סוף סוף מחר יום הדין!!!

ורד.ג

New member
סוף סוף מחר יום הדין!!!

הי לכולם אז זהו מחר יום א´ אני בדרך לניתוח המיוחל תחזיקו לי אצבעות עודדתם אותי מאד בימים האחרונים. אתם לא מתארים לעצמכם איזו השפעה יש לפורום עלי אפילו החלפתי מנתח וסוג טבעת בעקבות המלצות שלכם (תודה מיוחדת לרויקו וללילך\נלי). אני מנותחת באסותא מחר אחה"צ, וכמובן מיד כאשר אחזור הבייתה אכתוב לכם אייך היה וכו.... תגידו מישהו (שנותח באסותא)יכול להמליץ מה כדאי לקחת איתי מהבית חוץ מהבעל..... והאם יאפשרו לבעלי להשאר ליידי בלילה??? כיתבו לי מהר בבקשה אני כבר כל כך במתח.... ורד.ג אז |חיבוקים| ו|נשיקות|מכל |הלב|
כולם.

batl

New member
בהצלחה ורד

ממילא מגיעים לאסותא בצהרים, מתנתחים אחר הצהריים ובבוקר - הביתה אין צורך בשום דבר לקחת איתך. הרבה הצלחה!!!!!!!!

ורד.ג

New member
את צודקת ותודה

אבל התכונתי לשמפו ודברים מסוג זה על מנת להתרחץ למחרת לפני השחרור?

batl

New member
ורד חמודה

אין צורך בשום דבר באסותא , בניגוד לבתי חולים אחרים, את מנותחת בערב ובבוקר את בבית. אין זמן להתרחץ!!! בהצלחה!

lir42

New member
ורד יקרה

המון המון בהצלחה מחזיקה לך אצבעות שלך לירי

פנינוש./

New member
שיהיה../images/Emo50.gifמכל -../images/Emo23.gif

את תראי לא תספקי להתאשפז וכבר תחזרי במהרה הבייתה מאחלת לך הצלחה רבה והחחלמה מהירה . פנינוש

SARA120

New member
בהצלחה../images/Emo45.gif

מאחת שעברה את זה לפני 3 שבועות,לא יזיק :כלי רחצה, כותונת(סוכם הרי שבבתי החולים אין גדולים...)חלוק חם ונעלי בית.אפילו שזה יום אחד ,חשוב להרגיש נעים.מכיוון שבאנו מרחוק לא רק שנתנו לבעלי להשאר ,אפילו נתנו לו מקום לישון (היה חדר פנוי)יש ליד כל מיטה כורסה נוחה לשבת,יש טלויזיה עם שלט וטלפון...בקיצור כל התנאים!בהצלחה!!

היי ורד... מצטרפת לברכות ../images/Emo39.gif../images/Emo50.gif

שיהיה לך בהצלחה לפני, תוך כדי ובמיוחד אחרי הניתוח שהכל יעבור לו בשלום ובנחת ושהירידה במשקל תהיה מהירה ומוצלחת כדאי לך לקחת כותונת/פיג´מה כי בביה"ח (ולא חשוב איזה)כנראה שלא חשבו על הרעיון ונותנים למאושפזים ללבוש חלוק - שרואים בו את כל החלק ה-תחתון ...! אז, בלי יותר מדי חרוזים והגיגים שיעבור לך קצר האשפוז בבית החולים כולנו כאן מחזיקים לך אצבעות שנוכל בעוד כמה חודשים להתראות חתיכים וחתיכות / רזים ורזות !!!

באיה

New member
ורד ג. שלום../images/Emo50.gif

מחר בניתוח. אני מאחלת לך, שתעברי את הניתוח בקלות. לרוב זה כך. ההחלטה שלך נכונה, והיא תאפשר לך לרדת מהמשקל ביתר קלות. מחזיקה לך אצבעות ו
באיה.
חמה לא להזניח את הפורום, כי בעזרתו ההצלחה תהיה גדולה יותר.

ורד .ג בהצלחה מחר בניתוח באסותא.

מאחל לך הצלחה בניתוח אני גם נותחתי באסותא לפני 11 חודשים אצל ד"ר סובחי ניתחו אותי אחרי הצהריים ולמחרת בבוקר שלחו אותי הביתה.יש באסותא יחס מצויין האחיות כל הזמן מסביבך ממש יחס נהדר. אז נשמע ממך אחרי הניתוח בהצלחה בדרכך החדשה.

webaction

New member
בהצלחה עם כל ה-../images/Emo23.gif מכאן רק ל-../images/Emo6.gif

שיהיה לך בהצלחה אצל מי את מנותחת

RomiVais

New member
המון המון המון ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo50.gif

מחכים שתחזרי אלינו במהרה!!!! מחזיקה לך אצבעות - את תראי שהכל יהיה בסדר ויעבור בשלום!!

star22.

New member
ורד, המון המון המון בהצלחה

יווו אני כלכך שמחה בשבילך אין לך מושג כמה

ורד *

New member
ורד, זה לא יום הדין זהו יום הולדת

כל שנה ביום הזה תחגגי לך יום הולדת ותצייני את מס. הק"ג שהשלת מעצמך ושתרמו לחייך החדשים.
ורד

gal33

New member
אחלה רעיון! כמספר הקילוגרמים שנשרו

מספר השנים שהתווספו... גל

למעלה