סוף סוף מצאתי אותכן!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif
אולי מישהי עוד זוכרת אותי? הייתי די פעילה בפורום הריון ולידה ב 6 חודשים האחרונים. ילדתי ו......לא מצאתי את עצמי בפורומים אחרים,למרות שכולם שם נחמדים מאוד,אבל היו חסרים לי שמות המוכרים. והנה,מצאתי אותכן פה. מקווה שלא אכפת לכן שאצטרף גם. אז ככה..... נולד לנו בן בניתוח קיסרי מוזמן ב4.4.04 . שמו איתי. הוא כמובן התינוק הכי יפה ומקסים שראיתי בחיי
(טפו טפו טפו) אני נהנת מאוד מהמצב החדש . הדבר היחיד שמפריע לי זה תחושה של פיספוס וקרנאה בנשים שעברו לידה רגילה.אף פעם לא חשבתי שחווית הלידה תחסר לי ,אבל זה מה שקרה. אין סיפור לידה,כי אין מה לספר.הכל היה עינייני ומהיר מאוד. מאחלת לכולן אימהות מושלמת ולכל התנוקות בריאות ,בריאות ושוב בריאות! שלכן,יעל. הכי מצחיק שאני כבר מתה להיות שוב בהריון (ולא נהנתי בכלל בהריון הזה).
אולי מישהי עוד זוכרת אותי? הייתי די פעילה בפורום הריון ולידה ב 6 חודשים האחרונים. ילדתי ו......לא מצאתי את עצמי בפורומים אחרים,למרות שכולם שם נחמדים מאוד,אבל היו חסרים לי שמות המוכרים. והנה,מצאתי אותכן פה. מקווה שלא אכפת לכן שאצטרף גם. אז ככה..... נולד לנו בן בניתוח קיסרי מוזמן ב4.4.04 . שמו איתי. הוא כמובן התינוק הכי יפה ומקסים שראיתי בחיי