סוף סוף יש גם לבנות המטליאות פורום

אהובהלי

New member
סוף סוף יש גם לבנות המטליאות פורום

כול הכבוד על היוזמה, אני עוסקת בטלאים כ15 שנה ,זה דבר מדהים וכול יום אני מגלה עולם חדש ומרתק יותר אין סוף להיתפתחות כיום אני יוצרת ומציגה בתערוכות בארץ ובחול אוהבת כול רגע ביצירה ,אשמח לעזור בשאלות הקשורות לטלאים

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif שלום אהובה

ברוכה הבאה
איזה כיף לנו שהצטרפת
נשמח לראות אותך כאן בפורום כמה שיותר ולחלוק מנסיונך הרב. הייתי בתערוכה שלך במזכרת בתיה בסוכות האחרון וגם אני יכולה לומר שהיצירות שלך באמת מדהימות. מעניין אותי, מה הביא אותך להציג בתערוכה ומה הגיע קודם העבודות או ההחלטה להציג?
אם יש לך אתר נשמח להעלות את הכתובת לדפי הקישורים. להתראות

הדור

New member
אהובה../images/Emo140.gifברוכה המצטרפת אלינו המכורות../images/Emo39.gif

אהובהלי

New member
,תודה על הברכות

אז ככה החלטה לעשות תערוכה היא החלטה לא פשוטה,מנהלת המוזיאון ראתה חלק מעבודותי ישבנו דיברנו על נושא הטלאים שזה עולם חדש להרבה אנשים, וככה קבענו תאריך ומכאן מתחיל המרוץ לערוך תערוכה ברמה אחרת ,להחליט מה נכון להציג ומה פחות מתאים,כמובן אין יום ואין לילה. אבל זה ניסיון מרגש,כמובן שווה כל רגע,במיוחד אחרי כל התגובות והפירגונים.
ואז יש הפסקה
מנוחה. היום חזרתי מהתערוכה בהולנד שבא היה לי הכבוד להציג עבודה .
החוייה היתה מדהימה ,ניפגשתי עם מנהלת התערוכה ,ובשנה הבאה אני מציגה כחלק מהתערוכה, בהולנד כ-10 פרטי לבוש בטלאים,וכאן מתחילה שנה ארוכה של מחשבה תיכנון וביצוע, ו אין מאושרת ממני

chayahd99

New member
זה נשמע מרתק

רק עכשיו ראיתי את התגובה את התגובה שלך. מחכה לראות את העבודה ששלחת לתערוכה בהולנד. אולי בשנה הבאה תקחי אותי במזוודה

אהובהלי

New member
אתר חדש../images/Emo222.gif

אתר חדש שבני בונה לי עדיין לא מושלם אבל אפשר להציץ עבודות נוספות בהמשך,שם האתר הטלאים של אהובה ליבמן

אהובהלי

New member
תודה ../images/Emo24.gif

||אשמח לצרף תמונות ,אבל כרגע אני חזרתי מתערוכה בהולנד
ובימים הקרובים אשלח תמונה של העבודה ששלחתי לתערוכה

למעלה