סוף סוף כאן!

סוף סוף כאן!

אני שמח כל כך לחזור! מפעם לפעם, מנסיעה לנסיעה, אני מאושר יותר ויותר כשאני חוזר הביתה! מצטער שאני "נוטש" אתכם די הרבה, אבל היו בטוחים שזה רק למען מטרות טובות! האמת היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל, אולי הדבר הכי פשוט לעשות הוא לשמור את כל הסיפורים המעניינים למפגש פורום, שאנחנו בכל מקרה עוד חייבים לעצמנו. מה שכן, ההופעות בצרפת היו מוצלחות מעבר לכל צפייה, אריאל היקר שלנו היה שם כדי להחזיק לי את היד שלא אפחד :) ואפילו היה דואט ספונטני. מה שעוד היה שהוא לא יודע...זו מצלמה נסתרת אחת (בידיים שלי...) שהנציחה כמה תמונות מאוד מעניינות של החייל המשוחרר שלנו! לסיכום היה כיף מוצלח ומצחיק. חוץ מזה, קראתי את כל הברכות שכתבתם לי ליומולדת... וכמו תמיד, כל מה שאתם כותבים מרגש אותי וכמובן שביומולדת פי כמה וכמה! מקווה שאתם יודעים וזוכרים כמה אני אוהב אתכם ועד כמה אתם חשובים לי והכי חשוב...ברגעים עצובים...אין דבר מנחם ומחזק יותר מאשר לקרוא את המילים האוהבות שלכם! אז אני כאן בחזרה, ולפחות עד אמצע ינואר אני בארץ! הייתי שמח אם נוכל להיפגש... יש לנו הרבה חברים חדשים מאז המפגש האחרון ואני מקווה שכמה שיותר מכם יכולו להגיע-כדי שנוכל להכיר שתהיה שבת מקסימה אוהב אתכם

orianush

New member
yossiiiiii ../images/Emo24.gif

איזה כיייף שחזרת אלינו :) אני שמחה מאוד שנהנת ושההופעות היו מוצלחות התגעגענו מאוד! ובאמת הגיע הזמן לעשות מפגש

9B9

New member
ברוכה השבה!

אתה כבר כמו תייר, נמצא בארץ חודש וחצי ונוסע..מקווה שאתה נהנה מכל זה כי זה הזמן להנות מההצלחה שלך.אני מאוד שמחה שבחו"ל אוהבים ומכירים אותך בדיוק כמו שאנחנו כל כך מעריכים אותך! אז שתיהיה לכולנו שבת מקסימה.

1מאיוש

New member
יוסייי שלנוו ברוך השב ../images/Emo13.gif

שמחה מאוד בשבילך שההופעות היו מוצלחות מאוד! שנהינת מאוד.. כמו שאתה אומר שמה שאתה כותב אי אפשר להביע הכל אבל אפשר להרגיש בהתרגשות שלך ואנחנו משתתפים בה יחד איתך [: כל הצלחה שלך זה גם אושר בשבילנו [: מתגעגעת
... ואם פה עד אמצע ינואר... כדי להתחיל לזרז את המפגש כדי שנוכל לעשות אותו לפני הנסיעה הבאה

lir2004

New member
אני שמח לשמוע

שחזרת, ושהלך לך יופי יופי בהופעות... ושגם היה דואט עם אריאל... כנס יותר, יוסי, אנחנו זקוקים לך... אגב, אנחנו מחכים לאלבום השלישי!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפחות תוציא איזה סינגל טוב... אוהבים אותך, בן אדם!!!

bu1li

New member
יוסיי

אני שמחה שחזרת ושנהנת ושההופעות הלכו טוב!!! מחכה למפגש =]]

חן 16H

New member
יוסי!!!!

אני שמחה לשמוע על ההופעות המוצלחות אני מחכה כמו כולם למפגש פורום מקווה שיתקיים בקרוב הרבה הצלחה באשר תפנה

כפרה תראה את הגעגועים,

חולים עליך......קינג! צילמת אותי בלי שאני יודע?! אוי ואבוי ...
בכל מקרה אנחנו עוד נוציא לפועל את המפגש הזה....!

1מאיוש

New member
יאלה אריאל תדאג להביא לנו את

התמונות.. נראה מה יצא.. וגם תמונות של יוסי [:

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifשבוע טוב=] וברוך השב!

באמת הרבה אנשים מאז המפגש ההוא שאני לא אשכח בחיים.. מאוד התגעגעתי :)

ברוך השב!!

יוסקהה טוב שחזרת... שמחה שאתה ממש מאושר ושאתה מצליח מאוד בחו"ל מצפה בכליון עיניים למפגש הבא..

ניר86

New member
נשמה ...

כל הזמן הבחור בחו"ל העיקר שזה למטרות טובות ! מלךךך אוהבים המון !

sarit lang

New member
יווווווווווווווווווווסי!

כפרה עליך...אתה באמת כבר נקרא תייר בארץ.... אוהבת אותך..

למעלה