותר דקות של ישראלים.

trigotrigo

New member
וזו בעיה אחרת כשלעצמה.

הכדורסל בישראל צריך להתפתח, ושילוב נכון של ישראלים במשחק, גם אם זה על חשבון שיתוף של זרים בלבד, הוא חשוב מאוד למטרה זו.

יו45

New member
הכדורסל הישראלי ממצה את עצמו

שחקנים שמגיעים למכבי, מוציאים מעצמם את המקסימום. זה לא הכדורגל שבו הכשרונות מבוזבזים באופן שיטתי. מה שאומר שרמת הכישרון שיש בישראל היום לא מספיקה לקבוצה שהמקום שלה הוא בטופ האירופי, אין מה לעשות. אבל פיספסתם את הפואנטה, לא רק שחייבים להסתמך על זרים, הזרים שנמצאים במכבי הרבה שנים כמו ניקולה ושארפ בהווה , פארקר בעבר הם סמלים של מכבי הרבה יותר מהישראלים והקהל מרגיש הזדהות איתם, הרבה יותר מהשחקנים הישראלים.

trigotrigo

New member
אז כנראה שלא פיענחנו עדיין את השיטה,

ויש הרבה על מה לעבוד.

יו45

New member
הגנים שלנו דפוקים

לפחות המוח עובד כמו שצריך. ובנימה קצת יותר רצינית, כמות הכישרון שיש בעולם היא מוגבלת, פעם נופל מחזור מוכשר במדינה כזאת ופעם במדינה אחרת . לנו היה את דור הזהב שלנו עם מיקי מוטי ג`מצ`י ועוד רבים וטובים, הדור הנוכחי הוא פחות מוכשר וכדאי להשלים עם זה. פה חייבים לציין שהדור הצעיר יותר של הלפרין אליהו וכספי הוא כבר דור הרבה יותר מוכשר מאלו שקדמו לו(יותר נכון השנים שלוש שנתונים האלה ) והם יהיו הבסיס הישראלי של הקבוצה בעונות הבאות .

למעלה