סוף סוף כתבה טובה

נעממהה

New member
סוף סוף כתבה טובה

אני יודעת איך חורה פה לכולם המצב של סיקור ההתעמלות אצלנו בארץ, אז סוף סוף נתקלתי במשהו באמת מוצלח, ידידותי למשתמש וכמעט חף מטעויות. קצת מתמקדים יותר מידי בהשפעת השופטים על התוצאות, אבל בגדול באמת בסדר. הם אפילו מזכירים את העובדה שהיום דרגת הקושי קובעת הרבה יותר מציון הביצוע- ויחסית לשאר הכתבות שאני קראתי, זה בכלל לא מובן מאליו.

http://sports.walla.co.il/london2012/?w=/757/2555623

חשוב להגיב!! להראות שיש אנשים שאכפת להם מקצת איכות.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על הקישור! נהניתי לקרוא

ובזכותה גם גיליתי כתבות אחרות מוצלחות על האולימפיאדה, כמו למשל הטור של איתן אורבך. איזה כיף לקרוא סיקורים אינטלגינטיים, ענייניים ולא פופוליסטים!
 

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא מאמר, בסה"כ טור אישי נידח וחבל...


כי זה אכן מעניין ומפרגן (וגם צודק לגבי שניהם – מקסיוטה וגרטל) וחבל שנתקע ב-mYnet... תודה על הקישור, נהניתי לקרוא.
 

נעממהה

New member
יפה!! באמת כתבה טובה.

וואלה השתפרו קצת, זה לא היה ככה מההתחלה. נקווה שימשיכו ככה.
תודה על הקישור!
 

trilliane

Well-known member
מנהל
זה היה כך בכל הכתבות שקראתי אצלם בערוץ

האולימפיאדה עד כה. ענייניות, מעניינות, לא מתלהמות, והטורים של איתן אורבך פשוט עונג צרוף. הוא ידע לנתח את המצב לאשורו (וגם קלע לא רע בהערכותיו), פרגן לספורטאים ולמאמנים כפי שמגיע להם ושם את הדברים בפרופורציות, כמו שצריך.
 
למעלה