יוסי אזולאי שלכם
New member
סוף סוף כאן!
אני שמח כל כך לחזור! מפעם לפעם, מנסיעה לנסיעה, אני מאושר יותר ויותר כשאני חוזר הביתה! מצטער שאני "נוטש" אתכם די הרבה, אבל היו בטוחים שזה רק למען מטרות טובות! האמת היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל, אולי הדבר הכי פשוט לעשות הוא לשמור את כל הסיפורים המעניינים למפגש פורום, שאנחנו בכל מקרה עוד חייבים לעצמנו. מה שכן, ההופעות בצרפת היו מוצלחות מעבר לכל צפייה, אריאל היקר שלנו היה שם כדי להחזיק לי את היד שלא אפחד
ואפילו היה דואט ספונטני. מה שעוד היה שהוא לא יודע...זו מצלמה נסתרת אחת (בידיים שלי...) שהנציחה כמה תמונות מאוד מעניינות של החייל המשוחרר שלנו! לסיכום היה כיף מוצלח ומצחיק. חוץ מזה, קראתי את כל הברכות שכתבתם לי ליומולדת... וכמו תמיד, כל מה שאתם כותבים מרגש אותי וכמובן שביומולדת פי כמה וכמה! מקווה שאתם יודעים וזוכרים כמה אני אוהב אתכם ועד כמה אתם חשובים לי והכי חשוב...ברגעים עצובים...אין דבר מנחם ומחזק יותר מאשר לקרוא את המילים האוהבות שלכם! אז אני כאן בחזרה, ולפחות עד אמצע ינואר אני בארץ! הייתי שמח אם נוכל להיפגש... יש לנו הרבה חברים חדשים מאז המפגש האחרון ואני מקווה שכמה שיותר מכם יכולו להגיע-כדי שנוכל להכיר שתהיה שבת מקסימה אוהב אתכם
אני שמח כל כך לחזור! מפעם לפעם, מנסיעה לנסיעה, אני מאושר יותר ויותר כשאני חוזר הביתה! מצטער שאני "נוטש" אתכם די הרבה, אבל היו בטוחים שזה רק למען מטרות טובות! האמת היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל, אולי הדבר הכי פשוט לעשות הוא לשמור את כל הסיפורים המעניינים למפגש פורום, שאנחנו בכל מקרה עוד חייבים לעצמנו. מה שכן, ההופעות בצרפת היו מוצלחות מעבר לכל צפייה, אריאל היקר שלנו היה שם כדי להחזיק לי את היד שלא אפחד