סוף סוף מצאתי תירוץ לכתוב הודעה

סוף סוף מצאתי תירוץ לכתוב הודעה

אז אני לא סתם מלכלך את הפורום בעופות... בכל מקרה הייתי היום במוזיאון ארץ-ישראל בתל-אביב, וקניתי קטלוג שנקרא "והכנעני אז בארץ - חיי יום-יום בכנען בתקופת הברונזה התיכונה 2, 1550-2000 לפנה"ס". נשמע מעניין. טרם קראתי. חוץ מזה, הייתי בטיול ברומניה לפני משהו כמו שבועיים. זו ארץ *ממש* יפה. הייתי שם רק שבוע, אבל הצלחתי לשלב בין טרק בהרים וסיורים בערים עתיקות, טירות ומנזרים. הספק לא רע. תמונות בקישור המצורף. ו... זהו. אני מתגייס ביום. אני אהיה לוחם בגדוד 50 של הנח"ל, כך שאני מניח שאוכל לבקר כאן עוד פחות. אז, תשמרו על עצמכם ותבלו יפה. לילה טוב וחיים יפים, -רובין עוטה המגבת.

tontie

New member
איזה תמונות יפות!

אהבתי במיוחד את התמונה של הכבשים
תמונה trek 16 חח אתה לא עוזב אותנו, אתה רק הולך לצבא... תוכל להמשיך לכתוב כאן. אם יהיה לך "תירוץ" אני מקוה שיהיה לך שירות כיפי, תנצל את הזמן הזה, הוא אפילו יכול להיות כיף ואל תקח דברים ברצינות יותר מידי (כמו שאני עשיתי) בהצלחה

ווואוו.. התמונות באמת..

שוות אלף מילים. לא ידעתי שיש מה לראות ברומניה... נייס טו נואו. אני מקווה שתבקר כאן יותר ממה שאתה מצפה, ושתצליח להגיע למפגשים איך שהוא. גיוס נעים, ותשמור על עצמך ילד!

הא-אה אתה הבחור

שצריך לערוך לו את המאמר בוויקיפדיה על המיתולוגיה הפינית (כל עוד לא לקחו לך זכויות יוצרים) ^^ תמונות באמת יפות , חבל שרומניה לא נשמעת אטרקטיבית במיוחד..XD

gwizard

New member
אחלה תמונות !

אהבתי במיוחד את הנהר הסואן ביער...הזכיר לי טיולים שהייתי עושה עם אבא שלי פעם באוקראינה...אחחח בנוגע לצבא, אל תדאג. גם אני חשבתי לפני הגיוס שלא יהיה לי זמן, אך אחר כך גיליתי שהיה לי יותר מדי זמן :)

Wing Chan

New member
תמונות יפות ממש ../images/Emo13.gif

תמונה trek16 מעולה! חברה חדשה?
וגיוס נעים שיהיה לך! אם כבר טוחנים אותך במשך 3 שנים, לפחות שיצא מזה משהו שאתה רוצה ומעדיף.
יו, כלכך הרבה חברים שלי גם מתגייסים. מה זה זה.
רק לי יש עוד איזה שנה וחצי או משהו

למעלה