סוף סוף מגיעה ההופעה!

סוף סוף מגיעה ההופעה!

סוף סוף שרית מגיעה לאשדוד ב4לאוגוסט אז מי באה אולי אני יכיר בת זוג להופעה מה דעתכם?

Music4Life

New member
כן הא? מיטל - יש לך מסר!

אם במקרה לא שמת לב...תהני ויאללה - תכתבי כבר משהו! אני יהרוג אותך!!

Music4Life

New member
נו באמת חמי... ../images/Emo13.gif

you really can't dig a joke when you see one? הבנת מה שאמרתי??

רק שאלתי

אני מאשדוד רק רציתי ידידה שתהיה איתי לא שאני משהו סליחה אים הגזמתי!

רק שאלתי

רק שאלתי

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח... לא סולחים! ../images/Emo3.gif

סתםםם..
אין לך חברים/ חברות שיבואו איתך!? כאילו, למה נראה לך שבנ'אדם שלא מכיר אותך, יבוא איתך ויהיה איתך?! בלי להעליב, אבל אני בטוחה שאף אחת פה לא תהייה "זוגתך".. (במילים שלך! חחחח..) בלי שהיא מכירה אותך! תחשוב על זה!
ותהנה בהופעה

חסוי 12

New member
מה הקטע לא הבנתי

אני יכולה ללכת איתו בכיף מה את עושה הכללות דברי אך ורק בשם עצמך הבנת? הוא בטח לא התכוון ללכת איתך אז ככה שתרגיעי.............. אל תעליבי סתם בלי לדעת יש הרבה שירצו ללכת איתו ואני בטוחה בזה. אם את כבר מדברת תסתכלי על עצמך ותגידי מי ילך איתך???

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif בוא'נה את סתומה!

דבר ראשון, סתכלי בשרשור הקודם ותראי שהוא הציע לי להיות הבת זוג שלו להופעה, (או לפחות שירשר את ההודעה שלו להודעה שלי...) מה שבטוח.. לא לך! דבר שני, אולי רק את הנואשת שמסוגלת ורוצה להכיר בחורים באינטרנט בלי לדעת מי הם לפני?!... אני לא מתכוונת להעליב! אני בטוחה שהוא אחלה בנ'אדם! אבל עדיין, אפשר להכיר אותו שם... ואח"כ להחליט אם את רוצה להיות הבת זוג שלו! ודבר אחרון, כמו שאמרתי, הוא לא ביקש ממך ללכת איתו! אז מה הקטע שלך יא'פוסטמה?!... אז שתקי וזהו

חסוי 12

New member
חתיכת מפגרת

קודם כל אל תקללי כי אני לא קיללתי אותך........... דבר שני את אוליי לא הבנת את מה שהוא כתב....(כי יש לך קשיי הבנה מה לעשות?) הוא התכוון שתהייה לו בת זוג כדי ללכת איתה להופעה ולא כדי שתהיה חברה שלו..... קודם תביני מה כתוב ואל תקפצי כמו איזה חמורה שלא מבינה כלום...... מה את מבינה את כולה צוציקית
בת 17 אז שבי בצד ובשקט שמעת? ודבר אחרון מי שמכירה אנשים מהאינטרנט זו בוודאי את שכל היום מבלבלת את המוח כמו איזה מטומטמת ומתחנפת כמו כלבה
אז שבי בשקט ותרגיעי הבנת יא'סתומה???

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif טוב תקשיבי!!!

אני הבנתי מה הוא כתב, אני לא התכוונתי שמישהי מפה תהייה חברה שלו, "בת זוג" זה אומר שתהייה איתו מישהי שתבוא איתו להופעה, את זה אני הבנתי טוב מאוד! ואני גם מבינה יותר טוב ממך.. בהכל
(כל התחומים...) נכון, אני בת 17, אבל תאמיני לי שאני יותר בוגרת ממך! סתכלי על ההודעה הראשונה שלך, את התחלת עם השטויות שלך!!! ומצטערת להגיד לך, אני.. להבדיל ממך, לא מכירה אנשים דרך האינטרנט!!! אני מדברת איתם באינטרנט, אבל זה לא קשור! ומי מתחנפת??? מה הקשר עכשיו? ואת לא תגידי לי מה לעשות, פוסטמה
ומי מכיר אותך בכלל?!?!?! את מתביישת אפילו לכתוב את השם שלך- קוראת לעצמך "חסוי 12" מרוב בושה! טוב, יאללה.. אין לי כוח אלייך , ביי !

למעלה