סוף סוף מקום שאוכל אולי להרגיש שייך/ת

סוף סוף מקום שאוכל אולי להרגיש שייך/ת

עד עכשיו הייתי בפורום טרנסג'נדרים וחברים.. (ואומנם לדעתי הפנו אותי בעבר לפורום הזה, אבל שכחתי)...

כתבתי שם , אבל נראה לי שזה המקום.

אולי בהמשך אספר יותר על עצמי....

קשה להתבגר במראה.. ההתבגרות בפנים (FACE), המראה פתאום מתבגר, ממראה נערי , עדין, מראה ביניים של בין בחור לבחורה...ופתאום מתבגרים. לא קל.

.

lily kane

New member
ברוכ/ה הבא/ה

האם יש פנייה מגדרית אהובה? נשית/גברית/מעורבבת?
לצערי, אני מכירה את התחושה עם של אובדן האנדרוגניות אם כי אצלי זה בולט פחות בפנים אבל מאוד במבנה הגוף וזה מאוד מדכא

תודה רבה ! ועוד קצת עליי -

השאלה הראשונה - אין לי עדיין תשובה אליה .

לגבי השאלה השניה -
דווקא הגוף - (לדעתי) הוא איבר פחות חד משמעי בקביעת המגדר לא ?
כלומר , יש נשים (וגברים) בכל מיני צורות צבעים וגדלים - זה שהשמנת/רזית זה עדין לא הופך לפחות או יותר נשי או גברית למשל.

דווקא הפנים הם סממן בולט.

קצת ארחיב עליי,
מעולם לא ראיתי עצמי כבחור יפה, אבל כן הייתי נערי עדין .. .ולעיתים על גבול הנשי (לא בהתנהגות אלא במראה),
וזה היה לי טוב , בהתייחסות של החברה, בבלבול של האנשים וכו'. במערכות יחסים - הכרתי את אלה שהיו היותר "גבריים" במערכת יחסים.
מעולם לא ראיתי עצמי כאישה במובן של "שיחקתי מגיל 4 בברביות" וכו,... אבל בהחלט מעולם גם לא הרגשתי "גבר" (מה קורה אחי, מה קורה גבר).

בשנים האחרונות סבלתי מבעיה רפואית כלשהי (אעדיף לא לפתח את הנושא כאן ובמקביל עם קשר כלשהו אליה השתנה אצלי מבנה עצמות הפנים .
(לו הייתי יודע על ניתוח פנים לפתירת הבעייה- הייתי הולך על זה (יש בחו"ל לא בארץ. ניתוחים מסוכנים)
לפחות בצד אחד, הפנים שלי היו יותר עדינות ,וכעת לדעתי ,עצמות הלסת שלי בצד אחד יותר מחודדות ,מרובעות, פחות עדינות וכו'..
השיער הארוך , ארוך רק בצדדים ולמעלה - ממש הקרחה . דברים כאלה , שבד"כ הם בלתי הפיכים לצערנו.
ואז סממנים עדינים - נעלמים , ופתאום צריכים להתמודד עם אמת "עירומה" יותר :)

זה בגדול

ותודה על קבלת הפנים : ) פנים זה דבר חשוב : )

lily kane

New member
רק בריאות

באמת אני רוצה לקוות שאת מרגיש טוב יותר כיום,
ברור לי שהתקרחות היא לא פשוטה, בעיקר לבילבול מגדרי.
אני מכירה ידידה טרנסית שהיא קרחת ומזמינה פאות בעיקר מחו"ל
אני יכולה לברר מאיזה אתר במידה וזה יכול לעניין או לגרום לך להרגיש יותר טוב.

ברוך הבאה
אני כמעט בטוח שתמצא.י פה מקום

לגבי גוף מול פנים כשחזה גדול עם בינדר הופך רק לשטוח ולא לקטן כלומר עדיין מנחים שאת.ה רק אשה זה קצת מתסכל עדיין.

למעלה