סוף סוף עברתי את הניתוח

דיתוש

New member
סוף סוף עברתי את הניתוח

סוף סוף ביום שישי האחרון עברתי את הניתוח אצל ד"ר אבינוח בבית חולים אסותא! יש לי מספר שאלות למנותחים הותיקים ד"ר אבינוח אמר לי שאני צריכה לשתות נוזלים יומיים שלושה ובדף שקיבלתי ממנו כתוב שבוע ימים מה נכון? מה התפריט הראשוני לאכילה כאשר מתחילים לאכול? וכמה זמן? תודה מראש

ברכות ובהצלחה

גם אני מנותחת של אבינוח ואני הייתי על נוזלים כמעט שבוע ואח"כ התחלתי בהדרגה מרק צח ואח"כ אשל ואח"כ גבינות לבנות ואח"כ פירה ולאט לאט ירקות מבושלים ואוכל מוצק יותר רק בשלב מאוחר יותר... אחד הדברים שממש עזרו לי זה המיץ של סלט הירקות שהייתי עושה לבני הבית. פשוט הייתי מסננת את הסלט ושותה את המיץ/רוטב שלו המוןהמוןהמוןהמון..בהצלחה

efil1

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif

בשבוע הראשון אחרי הניתוח לא יכולתי לאכול גם אם רציתי .הדבר היחידי שיכולתי להכניס לפה היה שתיה אחר כך עברתי לגבינות רכות מרק ירקות טחון (דליל ) שייק פירות ( מ - 2 חצאי פרי וחצי כוס מיץ תפוזים טיבעי ) למשך 3 שבועות ומשם בהדרגה עברתי לאוכל מוצק . שיהיה לך בהצלחה ולא לשכוח המון סבלנות.

שרה16

New member
בשעה טובה!../images/Emo39.gif

אני לא דוגמא! ביום הרביעי אכלתי מעוך ואחרי שבועיים על האש.....{קצת נתקע לי למי שזוכר...} כך שזה אינדיבידואלי! הכי טוב למשוך את זה כמה שיותר! גם הגוף מסתגל וגם יורדים במשקל!

zoei1

New member
גם אני מנותחת של אבינוח הרופא המדהי

אני שתיתי נוזלים בלבד שבוע ימים (מים, תה פושר)!!! שיהיה לך בהצלחה! את בידים טובות

למעלה