סוף סוף: נפתחת קבוצת תמיכה!

שרון חן

New member
סוף סוף: נפתחת קבוצת תמיכה!

ביום שני, 5 באוגוסט 2002, יתקיים המפגש הראשון של קבוצת תמיכה לנשים שחוו אובדן הריון. הקבוצה התגבשה בעיקר לאחר פרסום הכתבה ב"את" בנושא, בינואר האחרון. טלפונים ואי-מיילים רבים של נשים (בעיקר), התעניינו מה אפשר לעשות כדי לתמוך ולעזור, וסוף סוף, לאחר שחיפשנו מנחים ובית לערוך את המפגשים - העניין יוצא לדרך. את המפגש הראשון תנחה דיאנה קרת, מנחה בנושאי משפחה והורות, ואיתה, ברוטציה, יהיו גם עובדות סוציאליות מבתי החולים, ומנחות נוספות - כולן עוסקות בתחום. הכוונה היא לערוך מפגש שכזה, פעם בחודש לערך. המפגש ייערך ב"ממ"ש" - מרכז משפחתי שכונתי, ברחוב משמר הירדן 79, שיכון דן, בשעה שמונה וחצי בערב. אין בעיית חניה. עלות סמלית: 25 שקל למשתתפת. לפרטים, אפשר ליצור קשר עם שרון חן, בטלפון: 752737-051, או עם מרכז ממ"ש - 6472411-03. מחכות לראות אתכן! שרון חן, דיאנה קרת, וצוות ממ"ש

מירבא

New member
נפלא!!!

כל כך רציתי שזה יקרה. תודה לכל אלו שעשו את המאמץ החשוב הזה.

תמיכה

שרון וכולם שלום כל הכבוד על הפגישה. אני מקווה שיבואו הרבה וזה יהיה מוצלח. כמו, כן, כמו שאמרתי, אני חושבת שבתל-אביב זה מקום טוב להתחלה אבל אח"כ כדאי לערוך פגישות במקומות שונים. אישית אני רוצה לארגן פגישה בדרום. אבל קודם ניפגש בתל-אביב ונתקדם משם. אם את צריכה עזרה במשהו בארגון, תצרי קשר אתי. אז להתראות. יעל

למעלה