סוף סוף מגיע יום שישי...

סוף סוף מגיע יום שישי...

אוף,אין לי סבלנות כבר יותר לחכות למחר. מחר סוף סוף מגיע יום שישי ואיתו הפינוק,התענוג הממכר של רדיו ירושלים והקינוח המתוק של השבוע - "כ ו כ ב נ ו ג ה" ! ! ! ! ! ! ! מה שכל המאזינים מצפים לו בכיליון עיניים כל השבוע. נ ג ה ק ד מ י , האגדה של רדיו ירושלים מביאה את התכנית המדהימה ביותר שאי פעם נשמעה! נוגה היא הדבר הכי חם ברדיו ירושלים ובישראל! הכונו לשיגור מחר...

Party Monster

New member
באמת תכנית ברמה

יצא לי להאזין לכוכב נוגה שבוע שעבר ואני חייב לציין שנהניתי ביותר!

Hector M

New member
כל הכבוד נגה!

התכנית ביום שישי היתה כל כך מדהימה שזה פשוט מפתיע אותי כל פעם מחדש. אין מילים לתאר את ההתרגשות שאני חש לצלילי הקטעים המטריפים שיוצאים מידיה של נגה,הכשרון והנכס העצום הזה של רדיו ירושלים. אני כולי ציפייה לתכנית מחר שודאי תפתיע ותדהים כרגיל!

מחכה כבר לשעה 20:00

איזה כיף,בטח מצפה לנו היום עוד תכנית מהממת שתעשה לנו את כל השבוע! V I V A N O G A

הבטחה שהפרתי בגלל נוגה.

הבטחתי לעצמי לא לגלוש הלילה באינטרנט בגלל קשיים כלכליים (כן יש כאלה שעוד אין להם אינטרנט מהיר), אבל... בגלל נוגה, שמחזירה אותי שוב ושוב ללילות שבהם תיקלטה במועדוני ירושלים ותל אביב, נאלצתי לחזור לפורום: בגלל "פירסט בי א וומן" שהרקיד אותי ואת הכלבה שלי, וכל מה שבא אחריו. בקיצור... אם היא תמשיך ככה הנוגה הזו, אני אשאר בלי אוכל במקרר, אבל אולי בעצם... המוסיקה היא היין שלי ועושה לי טוב יותר ממזון או שתיה שקונים במכולת. ועכשיו אני בגיל 14 עם careless wheasper, אוף איתך, נוגה, לא יכולה איתך ולא יכולה בלעדייך. ובכלל, מאיפה את מביאה את כל העיבודים המדליקים האלה?! צ'ינקי.

לצ'נקוומילה

איזה קטע גם אני הייתי במסיבות נשים שלה וגם במסיבות גייז אז הייתי ממש ילדה עכשיו גדלתי אבל צריך לנסוע לתל אביב בשביל מסיבות חוץ מזה שאני אוהבת את המוזיקה שלה ראיתי אותה השבוע בקניון והיא היתה ממש קרירה אליי בשביל אחת שמכירה אותה כבר הרבה שנים ציפיתי ליותר!!!

היי ענבר

באיזה גיל היית במסיבות שנוגה תיקלטה בהן, בגיל אחת עשרה?! כי את מכירה אותה כבר הרבה שנים...ואת רק בת 21 לפי מה שכתבת (או ששכחת לעדכן..). חוץ מזה, המוסיקה לא שלה, אבל היא בהחלט יודעת לבחור מוסיקה בצורה מושלמת, ולהרקיד את כולם ללא הפסקה. בקשר ל"קרירות", זה מזכיר לי שפעם הלכתי למופע של "הגשש החיוור", וראיתי את השלישיה בדרכם אל התיאטרון, לכולם היו פנים קפואות לגמרי, חשבתי שהם קרירים... היום אני יודעת שלאנשים יש חיים מחוץ לעבודה... (וגם אם העבודה בתחום הבידור) -לכל אדם זכות לבחור למי להתקרב ולמי לא, ובאיזו מידה.

למעלה