סוף סוף מצטרפת..

סוף סוף מצטרפת..../images/Emo140.gif

סוף סוף מוצאת את הזמן לכך.. אז נעים מאוד, אני אמא לתאומים מדהימים כבר חודש וחצי, וזה כיף אדיר מאין כמוהו! שמחה להצטרף אליכן, ושמחה לראות פה ניקים מוכרים. ואם כבר אני כאן, אז שאלה: מה עדיף, מכשיר אדים קרים או חמים? השימוש העיקרי הוא בגלל מזגן ובגלל נזלת. תודה ויום מקסים

אלה 2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מזל טוב להולדת אופק ואואין- אלו שמות יפים!

מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בד"כ ממליצים על מכשיר אדים קרים, שמוסיף לחות לדרך ועוזר לפתוח את האף. בגיל של הילדים שלך אני מאוד ממליצה גם על בצל כדי לפתוח את האף: פשוט לקחת בצל, לחתוך לקוביות, ולשים בקערית פלסטיק בצד השני של המיטה (בצד של הרגליים ולא של הראש). מסריח מסריח אבל פותח יופי את האף.

chompi1

New member
ברוכים המצטרפים ../images/Emo140.gif

מזל טוב להולדת אופק ואוריין. מאחלת לך הסתגלות מהירה לאמהות, בייחוד לאמהות לשניים... ולשאלתך, לפי מה שידוע לי, מומלץ יותר אדים קרים, וזה גם במה שאנחנו משתמשים מאז שהגדול שלי נולד.

מיה80

New member
בטא ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך כאן. שוב אומרת מזל טוב להולדת אופק ואוריין. לי המליצו על מכשיר אדים קרים.

תודה על קבלת הפנים, כיף להיות פה../images/Emo24.gif

לגבי מכשיר האדים, אתמול שאלו עבורי בבית מרקחת, והרוקח אמר שבגילאים כאלה בכלל לא ממליצים.. מה שמשאיר אותנו עם אופציה של רדיאטור בלבד, שזה קצת מבאס, כי רק החודש מיזגנו את כל הבית.. תודה, והמשך יום חורפי נעים

ברוכה הבאה!

עוד זוג תאומים זהתמיד מבורך. אשמח לחלוק חוויות ולייעץ בכל מה שאפשר. אנחנו השתמשנו בזמנו באדים קרים.

3קטנה

New member
בטא יקירתי../images/Emo24.gif

איזה כיף שכולנו כאן ביחד
מנצלת גם את ההזדמנוות הזאת להגיד שוב מזלטוב

למעלה