סוף סוף סיימנו את הכובע

1me too1

New member
סוף סוף סיימנו את הכובע

הכובע הזה עבר די הרבה שינויים עד שהגיע לצורתו הנוכחית.הילדון ממש, אבל ממש לא התעניין בעשיית הכובע.והתובנות שלי הן שזה ממש לא פרוייקט לילדים בכיתה א', וגם שאני ממש אבל ממש לא יצירתית, לפחות לא בפרוייקטים כאלו.מנסה להעלות תמונהתודה לכן על העזרה

זה מקסים, מה את רוצה?

אני חייבת לציין, שגם כשבוני היתה בכיתה א' היו פרוייקטים שהרגשתי שהם יותר בשביל ההורים מאשר לילדים וזה די עיצבן

כל הכבוד לך ושבוע טוב

1me too1

New member
אני מרוצה

זה פשוט היה מעייף, ולא מתאים לגיל.
מקווה שהוא יציג את זה כמו שצריך

noaronen1

New member
אני שיניתי גישה

לא אכפת לי יותר שהפרוייקט שלהם לא יראה מושלם כמו של כל הילדים האחרים שההורים שלהם מכינים להם את הפרוייקט.
אני שואלת מה הם רוצים, איך הם מתכננים להגיע לשם נותנת להם רעיונות, עוזרת לקנות חומרים נותנת עיצה אם מבקשים וזזה הצידה. זה אף פעם לא יפה כמו הפרוייקטים שאני הייתי מכינה איתם (כי הם לא היו עוזרים לי או אני להם, זה היה נגמר בהשתלטות שלי על הפרוייקט שלהם והם היו בצד מתלוננים שהם לא עושים כלו ומשעמם להם), עכשיו זה שלהם!
אה! ואני גם לא רושמת את הילדים ל- science fair - חחח
&nbsp

1me too1

New member
תודה לכן על הפירגונים

הילדון יקח את זה מחר לבית הספר.
תרגלנו קצת מה להגיד ואני מקווה שיהיה בסדר

Mottek

New member
נראה מקסים!

תני לילד לעשות לבד ומה שיוצא יוצא.
לדעתי העבודה שלנו כהורים זה לתת הכוונה ולא לעשות את העבודה עבורם. אז נכון, זה לא תמיד יוצא מושלם ואת (גם עם הידיים השמאליות כהגדרתך) בטח היית עושה עבודה פי 10 יותר טובה, אבל זה ההישג שלהם.

1me too1

New member
זו לא עבודה שילד בכיתה א יכול לעשות לבד.....

היא נתנה קריטריונים והם ממש לא מתאימים לילדים בכיתה א.
הוא יכול להגיד מה הוא רוצה, והכובע הזה הוא אכן הבחירה שלו, הו א יכול לתת רעיונות, לעזור, אבל בטח לא להכין לבד.
דווקא שנה שעברה הוא הכין כמעט לבד פרוייקט - אבל זה היה הרבה יותר תואם גיל.

למעלה