סוף סוף סרקתי

shiri_koren

New member
סוף סוף סרקתי

היי אני שירי ועד היום הייתי די פסיבית אבל רק בקריאה הנה כמה עבודות שעשיתי ואני אשמח לשמוע חוות דעת שירי

lilachh

New member
מקסים ../images/Emo20.gif

אשמח לשמוע (או יותר נכון לקרוא...) איך עשית את התמונות....??

Lורליי

New member
מצטרפת למחמאה וגם לבקשה

גם אני אשמח לקרוא הסבר על התמונות.

shiri_koren

New member
הסבר על התמונות

קניתי סט של 4 מרובעים מעץ, כל אחד מהם צבעתי בצבע אחר. קניתי את הפרחים בחנות בכרם מהר"ל אבל אפשר לקנות בכל מקום ועם המון דבק לבן הדבקתי אותם צפוף צפוף ובסוף קניתי מתלה והדבקתי לעץ. שירי

Lורליי

New member
מרובעים?

מסגרות? מה? לא הבנתי יש מעל זכוכית? סליחה על הניג´וס

psa

New member
שירי , עבודותייך יפות מאוד!!../images/Emo140.gif

cckuki

New member
הקופסא מקסימה! ../images/Emo39.gif

אפשר הסברים על הצביעה? (היא נראית לא אחידה) ומה מודבק? מפיות?

bell2002

New member
שירי, עבודותייך מקסימות.

במיוחד אהבתי את הקופסה, איך צבעת את הרקע?

אתי@

New member
העבודות יפות מאוד ../images/Emo45.gif

רציתי לשאול: איך כתבת על השלט לדלת? באיזה חומר?

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה ../images/Emo6.gif

הכל מאוד מאוד יפה. ואיזה יופי יצאה לך קופסת התה. אהבתי מאוד. ורציתי לענות בשמך בבקשה: התמונות עם הפרחים אלה הן קוספאות רגליות ללא מיכסה שהוסבו למטרת תמונות מדהימות. סאני.

dorlim

New member
עבודות מאד יפות ../images/Emo140.gif

אוהבת במיוחד את הקופסא - ממש מקסימה
ושתי שאלות: 1. מצטרפת לאתי - איך עשית את הכיתוב על השלט? 2. לא הבנתי מה פירוש תלת מימד... האם החיפושית בולטת מחוץ לכד? ואם כן איך עשית את זה?

shiri_koren

New member
הסברים

את הכיתוב על השלט עשיתי עם טוליפ שאני אביא מחר את השם ואכתוב אבל הוא שקוף עם נצנצים זהב בפנים והוא יותר עבה מהטוליפ הרגיל. הקופסה נצבעה בצבע קרם ומעליה הדבקתי מפיות של פרחים ופרפרים ומעל עשיתי סטפ 1+2 וזה מה שיצא. העציץ - הדבקתי מפית בצורת חיפושית כשכבה ראשונה מעליה הדבקתי דאס קל בצורה של החיפושית פחות או יותר ואחריה עוד שכבת דבק ואז שוב מפית באותה צורה כמו התחתונה (בדרך כלל מפיות מחולקות ל 4 כשתמיד כל 2 הן זהות) צריך לשים לב שהכיוונים יהיו זהים. ועל זה שוב דבק. אני מקווה שהסברתי הכל כמו שצריך... שירי

lilachh

New member
../images/Emo142.gifאם אני לא טועה

זה צבע שבא בבקבוקי פלסטיק לחיצים, כאשר לוחצים על הבקבוק על מנת לצייר מתקבלים קוים בולטים (כלומר עם נפח ולא שטוחים) (או ציור בולט
)

למעלה