רוב הזמן נח
Well-known member
כולל פרק הספיישל.
בכללי לא ידעו. אחר כך התבררו המון פרטים ועכשיו שוב לא יודעיםזה לא ברור לי אם אתה ראית את העונות הקודמות
כשאתה אומר "לא ידעו כלום על הדוקטור" אתה מתכוון רק למלווים שלו?
אמ...אני לא יודע , אבל הנה כמה דברים שקשורים לנושאבכללי לא ידעו. אחר כך התבררו המון פרטים ועכשיו שוב לא יודעים
הינה משהו שמעניין אותי. כשהמציאו בעונה הראשונה של הסדרה החדשה את הפנים של בו ..אמ...אני לא יודע , אבל הנה כמה דברים שקשורים לנושא
הפרטים בקשר לדוקטור,
א: תמיד משתנים כי, מסע בזמן, וכתיבה
ב: הדוקטור משקר
ג: הכותבים ,לא נראה לי שראו את הסדרה הישנה(ואולי החדשה)
ובלי קשר, אני מתגעגע לדוקטור הרביעי...
הינה משהו שמעניין אותי. כשהמציאו בעונה הראשונה של הסדרה החדשה את הפנים של בו ..
כבר חשבו מראש על קפטן ג'ק הארקנס? או שזה רעיון שהגיע בהמשך? או שאפילו כשהוא התחיל בתפקיד בסדרה עדיין לא חשבו על זה והחיבור שעשו הוחלט רק אחר כך?
דווקא שלושת הכותבים הראשיים של הסדרה החדשה (ראסל טי דייוויס, סטיבן מופאט וכריס צ'יבנאל) הם כולם היו מעריצים מושבעים של הסדרה הקלאסית בצעירותם, ומופאט וצ'יבנאל כתבו לסדרה החדשה עוד בתקופתו של ראסל.ג: הכותבים ,לא נראה לי שראו את הסדרה הישנה(ואולי החדשה)
זה לא ברור לי אם אתה ראית את העונות הקודמות
אני אנסה אתל זה בצורה יותר ברורה:בכללי לא ידעו. אחר כך התבררו המון פרטים ועכשיו שוב לא יודעים
אני ראיתי את כל העונות של הסדרה החדשה. וחלק מאוד קטן מהסדרה הישנה.אני אנסה אתל זה בצורה יותר ברורה:
האם אתה ראית את העונות הקודמות של הסדרה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.