ברוכה הבאה לסירתנוסוף סוף מצטרפת באופן רשמי
סוף סוף אחרי 9 חודשים מורטי עצבים, הגיע האישור ואנחנו שוב מתחילים במרוץ להשיג עוד ילד. בהצלחה לכולן ושמהר מאוד נגיע לקו הסיום.
ברוכה הבאה לסירה עם הילדים !סוף סוף מצטרפת באופן רשמי
סוף סוף אחרי 9 חודשים מורטי עצבים, הגיע האישור ואנחנו שוב מתחילים במרוץ להשיג עוד ילד. בהצלחה לכולן ושמהר מאוד נגיע לקו הסיום.
ברוכה המצטרפת ולזמן קצר.סוף סוף מצטרפת באופן רשמי
תודה ועדכון היסטוריהברוכה המצטרפת ולזמן קצר.
נשמח לשמוע עדכון קצרצר על ההסטוריה שלך. כמה ילדים יש לך ומה עברת עד כה.
9 חודשים חיכיתם לאישור???תודה ועדכון היסטוריה
טוב, יש לי ילדה בת שנתיים שגם היא הצלחה של IVF אחרי שעברתי מחזורים של השריית ביוץ ולאחר מכן הזרעות ובסופו של דבר הגענו להפריה + מיקרומניפולציה ובהחזרה השלישית נקלטתי ולאחר הריון מתיש עם כל הסיבוכים האפשריים ילדתי בת מקסימה. די מהר אחרי הלידה החלטתי שאני חוזרת לטיפולים אבל מה שעיכב אותי זה הבירוקרטיה. אבל כנראה שכל עכבה לטובה ומה שחשוב אנחנו כאן.
ברוכה המצטרפת, לימקי!סוף סוף מצטרפת באופן רשמי
למה לקח כל כך הרבה זמן לקבל אישורברוכה המצטרפת, לימקי!
נדמה לי, או שכבר ביקרת אותנו בעבר? גם אני הייתי רוצה לדעת למה לקח כל כך הרבה זמן לקבל את האישור, אבל טוב שהוא סוף סוף הגיע וחזרת לחתור איתנו. אנחנו כאן בשבילך ללוות אותך לאורך כל הדרך, שהלוואיתהיה קצרה, עד להודעה המשמחת בקרוב! אז אל תהססי לשאול, להתלבט, ולשתף. שיהיה המון בהצלחה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.