סוף סוף מינו לי סיוע משפטי

סוף סוף מינו לי סיוע משפטי

החלטתי לא לוותר הגדול שלי בן 11 ושום תוכנית עם האב אין בהתחלה חשבתי שאני מפלצת אח"כ חשבתי על האקס שלי שהוא ממורמר שהוא טעה בבחירה שלו (אני) אח"כ חשבתי שמלחמת הקיום שלו מחקה כל חלקה טובה אצלו אחרי זכייתו בטוטו וקבלת ירושה הבנתי שהוא סתם שקרן עלוב הוא אמר לילד אמא שלך דפוה שפגשתי אותו בבנק ושאלתי אותו לפשר האימרה הוא ענה שאני דפוקה אמרתי לו מה דעתך "להציל את הילדים ממני ולגדל אותם" הוא נס על נפשו לילדתו החדשה בת שנה באמת אפשר שהוא יאהב אותה ולא את שלי באמת התחתנתי עם מפלצת? הוא היתקדם יפה מאוד הוא עסוק בחייו החדשים הוא אמר שהוא טעה והוא לא מתכוון לשלם על זה כל החיים שלו וזהו מה עם הילדים זה לא משנה הוא אמר שאין מה לעשות הכי אני מרגישה מרומה ומקווה שאני הצליח במשפט שיניו הכנסה ואני יאמץ את הקטע של הסדרי ראיה ותשלום על כל פעם שהוא לא מגיע נישמע מצויין

שיהיה בהצלחה ../images/Emo140.gif

איך מגיב הילד שלך בן ה 11 לביקורים של אבא שלו ? האם הוא שמח כשהוא מגיע יש תקשורת בניהם ? את צריכה להמשיך להלחם שלילד שלך יהיה אבא . בהצלחה

טוב יש לי שניים

הילד יותר דורש הילדה יותר מדחיקה אצלו זה מיתבטא בתופעות מאוד קשות במיוחד אם הם חוזרים הביתה כי הם רבו עם החברה שלו ואז הוא זורק אותם בבית איך הייתי רוצה לנתק לו את הראש מהגוף אם הוא היה יודע מזה עושה לילד ולא אני לא רוצה לשמוע שיום אחד הוא יצטער על זה בכלל לא כי הוא לא חשוב בסיפור חשוב לי מה הילדים שלי מרגישים ואני יודעת שיש בהם נזק הוא גר בעיר שלי והעיר קטנה והוא לא מוכן אפילו להוציא אותם יום אחד מביה"ס בשביל לת להם הרגשה טובה ויש לציין שהוא עצמאי והוא כל היום מסתובב מבריכה לבריכה ולא מוצא זמן לחייג אפילו יום אחד החברה שלו הייתה בתחילת ההריון ומישהי מ"הנשמות הטועות" באה לספר לי ואני לא מכירה אותה אבל היא נישלחה לספר לי (כי אז הוא לא היה איתם בקשר בתקופה ההיא ) סיפרתי לילדים ושמחתי אחרי שמונה חודשים בערך הבן שלי יצא לחנות לתקן את האופניים והוא סיפר שהוא פגש את אבא והוא יבוא לקחת אותם בשבת ואפילו "הגדיל " לעשות וקנה להם שני מכשירי פלאפון כדי שכיביכול אני הבעיה שהוא לא רוצה לחייג לפלאפון שלי אם הוא ענה פעם לטלפון אני אתן לך מה שאת רוצה ואז כל היום אני מוצאת את עצמי מדברת עם הילדים שלי בפלאפון לקחתי אותם והחזרתי לו אמרתי שאני רוצה משו אני קונה אני לא מגדלת ילדי פלאפון כי אין צורך בסביבתנו אני מתקשרת איתם פנים מול פנים אני לא צריכה אותם בפלאפון הגיע בשעה טובה שעת הלידה את לא מאמינה כמה מתנות הילדים שלי קונים לה הם חושבים שהיא הכי חמודה בעולם אבל גם את זה הוא לא נותן להם אני חייבת לספר לכם שהם הולכים אליו הם לוקחתים מברשת שיניים ומשחת שיניים ומיברשת שיער איתם היא אף פעם לא מעיזה לכבס להם את הבגדים וזה עוד כלום אני לא מבינה הרי היתגרשנו כי לא היסתדרנו ואני מרגישה שאני עדיין במלחמה למרות שהתגרשנו הוא אל היתגרש ממני בכלל כי כמו שאם יודעים אין אני הוא בפרוש עזב את הילדים איך אפשר לאהוב אותה אותם לו מיותר לציין היא נולדה עם חור בלב וכל היום הוא מטפל בה זה מה ניקרא קארמה בקיצור השם יעזור ויהיה בסיידר עכשיו אני מחכה למשפט החדש עקב שינוי ההכנסות שלו והחיים יפים

../images/Emo140.gifבהצלחה,ואב,את צריכה הוכחות כתובות על כספו

שהרי מבחינה משפטית זה מה שתופס,ובטח את יודעת זאת, מעבר לכך שהוא מחוייב במזונות,לי יש חברה שתבעה את האבא למרות שהוא לא היה פנוי ולו 7 ילדים,כן כן,השפוט פסק לו 1200ש"ח כולל רטרו שנה + אחורה,מאד תלוי מי השופט,אבל מזונות מגיע, שיהיה בהצלחה,ואגב,תהייה עם היד על הדופק כל הזמן עם העו"ד כי אצלי היה לה זמן וכל הזמן דחפתי אותה לבצע דברים כאלה ואחרים, שיהיה בהצלחה, אילנה ,,,

../images/Emo141.gifתודה לכולכן

אם לא ניהיה תלויים אחד בשני ניהיה תלוים אחד ליד השני

למעלה