סוף סוף מישהו התייחס לאימל ששלחתי:YNET

דורון

New member
תייסיר הזה פשוט בן אדם פסיכופת

אם הוא באמת נסע עד לנווה אילן, לקח מכתב, קשר אותו לאבן וזרק לתוך הוילה אז הוא חייב ללכת לטיפול פסיכולוגי. יש גבול גם לטימטום.

חברים תתחילו גם אתם לזרוק אבנים ותעבירו

את המסר שאתם רוצים למתמודדים. מה זה השטויות האלו? למה ההפקה מתחמקת שוב? ביזיון.

דורון

New member
אני יודע, אבל עדיין...

מה אתה לוקח אבן וזורק לתוך החצר? מה אין שכל? ואיפה הוא חושב שהוא נמצא? זה כבר המסר השני שהוא מכניס לוילה. מה הוא יעשה שבוע הבא? יחפור מנהרה מתחת לוילה בשביל לדבר עם רנין? הוא חייב לראות פסיכולוג הבן אדם הזה.

droriko

New member
אני שואל שאלה אחרת

איך יכול ליהות מצב שסתם בן אדם מהרחוב יכול לבוא ולזרוק אבן לתוך המתחם? אין אבטחה באיזור?

ordiki

New member
לא

אני הייתי שם בשבת, היינו בפונדק אלביס ועברנו שם לראות, אין נפש חיה מסביב למתחם.

אני נוסע השבוע לשם

אני נוסע טקס ההדחה אם תרצו לארגן משהו יאלללה זה זהמן ואני אזרוק להם אותו מעבר לגדר. :)

קמבילי

New member
ברצינות? אתה תקבל מיד תואר כבוד של הפורום

זה רציני? אפשר לשלוח לך מסרים להעביר? הייתי שולחת לרנין: "רנין, שפרה וצבר מלכלכים עליך כדי להדיח אותך". טוב, לא?

דורון

New member
גם נכון, מעניין מה הוא אמר למאבטח בכניסה

המאבטח: "מה אתה עושה פה?" תייסיר: "סתם באתי לזרוק אבן לתוך הוילה" המאבטח: "טוב כנס"

יפה אמרת והתשובה היא:

ההפקה יזמה את זה עם תייסיר במטרה ליצור ריטינג אני אישית יודעת שיש שומר. וגם כשצינזרו כביכול השאירו סאונד בכוונה כאילו פאשלה. על מי הם עובדים? תפסיקו לשלוח אסמסים.

שלא יעבדו עליכם כנסו

אף אחד לא יכול להיכנס למתחם ככה סתם אני היתי שם פעמיים בהדחות...ויש שומר ושער והכל סגור ולא נותנים להיכנס ככה סתם.. ולכן הכל מתוכנן עם ההפקה והכל מכור ושלא יעבדו עליכם נ.ב. ברגע ששפרע תועמד להדחה אני נוסע לשם ויעשה לה קבלת פנים שהיא לא תשכח בחיים מי שרוצה לבוא מוזמן לשלו לי מייל או לדבר איתי בקומונה בהצלחה לכם יאללה ביי

droriko

New member
מה זה השטויות האלה שומר?

אתה לא יכול לאבטח מקום כל כך מרכזי וכל כך מושקע בעמדת ש.ג בודדה? ועוד אחד כמו טייסיר שלעקוף שומרים זה משהו שהוא למד עוד מהמחסומים ....

droriko

New member
מה זה השטויות האלה שומר?

איך אתה יכול לאבטח מקום כל כך מרכזי וכל כך מושקע בעמדת ש.ג בודדה? ועוד אחד כמו טייסיר שלעקוף שומרים זה משהו שהוא למד עוד מהמחסומים ....

יNOT

New member
אתה באמת חושב שזה רק ש.ג ?!

הייתי משער שאם זה באמת כל האבטחה שהמקום מקבל, מזמן כבר חבר'ה מהפורום היו דורכים על הדשא בווילה, ואוליי גם נכנסים לחדר של ההפקה.
אבל אני רואה שרשמת שבגלל שהוא ערבי, אז הוא יודע לעקוף מחסומים, אז זה דיון סרק. .

יNOT

New member
אנשים שפויים או סתם צופים של התוכנית גם ככה..

לא שולחים SMSים. אין סיבה, זה לא שמדובר במבצע התרמה ארצי...כולה מדובר פה בלהעשיר את הכיסים של ההפקה. אילו שכן שולחים SMSים אלו בני משפחות חברים ומכרים של דיירי הווילה, שחלקם אף העידו על עצמם ככה גם פה בפורום.

למעלה