סוף סוף סופשבועעע!

סוף סוף סופשבועעע!

משודרג
שיר השבוע של לילה-
שיר השבוע לא של לילה-
אלבום השבוע-
מקרה מצחיק שקרה השבוע-
מקרה מוזר שקרה השבוע-
מקרה שמח שקרה השבוע-
מקרה עצוב שקרה השבוע-
ציטוט השבוע-
חוויית השבוע-
משהו שמחכים לו בשבוע הבא-
בכלליות,איך עבר השבוע?

Koala Girl

New member
עוד שאלות../images/Emo12.gif

לפחות זה קצר ולעניין
שיר השבוע של לילה- לא שמעתי אותה השבוע.. שיר השבוע לא של לילה- עכשיו אתה חוזר בחזרה-מירי מסיקה אלבום השבוע- מירי החדש מקרה מצחיק שקרה השבוע- לא זכור לי כזה
מקרה מוזר שקרה השבוע- .... מקרה שמח שקרה השבוע- שום דבר מיוחד מקרה עצוב שקרה השבוע- המפקדת שלי השתחררה ושכחתי להביא לה מתנה
איזה עמה אני! וזה עוד אחרי שתכננתי משהו חודש לפני..לא נעים
ציטוט השבוע- "................." חוויית השבוע- צבא? וואו איזה כיף |NOT| משהו שמחכים לו בשבוע הבא- שיגיע אוגוסט כבר!! בכלליות,איך עבר השבוע? סביר...

melnik892

New member
תשובות

שיר השבוע של לילה-מחיר האושר שיר השבוע לא של לילה-החדש של סינרגיה אלבום השבוע-אין מקרה מצחיק שקרה השבוע-התפטרתי מהעבודה מקרה מוזר שקרה השבוע-התפטרתי מהעבודה מקרה שמח שקרה השבוע-התפטרתי מהעבודה מקרה עצוב שקרה השבוע-התפטרתי מהעבודה
ציטוט השבוע-אין חווית השבוע-טיול לצפון
משהו שמחכים לו בשבוע הבא-אילת
בכלליות,איך עבר השבוע? טוב מאוד

אה ותוסיפו תמונה אם בא לכם

שכחתי
עונה.. שיר השבוע של לילה-בא לו הלילה שיר השבוע לא של לילה- alanis morissette-forgiven, uninvited, sorry to myself מירי מסיקה-עכשיו אתה חוזר בחזרה, תמונה אלבום השבוע-אקוסטי של אלאניס והחדש של מירי מקרה מצחיק שקרה השבוע-שאשכרה התכוונתי לחפש משהו שאיבדתי בחושך ברחוב, ומדובר בפיסת נייר! מקרה מוזר שקרה השבוע-מצאתי 100 ש"ח והחזרתי אותם
. מקרה שמח שקרה השבוע-שמצאתי את מה שאיבדתי במקום הזוי
מקרה עצוב שקרה השבוע-יום ראשון הייתי קצת בעצבים אז קרו דברים לא טובים
ציטוט השבוע-אני הבאתי את השאלות המטומטמות האלה
? חוויית השבוע-ים ות"א. משהו שמחכים לו בשבוע הבא-יום העצמאות ועוד משו בכלליות,איך עבר השבוע? חוץ מיום ראשון, אחלה!

למעלה