סוף סוף סיפור הלידה של אוֹרי

swann

New member
סוף סוף סיפור הלידה של אוֹרי

אחרי ימים של כתיבה הדרגתית, וכל מיני פרטים ששכחתי והוספתי - סוף סוף הסיפור הארוך על הלידה הקצרה... הרגשתי שאני חייבת לתעד הכל, אחרת אשכח.

אוי איזה ממי!!!

איזה חיוך מתוקי, תמונה מדהימה! אני מבטיחה לקרוא את הסיפור מחר. בינתיים המון המון מזל טוב!!

ayala26

New member
איזו יפיפייה אורי!

וסיפור הלידה מעורר השראה וזה מה שסיכמתי לי: 1. מסתבר שגם כמעט שלושה חודשים אחרי ההריון אני מתמוגגת מסיפורי לידות(בית) 2. נורא בא לי להחליט שעד שחבר שלי לא מסכים שאת הלידה הבאה ננסה ללדת בבית לא עושים עוד ילד
3. גם בסיפור שלך וגם בסיפור של מנטי הכי נגע לליבי ההתנהלות של הילדים האחרים במשפחה סביב הלידה! מזל טוב והרבה נחת ואושר מאורי היפיפיה הקטנטנה ומאיה אחותה הגדולה!

vashti72

New member
סיפור קסום, ואורי מדהימה../images/Emo99.gif

הסיפור הנפלא חיזק אותי בהחלטה על לידת הבית. מקסים מקסים!

Manty

New member
../images/Emo24.gif סיפור מקסים ../images/Emo70.gif

נורא התרגשתי כשהזכרת את מאיה. אני כל כך מבינה את הרגשתך (וגם חייבת לך תגובה
) אורי יפהפיה! היא דומה מאד לאימך! שוב, המון מזל טוב, והתאוששות קלה.
מנטי

debby12

New member
מנהל
קראתי בשקיקה ונהניתי מכל מילה

ממש כיף של סיפור! וגם הזדהיתי עם הרבה קטעים, כמו למשל שכתבת שהיית עם עיניים עצומות בלי ממש לקלוט מה קורה מסביבך, וגם הקטע שבו הפכת לווקאלית ושאלת את עצמך: "מה לעזאזל חשבתי לעצמי?!"
לא כתבת ומסקרן אותי לדעת איך אמא שלך הגיבה הרגישה *אחרי* שהיתה בלידה שלך. היא היתה מודאגת? מוקסמת? ואיך היה היתה עם הרעיון לפני הלידה? <אמא שלי היתה מעדיפה לאכול מקק מלהיות נוכחת בלידה שלי - אבל מסקרנת אותי גישתן של אמהות אחרות...>

גם למבי

New member
מקסים! אני כ"כ מתרגשת מספורי

הלידה. איזה יופי של לידה קצרה - שאיפה שלי! המון מזל טוב!!!

ס ו ל ה

New member
אוי פשוט לרוות נחת, המון מזל טוב

ואורי מתוקה בטרוף..... כל הכבוד לך אלופה אחת ! רק שמחה אהבה תתפנקי לך ותנוחי!

אוי, איזה סיפור נהדר!

מאיה מאוד ריגשה אותי. לידה נהדרת, את גיבורה, הלוואי עליי חוויה כזאת! המון המון אושר עם אורי המשגעת.

אשכר ש

New member
איזה סיפור מהמם!

ואיזה טיל של התקדמות!! כל הכבוד לך על כל התהליך שעברת
. (אפשר להוסיף לסיפורי לידה של הפורום? יש לי לא מעט סיפורים להוסיף...)

אמאאור

New member
איזה סיפור יפה-יפה-יפה וכל כך מרגש

אהבתי, התחברתי מאוד. תודה לך, ומזל טוב!

nitsanem

New member
גם פה ../images/Emo13.gif

הרבה מזל טוב לכולכם. (לא קישרתי בכלל בין הניקים... רק כשראיתי את השמות ואת תזמון הסיפורים
) את כל המילים היפות והאייקונים המתוקים כבר שלחו כולם. אז אני רק יכולה להוסיף את התחושות החמות שהסיפור שלך/שלכם מעורר בי ולהודות לך על שחלקת אותו. שולחת לך הרבה חיבוקים ניצן

tonti

New member
וואי! סופסוף קראתי.

איזו לידה כיפית. ממש עושה חשק. מזל טוב

למעלה