סוף סוף מצטרפת באופן רשמי

מצב
הנושא נעול.

לימקי

New member

סוף סוף אחרי 9 חודשים מורטי עצבים, הגיע האישור ואנחנו שוב מתחילים במרוץ להשיג עוד ילד. בהצלחה לכולן ושמהר מאוד נגיע לקו הסיום.

אמאלה2

New member
ברוכה הבאה לסירתנו

סוף סוף אחרי 9 חודשים מורטי עצבים, הגיע האישור ואנחנו שוב מתחילים במרוץ להשיג עוד ילד. בהצלחה לכולן ושמהר מאוד נגיע לקו הסיום.
ברוכה הבאה לסירתנו
שיהיה בהצלחה ואנחנו פה לכל שאלה, עידוד או סתם אוזן קשבת.

קייצית

New member
ברוכה הבאה לסירה עם הילדים !

ברוכה הבאה לסירה עם הילדים !
בהצלחה במרוץ, נשמע לי (לא יודעת למה) שמהר מאוד את תגיעי לחוף המבטחים. אז בהצלחה במרוץ החתירה, וזכרי שאת לא לבד !

ברוכה המצטרפת ולזמן קצר.

ברוכה המצטרפת ולזמן קצר.
נשמח לשמוע עדכון קצרצר על ההסטוריה שלך. כמה ילדים יש לך ומה עברת עד כה.

לימקי

New member
תודה ועדכון היסטוריה

ברוכה המצטרפת ולזמן קצר.
נשמח לשמוע עדכון קצרצר על ההסטוריה שלך. כמה ילדים יש לך ומה עברת עד כה.
תודה ועדכון היסטוריה
טוב, יש לי ילדה בת שנתיים שגם היא הצלחה של IVF אחרי שעברתי מחזורים של השריית ביוץ ולאחר מכן הזרעות ובסופו של דבר הגענו להפריה + מיקרומניפולציה ובהחזרה השלישית נקלטתי ולאחר הריון מתיש עם כל הסיבוכים האפשריים ילדתי בת מקסימה. די מהר אחרי הלידה החלטתי שאני חוזרת לטיפולים אבל מה שעיכב אותי זה הבירוקרטיה. אבל כנראה שכל עכבה לטובה ומה שחשוב אנחנו כאן.

העין ה 3

New member
9 חודשים חיכיתם לאישור???

תודה ועדכון היסטוריה
טוב, יש לי ילדה בת שנתיים שגם היא הצלחה של IVF אחרי שעברתי מחזורים של השריית ביוץ ולאחר מכן הזרעות ובסופו של דבר הגענו להפריה + מיקרומניפולציה ובהחזרה השלישית נקלטתי ולאחר הריון מתיש עם כל הסיבוכים האפשריים ילדתי בת מקסימה. די מהר אחרי הלידה החלטתי שאני חוזרת לטיפולים אבל מה שעיכב אותי זה הבירוקרטיה. אבל כנראה שכל עכבה לטובה ומה שחשוב אנחנו כאן.
9 חודשים חיכיתם לאישור???
למה? מה הם אמרו לך? איזה סיבה בעולם יש להם לא לאשר אחרי שרק ככה הצלחת להרות את בתך?

ברוכה המצטרפת, לימקי!

ברוכה המצטרפת, לימקי!
נדמה לי, או שכבר ביקרת אותנו בעבר? גם אני הייתי רוצה לדעת למה לקח כל כך הרבה זמן לקבל את האישור, אבל טוב שהוא סוף סוף הגיע וחזרת לחתור איתנו. אנחנו כאן בשבילך ללוות אותך לאורך כל הדרך, שהלוואי
תהיה קצרה, עד להודעה המשמחת בקרוב! אז אל תהססי לשאול, להתלבט, ולשתף. שיהיה המון בהצלחה!

לימקי

New member
למה לקח כל כך הרבה זמן לקבל אישור

ברוכה המצטרפת, לימקי!
נדמה לי, או שכבר ביקרת אותנו בעבר? גם אני הייתי רוצה לדעת למה לקח כל כך הרבה זמן לקבל את האישור, אבל טוב שהוא סוף סוף הגיע וחזרת לחתור איתנו. אנחנו כאן בשבילך ללוות אותך לאורך כל הדרך, שהלוואי
תהיה קצרה, עד להודעה המשמחת בקרוב! אז אל תהססי לשאול, להתלבט, ולשתף. שיהיה המון בהצלחה!
למה לקח כל כך הרבה זמן לקבל אישור
הי לכולן וכן עבר הרבה זמן מאז שביקרתי כאן (שבוע) אבל מה לעשות בין עבודה לבית לא מצאתי זמן להתישב ליד המחשב. כן בעבר הייתי כאן ושאלתי כמה זמן לוקח עד שהאישור מגיע להזכירכן קיבלתי אישור לאלישע בחיפה. מאחר ולא קיבלתי תשובה ברורה בפורום התקשרתי ליחידה באלישע ושם נמסר לי כי מאחר ואני חברה בכללית זמן ההמתנה הינו כ6 חודשים. החלטתי אחת לחודש להזכיר להם שם שאני קיימת ואכן כל חודש התקשרתי ונמסר לי שאני בהמתנה ואז כחודשיים ישבתי בשקט וכשהתקשרתי התברר לי שהאישור קיים מחודש אפריל אבל לא היחידה ולא קופ"ח אליה הגיע האישור ידעו אותי על כך. כשפניתי לקופה לקבל התחיבות היא בכלל התפלאה שפתאום הגעתי ואותה פקידה מטומטמת פשוט החליטה שהאישור לא טופס כי רשום עליו אפריל. לאחר שיחה עם הרופא שלי החלטנו להתחל מיד בטיפול ומבחינתו הקופה לא יכולה לא לכסות את העלות מאחר וזו פגיעה בחוק זכויות החולה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה