סוף סוף מצאתי את הפורום הזה!

emmi1981

New member
סוף סוף מצאתי את הפורום הזה!

במשך חודשים אני צופה בפרקים של דוקטור הו ואין לי עם מי לדבר כי זה נראה "אנגלי" מדי לכל מי שאני מכירה - כמובן שהם לא יודעים מה זאת איכות... ופתאום בסוף העונה אני מוצאת את הפורום הזה! שמתי לב שרוב החברים כאן לא אוהבים את מרתה, אני דווקא מחבבת אותה. רוז הייתה בסדר עם הדוקטור הראשון , אבל עם דיוויד לא כ"כ התחבר לי. חוץ מזה שלא נראה לי שמרתה לא תהיה עונה הבאה, כי היא חלק מהקאסט לעונה הבאה.. יש גם שמועות על זה שדייויד regenerate באמצע העונה ויהיה דוקטור חדש.. מישהו שמע על זה? אני ממש שמחה שמצאתי את הפורום. כנראה אשוטט כאן הרבה בעתיד.

TheSegal

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ממה שהבנתי מרתה תעוף בעונה הבאה והרוב אכן לא אוהבים אותה (אני בינהם), היא פשוט מצליחה לעצבן אותי מאיזו שהיא סיבה
לגבי דייויד גם את זה אמרו כבר בפורום, ואכן הוא כנראה יעזוב, זה עצוב לאוהדי דייויד אבל אני מקווה שנקבל דוקטור מוכשר לא פחות.

faina s

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לפי הסוף אפשר להבין שהיא בטח לא תהיה בעונה הבאה...היא הייתה בסדר אבל את רוז אהבתי יותר משהו בינה לבין הדוקטור (שניהם) התחבר יותר טוב מאשר עם מרתה לצערי יש שמועות כאלה על דיוויד אבל מקווה שיהיה במקומו מישהו טוב לא פחות

TheSegal

New member
../images/Emo58.gif מעלי... פאינה !!! מה זה הספויילר

הזה???? עכשיו אני אדע לצפות למשהו

faina s

New member
אמממ סליחה?

את גם רשמת על זה בהודעה שלך ככה שגם אצלך יש ספויילר

TheSegal

New member
../images/Emo6.gif

עניתי לה על כתבה שהופיעה באינטרנט לא רמזתי על סוף העונה... אבל לא נורא... זה לא באמת הרס לגמרי

למעלה