סוף סוף עדכון נורמלי מKWN

סוף סוף עדכון נורמלי מKWN../images/Emo13.gif

סחתיין, שינו את העיצוב וגם פחות או יותר cleared Jesse's status in the band (אגב KWN=Keane Weakly Newsletter למי שלא מבין מה אני מקשקשת בשכל
) הרבה אינפו
ריספקט

Dear KWN folks It's been a little while since we've been in touch, so we thought we'd drop you a line, complete with an exclusive new blog from Richard. KEANEMUSIC.COM UPDATE Keep it locked to the new Keane site for all the latest pics, blogs and videos from the studio as Keane record their third album. The band have all taken the art of the gif to whole new levels, with genius offerings like this one of Tim and Jesse (who's playing bass on the new recordings). RICHARD'S BLOG Big thanks to Richard for sending this through: hello. my good friend steph has a blog where she lists her favourite current things. this is my shameless rip-off : i'm reading: the great war for civilisation - the conquest for the middle east by robert fisk i just saw: the darjeeling limited this is england / dead man's shoes superbad! on the ipod: the national (boxer) recommended by jesse and kyle justice the skeptic's podcast (as recommended by tom) adam and joe 6music podcast plus the usual diet of truthdig / democracy now! / bill moyers journal on the dvd player: the wire series 2 websites that just might change your life: funny or die masters of photography mother jones human rights watch the daily show clips on death cab for cutie i just went to see: ansel adams: photographs at modern art oxford TIM'S BOOK RECOMMENDATIONS Pollthepeople.com is a new website which lets you vote for your Top 5s in a poll to find the greatest albums, films and books. Tim has posted his 5 favourite books on there. Click here to check out what they are (and, if you like, add your own Top 5). NO MANDELA SHOW FOR KEANE KWN HQ has heard rumours that some people may be sorting travel plans to see Keane at the Nelson Mandela concert this summer and feels a responsibility to Keane fans to state that the band were never confirmed for the gig and will not be playing at the event. See you with more news soon. KWN​

justin9

New member
חחחחחחחחח מה זה?? מה טים וג'סי עושים??

????superbad! ????? REALLY מצחיק והמממממ - Jesse (who's playing bass on the new recordings) זה אמור להיות cleared Jesse's status in the band????? כי זה לא

כן..

זה לא שהם אמרו "שהוא מעכשיו נגן הבס שלנו" הם אמרו משהו בסגנון "כן הוא מנגן בס בהקלטות" וזה הכל...

justin9

New member
I DO'NO

קודם כל מה זה "הוא מנגן בס"? לאאא חשבנו שהוא מנגן במצילתיים... אז הוא מנגן בס בהקלטות נו ו.... המשך יבוא? מה זה אומר? זה אומר שאם שומעים אותו בדיסק ישמעו ויראו אותו גם בהופעות סתם הביאו משפט אפל ומתסכל שעדיין לא מבהירים אחת ולתמיד את התפקיד שלו..

למה דווקא כאילו מבחינתי זה שהם היו יכולים

לומר שהוא הצטרף ללהקה (כמו שהם אמרו ביוניון צ'פל) אבל לי זה הרגיש כאילו הם הבהירו קצת כאילו מדובר רק בהקלטות.. ובסופו של יום ג'סי תכל'ס בא להקל על טים שניגן תמיד את הבס מתוך המחשב, וגם היה מוגבל מאוד.. אז אולי מה שהוא ינגן עכשיו מהמחשב זה יהיה ההקלטות של ג'סי?

אוי ואבוי ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif

זה יותר גרוע מה שחשבתי! אחרי כל סעיץ מלמלתי "לא לא לאאאאאאאאא", ואז הגיע עוד אחד
הנה עוד כמה דברים להוסיף לדיינו שלך, גיתית

לגמרי../images/Emo129.gif

אחרי הסעיף על הגיטרות בכלל התפלצתי
אין, הדיסק הבא יישמע אחרת לגמרי
אוף
בטח עכשיו הם גם ישלבו גיטרות בהופעות

../images/Emo10.gif

מזל שאף פעם לא היו לי ממש ציפיות מהאלבום הזה בכל מקרה.. עכשיו זה פשוט ירד עוד קצת.... ומעניין אותי האם ג'ניפר עדיין אופטימית?!

Pure M

New member
ברור שאתן חושבות שהוא גרוע,

כל כך הרבה מדברות וקוראות על כל דבר קטן, שאי אפשר שלא להיבהל. הם קין. וקוראים להם ככה מסיבה. טוב לא, אין לי מושג מה היא, אבל ממ. השם הזה מגבש תחתיו אנשים מוכשרים שיצרו את H&F וUTIS. אני בטוח שאם הם היו מספיק טובים כדי ליצור לנו דיסקים כאלה, הם ידעו גם ליצור לנו דיסק שלישי לא פחות טוב, ודיסקים נוספים אחריו שיובילו את הדרך. בקיצור, רילקס, קחו אוויר, ותהנו מהנסיעה. כשהוא יגיע, אז תעבירו את הביקורת אם לא תאהבו. מה שאני בספק שיקרה

כן אבל../images/Emo58.gif

גיטרות
"הם קין. וקוראים להם ככה מסיבה. טוב לא, אין לי מושג מה היא"

אז אתה בעצם אומר

שלהקה טובה לא יכולה להוציא דיסק גרוע...הבעיה היא שזה קורה כל הזמן

יש בזה משהו../images/Emo45.gif

מה גם שגם אם זה יהיה דיסק טוב פשוט לא תהיה לנו יותר להקת בריט רוק חסרת גיטרות

Pure M

New member
שאני אתחיל לחפש

הודעות שלך מלפני יציאת UTIS, כשהיית בהיסטריית גיטרות? הם לא הולכים לאבד את האופי, הם מנסים סיגנונות שונים בתוך הטווח שלהם.

../images/Emo6.gif

אבל בסוף לא באמת היה גיטרות ובסופו של דבר יחסית לH&F , "כן, זה מתחת למגהץ" הוא באמת ירידה (אני יודעת שלא בעיניך אבל בכללי
) והאם קראת את הבלוג המדובר

Pure M

New member
קראתי גם קראתי,

מה שהטריד אותי מעט היה המשפט האחרון עם הרכבת, אבל אני חושב שטום טום סתם מקצין.

חחחחח שהוא יגיע לרוסיה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

דווקא מגניב. קרטושקה ^_^ שיגיעו כבר לישראל גם פה מגניב להקליט

justin9

New member
גם אני חושבת שהמשפט האחרון

היה מנוסח קצת בצורה בעייתית the wrong way

למעלה