סוף סוף מצאתי תמונה שלי במחשב...
S shabluELLA New member 3/4/03 #3 לאור!!! מה עניינים ? כמה זמן לא שומעים\רואים אותך? אהבתי את התמונה...
א אמיתי טויטי New member 3/4/03 #4 בטח...בית שמש... ברור שאני מכיר גם אותך אני רואה אותך כמעט כל פעם שאני הולך להסתפר. למעשה שבוע שעבר היינו במספרה (דקר...) ביחד... כן, עולם קטן
בטח...בית שמש... ברור שאני מכיר גם אותך אני רואה אותך כמעט כל פעם שאני הולך להסתפר. למעשה שבוע שעבר היינו במספרה (דקר...) ביחד... כן, עולם קטן
א אמיתי טויטי New member 3/4/03 #7 בעיקר מהמהספרה וגם למדת בשייבר...שכבה מעלי (מחזור ל"ג) אז גם משם. ואולי אולי אם זכרוני אינו מטעני...למדת גם בעדיהו? היית חבר של אבי כהן שלמד בפירסט (והוא שכן שלי...) אם צדקתי עד כה...כנראה שבאמת יש לי זיכרון טוב .
בעיקר מהמהספרה וגם למדת בשייבר...שכבה מעלי (מחזור ל"ג) אז גם משם. ואולי אולי אם זכרוני אינו מטעני...למדת גם בעדיהו? היית חבר של אבי כהן שלמד בפירסט (והוא שכן שלי...) אם צדקתי עד כה...כנראה שבאמת יש לי זיכרון טוב .
א אמיתי טויטי New member 3/4/03 #10 ../images/Emo13.gif פעם הבאה אני אזכור גם להגיד לך שלום אם ניפגש שם. ואם אני עדיין זוכר נכון (לפי מה שאמרת לשמשון) יש לך עוד שנה...ושמונה חודשים למנייאֶק?
../images/Emo13.gif פעם הבאה אני אזכור גם להגיד לך שלום אם ניפגש שם. ואם אני עדיין זוכר נכון (לפי מה שאמרת לשמשון) יש לך עוד שנה...ושמונה חודשים למנייאֶק?
ל ליאור לוי19 New member 3/4/03 #8 ........... .............................................................
F faith2 New member 4/4/03 #15 לא מכירה../images/Emo4.gif ובאמת אחלה אוטו, שמע עוד כמה חודשים בעזרת השם יהיה לי רישיון, אז אתה מוזמן לתרום לי אותו בכיף!
לא מכירה../images/Emo4.gif ובאמת אחלה אוטו, שמע עוד כמה חודשים בעזרת השם יהיה לי רישיון, אז אתה מוזמן לתרום לי אותו בכיף!
A anava1 New member 4/4/03 #16 רותם??? יצחקי??? מה זההה....כ-ל השנים האלה שאני מכירה אותך בחיים לא שמעתי אותך אומרת או כותבת את הביטוי הזה "בעזרת ה'"...זה חידוש! Very Nice...
רותם??? יצחקי??? מה זההה....כ-ל השנים האלה שאני מכירה אותך בחיים לא שמעתי אותך אומרת או כותבת את הביטוי הזה "בעזרת ה'"...זה חידוש! Very Nice...