סוף סוף מצטרפת...

tali997

New member
סוף סוף מצטרפת...

ערב טוב לפורום המקסים הזה, אז ככה, אחרי חמש וחצי שנים של נסיונות שבתוכם נכנסו 3 הזרעות והפרייה אחת מנצחת הגיעה לעולם ביום סגרירי ויפה הילדה שלי! היא הגיעה אחרי הריון לא קל בכלל שכלל כל הזמן מעקבים אחרי רעלת הריון שאיימה להתפתח...כל הסימנים היו שם, חודש לפני הזמן בניתוח קיסרי טראומטי היא הגיעה לעולם , סתיו שלי! היא הגיעה לעולם והעניקה לי אחר כבוד את התואר המכובד מכולם, אמא של סתיו, אני , כן כן אני אמא! היא הפכה אותי למאושרת שבאימהות , עכשיו האושר שלי בת שישה שבועות יונקת כמו שצריך ברוך השם, שוקלת כבר 4 קילו! ואני מאוהבת....אני מצטערת על הכתיבה המבולבלת , אני פשוט נורא מתרגשת, כן , אחרי חודש וחצי אני עדיין מתרגשת כמו ברגע הראשון....אז אני אצרף לכן כמה תמונות של המתוקה שלי , תיהנו כמוני... טלי, אמא של סתיו.

ברוכה הבאה, אמא של סתיו ../images/Emo24.gif

באמת התואר הכי שווה! שמחה שהצטרפת אלינו, סתיו שלך יפהפיה. מאחלת לשתיכן הרבה שנים מאושרות וכיפיות ביחד

יופיופ6

New member
מזל טוב אמא של סתיו!

אני ממשיכה להתרגש גם עכשיו כשהם כבר קצת יותר גדולים... אז לך בטח מותר!

ברוכות המצטרפות!

מתוקה אמיתית, 5.5 שנים אכן המווווןן זמן, ואיזה יופי שהיא הגיעה אליך, היה שווה לחכות! טוב שהתאוששת מהניתוח ומההריון, הכל שווה את התוצרת, הלוואי שתביא לך המון נחת ואושר. מזל טוב!

גאיה100

New member
ברוכות המצטרפות../images/Emo140.gif

אין כמו העיינים החרוזיות האלו של ההתחלה

chompi1

New member
ברוכות המצטרפות ../images/Emo140.gif

סתיו ואמא שלה. שומעים את האושר מבין המילים. היא מתוקה אמיתית. מאחלת לכן הרבה אושר ואהבה.

ברוכה הבאה, טלי, אמא של סתיו../images/Emo140.gif

סתיו מתוקה מתוקה. תהני ממנה ומלהיות אתנו פה.

3קטנה

New member
בורוכת הבאות טלי וסתיו../images/Emo24.gif

כמה כיף לראות עוד ועוד תינוקות רכים ואמהות חדשות מצטרפים לכאן. סתיו בובה מקסימה. הרבה אושר.

למעלה