סוף סוף מצאתי אותכן!

יעלי ס

New member
סוף סוף מצאתי אותכן!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

אולי מישהי עוד זוכרת אותי? הייתי די פעילה בפורום הריון ולידה ב 6 חודשים האחרונים. ילדתי ו......לא מצאתי את עצמי בפורומים אחרים,למרות שכולם שם נחמדים מאוד,אבל היו חסרים לי שמות המוכרים. והנה,מצאתי אותכן פה. מקווה שלא אכפת לכן שאצטרף גם. אז ככה..... נולד לנו בן בניתוח קיסרי מוזמן ב4.4.04 . שמו איתי. הוא כמובן התינוק הכי יפה ומקסים שראיתי בחיי
(טפו טפו טפו) אני נהנת מאוד מהמצב החדש . הדבר היחיד שמפריע לי זה תחושה של פיספוס וקרנאה בנשים שעברו לידה רגילה.אף פעם לא חשבתי שחווית הלידה תחסר לי ,אבל זה מה שקרה. אין סיפור לידה,כי אין מה לספר.הכל היה עינייני ומהיר מאוד. מאחלת לכולן אימהות מושלמת ולכל התנוקות בריאות ,בריאות ושוב בריאות! שלכן,יעל. הכי מצחיק שאני כבר מתה להיות שוב בהריון (ולא נהנתי בכלל בהריון הזה).

אפרת12

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

איזה תאריך לידה נחמד
למה ניתוח מוזמן, אם מותר לשאול

עינבלית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

מה אין מה לספר? את צוחקת? תקראי מהר את "סיפור ההריון והלידה של ליה" ותראי איך גם ניתוח קיסרי הוא סיפור. ולגבי תחושת הפספוס והקנאה- אוי, גם אני לוקה בקנאה. אבל מה, רק מקריאת שרשור סיפורי הלידה הבנתי כי לאף אלת לא היתה לידה מושלמת, כולנו היינו משנות משהו אחד לפחות! אז
להולדת איתי ולך-להולדת המשפחה ו-ברוכה הבאה

יעלי ס

New member
קראתי את סיפור הלידה שלך.

נשמע כואב,מפחיד ו.......בכל זאת מרגש. הסיפור שלי משעמם ,כי היה לי ניתוח מוזמן. הצירים לא הופיעו בכלל. בשבוע 38+5 הגעתי לבית חולים והוציאו את איתי. הכאבים היו אחרי,אבל זה כבר לא מרגש. מאחלת לך חוויה מתקנת בלידה הבאה (אם מתוכננת).

משוש30

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

וסחטיין על התאריך!! אני מאד מבינה למה את מתכוונת ל"חווית לידה". אני בלידה שלי הייתי מטושטשת םלמרות שהחוויה הייתה חזקה מאד אז גם אני אשמח לחוויה מתקנת מעט בפעם הבאה. וגם אני מקנאת בנשים בהריון...לא נורא עוד פחות משנה אנחנו מקווים להיות שוב בעסק... בינתיים תהני פה בפורום!

lulyK

New member
ברוכה הבאה!

ושוב, סחתיין על התאריך (אפילו שהרופא בחר...)

אדר שלי

New member
מזל טוב וברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

ומסכימה עם כל מילה שלך על תחושת ההחמצה בעקבות הניתוח, בעיקר בעקבות כל מה שאומרים על החוויה שעובר התינוק ועל הקשר המיידי עם האם בחדר הלידה... אבל הכי חשוב זה שהם יצאו בריאים ושלמים והם איתנו עכשיו. תמשיכי להנות מהמצב החדש ומאיתי!

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif כאן באמת תמצאי את

כל מי ש"דיברת" איתה בפורום הריון ולידה. שם אני כבר כמעט ולא מכירה אף אחת.
לרגל הולדת איתי. המון בריאות, נחת ואושר מהמתוק. איך את מרגישה אחרי הניתוח

wieci

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

את מדברת על פספוס בגלל שלא ילדת לידה רגילה?? אני חושבת שאת הילד הבא שלי אני יולדת בניתוח מוזמן, את מוזמנת לקרוא את סיפור הלידה בשרשור ולהבין למה. חוצמזה, איתי זה שם מקסים
(שמו של בעלי)

יעלי ס

New member
קראתי את סיפור הלידה שלך.

לדעתי לידה מקסימה. אומנם כואבת,אבל מהירה. אני מאחלת לכולן (כולל אותי) לידה כזו.

הי יעלי

דברנו קצת פעם...את סיפור הלידה שלי בטח לא קראת, הוספתי אותו לשרשור אבל אני בסוף בסוף....אם היית קוראת היית רואה שאני הגעתי בלידה למצב שהתחננתי לקיסרי, ואני בהחלט לא מקנאה בכאלה שעברו סיוט של צירים והלידה לא התקדמה ורק אז עברו לקיסרי. אבל קיסרי מוזמן נראה לי כמעט כיף חיים! אני יודעת שההתאוששות יותר קשה והתפרים בבטן וכו'...אבל עדין הסבל הזה של הלידה דילג עליך וזה נראה לי קסום! הלואי שהיה לנו ריצ'רץ כזה שפותחים מוצאים וסוגרים... בכל מקרה מבינה את החוסר שלך בחוית לידה שקושרת בתוכה תחושות חזקות מאוד והתרגשות ותחושת הישג ולפעמים אפילו רוחניות אבל רוצה להראות לך גם את הצד השני. עיקר הקסם הוא לא הכאב והדחיפות והכעס האין סופי על המילדות, הקסם האמיתי הוא בהיווצרות התינוק שהוא שלך והוא ממך והוא איתך עכשיו לתמיד!

יעלי ס

New member
עכשיו קראתי את סיפור הלידה שלך.

באמת נשמע שהיה לך קשה מאוד וכואב. גם הצוות היה מגעיל
הצחקת אותי כשקראת לרופאים אוטיסטים .זה כל כך נכון.אין מילה שמתאימה יותר. ובכל זאת הייתי רוצה לעבור את זה. תודה לך בכל מקרה על האכפתיות שלך. אולי בפעם הבאה אזכה ללידה רגילה.

sipor

New member
את מזכירה לי...

כשהייתי לקראת לידה.. אמרו לי נשים.. זה קשה אבל זאת חויה שכל אישה צריכה לעבור.. אני אמרתי בלב.. בטח! מה זה חויה !!! מוותרת.. יש לי חוויות יותר נעימות בחיים זה מספיק לי.. ודווקא אחרי הלידה.. עם כל הקושי, הרגשתי שמה שהם אמרו זה כל כך נכון, זאת חויה שכל אישה צריכה לעבור... דווקא יוצאים יותר מחוזקים מזה, מבינים שאנחנו חזקות ויכולות לעבור כאלה דברים ויש מן הרגשה של התחזקות למרות כל הקושי.. ולכן קל לי לאחל לך לידה טבעית פעם הבאה, משתי סיבות: 1. בגלל מה שכתבתי למעלה. 2. אני חושבת שלידה טבעית תמיד יותר קלה מקיסרית ששם יש התאוששות קשה ולפעמים גם סיבוכים והכי נורא בעיני זה שהילד נלקח ממך והכל נעשה בקרירות משהו.. כל הכאבים והחויה שווים שכרואים את הגוזל... בלידה טבעית זה יותר מורגש... בכל מקרה.. את ברוכה הבאה.. ויש לך עוד ילדים ללדת אז לא לדאוג...

למעלה