סוף סוף עברנו

סוף סוף עברנו ../images/Emo82.gif

ביום חמישי עברנו דירה לביתינו המקסים. הבית חם מאד למרות גודלו (חששתי שמרב שהוא גדול יהיה מנוכר). ענבל הסתגלה בקלות לחדרה החדש. טוב, זה לא חוכמה, החפצים בחדר הם אותם חפצים. אבל מכיוון שבדירה הקודמת חדרה היה גדול יותר והיו בו גם דברים שלא קשורים אליה, נראה לי שעכשיו יותר נעים לה. היחידה עם קשיי הסתגלות היתה טולי (הכלבה הקטנה שלי), שבכתה יומיים וגם לא הסכימה לעשות פיפי יומיים כי אין אצלנו בינתיים אף מדשאה בשכונה (שנראית כמו אתר בניה אחד גדול) והיא רגילה רק בדשא. אבל בינתיים זה עבר לה. רוב הדברים מסודרים ועכשיו אפשר להנות. בעלי לקח עוד יומיים חופש מהעבודה (אני חזרתי היום) ואני מניחה שהוא יספיק לסדר הכל. לכבוד המעבר המתוקה שלי התחילה סוף סוף לזחול כמו שצריך (עד עכשיו רק "איימה") וכשמעמידים אותה ליד השולחן או הספה היא מחזיקה לבד דקות ספורות (לעומת שניות קודם). אני לא מעדכנת הרבה עליה, אז זו הזדמנות. אנחנו עדיין קצת רבים עם האוכל. מבחינת אוכל מרוסק היא אוכלת יפה פירות, ירקות ומעדנים. אבל אוכל מוצק, חבל"ז. היא ממש נחנקת לי. כל פעם מחדש. היא אוהבת את מה שנותנים לה, אבל חייבים לקחת לה לפני שתיחנק. אני מניחה שגם עם זה יגיע הזמן המתאים. לאט לאט, כמו הכל אצלה. לאט אבל טוב (מי אמר שחייבים מהר?). רחל

ligo

New member
תתחדשו../images/Emo39.gif

לעבור דירה זה קצת מעיק, אבל אחרי שהכול מסודר ומאורגן יפה אז זה כיף. וכשהאורחים באים עם ה
זה עוד יותר כיף... אז תיהנו לכם מהבית החדש ומהחידושים של ענבל

בשעה טובה ../images/Emo140.gif

תתחדשו על ה-
. מקווה שתהנו ממנו. ובנוגע למוצקים - גם יובל לא מסתדר עם חתיכות גדולות או ביסקוויטים של רמדיה (שאמורים להתמוסס בפה). כנראה שמנגנון הלעיסה והבליעה עוד לא מפותח מספיק. בינתיים פשוט לחכות.

ריצ´י - שיהיה בשעה טובה ../images/Emo57.gif

הנה כבר חלפה לה השנה שכ"כ רצית שתעבור. אני שמחה לשמוע שאתם ממש ממוקמים ונהנים ב
החדש. אז המון איחולי
ושהיה בשעה טובה
.
ות ממני המתגעגעת.

בשעה טובה X 2

כל הכבוד על הזחילה! לגבי האוכל - כל אחד בקצב שלו... אני לא חושבת שצריך לדאוג. בזה ממש לא כדאי להאיץ. זה יגיע לבד. (אצלי רותם אכלה מהר יחסית חתיכות - היא בכלל לא אהבה מרוסק. וארז עד היום מעדיף מרוסק ושיאכילו אותו).

אחד היתרונות עם תאומים:

אפשר לראות הבדלים בין ילדים באותו גיל, ולא נלחצים (או אולי כן?) רחל

תתחדשו, בית חדש ופעלולים חדשים ../images/Emo20.gif

מזל טוב לענבלית היפה, עכשיו היא תחקור הבית החדש לפרטי פרטיו - תתפלאי עד כמה, אצלנו אין פינה שלא נחקרה עד תום! אני אפילו לא התחלתי לנסות אוכל לא מרוסק, גיליתי שכאשר אני לא מקדימה את המאוחר, זיו מסתדר טוב יותר עם דברים חדשים. התחלנו מוצקים בגיל 7 חודשים ותוך שבוע אכלנו שתי ארוחות מלאות מכל טוב. רק עכשיו אני שוקלת לתת לו לחם ואולי פסטה... סוף סוף עברת לבית משלך, אמנם צריך משאבים לסדר אותו - נפשיים וכספיים - אבל זה כיף!

מזל טוב על המעבר!

בית חדש זה כף, אבל המעבר עצמו... כבר הודעתי לרון שאני ב-ח-י-י-ם לא מוכנה לעבור דירה...
מקווה שהבית החדש ימצא אתכם מאושרים, בריאים, ו... אוכלים מוצקים.

מזל טוב והתאקלמות מהירה ../images/Emo82.gif

גם אנחנו עדיין לא משהו משהו עם אוכל, אצלנו הוא דווקא מעדיף אוכל אצבעות ועדיין אוכל רק 4-5 כפיות מהאוכל המרוסק....

yaelhul

New member
כל הכבוד לענבל הקטנה

גם הסתגלה בקלות, גם זוחלת וגם אוכלת. מאחלת הנאה מהשינוי ומהבית החדש, ובטוחה שגם עניין האוכל יסתדר בזמנו. יעל

למעלה