סוף סוף מצטרפת לשיחה

נטלי1

New member
סוף סוף מצטרפת לשיחה

אני כבר כמה שבועות קוראת מן הצד ונהנית מן מאוד מן האווירה החמה והחוויות. אני בשבוע 11 (10 + 5) ותאריך הלידה של הטושטוש הקטן או הקטנה 8.7.02. אני גרה בשיקגו כי בעלי לומד כאן וגם אני בינואר אמשיך בלימודי. אני מספר פעמים ביום גולשת לכאן במשך העבודה אבל למרות שאוכל לקרוא את ההודעות לא אוכל להצטרף לשיחה כי אין לי מחשב תואם עברית בעבודה. בבית שאני כן יכולה להגיב כולכן כבר ישנות. הריוני בינתיים מתפתח יפה ואני מרגישה שאני כמעט בסוף הבחילות הנוראויות שהיו לי. בעניין השיחה שהיתה על זה שכבר רואים בטן בשבועות יחסית מוקדמים גם לי ראו בטן כבר בשבוע 8 אך הרופאה שלי אמרה שזה המעיים שלי שהתנפחו וגם שומן שצברתי כבר ושהולך ישר לבטן כדי להגן על העובר. איך התאכזבתי.
אשמח להצטרף כקבועה בפורום אך שוב בשעת CENTRAL ארה"ב (8 שעות לפניכן).

etilly

New member
welcome to the club!../images/Emo24.gif

מזל טוב, ותהני מהפורום (גם מרחוק)

נירית1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif ושיהיה הריון קל

לפעמים גם לחלקנו פה יש נדודי שינה אז זו תהיה הזדמנות לשוחח.

ברוכה הבאה נטלי

יש בפורום כמה בנות מארה"ב! אולי תוכלו לשוחח בינכן. לא זוכרת בדיוק מי, לכן מי מכן מארה"ב השמיעי קול. את יכולה בהחלט להשתתף בפורום ולשאול שאלות, אז לא תמיד נגיב מיד כשתשאלי אלא כמה שעות מאוחר. מזל טוב ובהצלחה טל

shoshi1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

שיהיה לך הריון קל, אולי את באה למפגש בינואר? (סתם צחקתי..
) יש פה אחת בשם דב שמחפשת גם היא קשר עם ישראלים בחו"ל למרות שהיא אחרי לידה, הצעתי לה להצטרף למשפחתינו המאוחדת. אני שמחה שגם את רואה אותנו ככה.

נטלי1

New member
תודה לכן

תודה רבה על הברכות החמות... נתראה לצערי רק כאן בפורום!

ashlaya

New member
נטלי

את יכולה תמיד להגיב לשאול לכתוב אין צורך להתייחס לשעה כי בסופו של דבר אנחנו מגיבות וקוראות את כל ההודעות אז.... בשעה טובה המון מזל טוב

למעלה