סוף סוף יש לי שוב ראיון עבודה!

way to blue

New member
סוף סוף יש לי שוב ראיון עבודה!

אחרי תקופה ארוכה נטולת יחס מצד המקומות ששלחתי להם מאות קורות חיים, יש לי ראיון! במקום די טוב! אני מתרגשת נורא ולא יודעת איך לעשות רושם טוב אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי קצת טיפים איך להתמודד עם הראיון במיטבי אני גם חוששת מהמתחרים שלי על התפקיד שהם מוצלחים ממני והביטחון שלי קצת מטריד אותי למרות שיש לי קורות חיים לא רעים ותיק עבודות די מרשים מה לעשות?

למה המתחרים מוצלחים ממך ? תני

לעצמך קרדיט ותבואי עם ביטחון עצמי- אני מס. 1, זה מקרין

geni1

New member
איזה יופי!

תזכרי שהם זימנו אותך לראיון כי מצאת חן בעיניהם! בהצלחה!

way to blue

New member
תודה על העידוד

הלכתי היום לראיון חצי חולה מעולפת, הייתי מסטולה לגמרי מהאנטיביוטיקה ששכחתי להביא איתי את הCD שהכנתי עם עבודות שלי לדוגמא אבל עכשיו נשאר רק לחכות ולראות.. הסיבה שאני חוששת למעמדי בראיונות עבודה היא שאמנם יש לי נסיון די עשיר אבל אין לי תעודה רשמית. למדתי הכל לבד תודה לכולם על העידוד!

way to blue

New member
לא התקבלתי ../images/Emo7.gif

אז עכשיו כבר מותר להסגיר כנראה, היה לי ראיון פה בתפוז, לתפקיד המעצב אתרים שהם חיפשו והיום קיבלתי את הטלפון שהודיע לי שאכן לא התקבלתי.
מצבים כאלה מורידים לי את המורל והביטחון ובטח שאחרי ראיון אחד פעם בכמה חודשים, זה מתסכל. האמת שהשכר שהם הציעו די עלוב אבל בימינו אני מוכנה לקחת כמעט הכל על פני כלום.. בכל אופן אני לא אתן לזה לשבור אותי. אני מוכשרת ואני חייבת למצוא עבודה! נמאס שוב לחיות על חשבון ההורים. במיוחד כשמצבם גם הוא מושפע קשות ממצב העבודה בארץ

זה לא אומר שאת לא טובה, תביני

יש כל כך הרבה מועמדים למשרות כאלה שהעובדה שבחרו משהוא אחר ממש לא אומרת כלום עלייך- יש 1001 סיבות למה בחרו במועמד אחר וזה לא בלל שהוא יותר טוב

למעלה