סוף סוף פורום איכותי...שאלה..

radioheaddicted

New member
סוף סוף פורום איכותי...שאלה..

יש לי מלא שירים מאלבומים שונים של בוב דילן..מאחר שאתם המקצועיים פה הייתי רוצה ממכם המלצה..עם איזה אלבום או אלבומים הכי שווה להתחיל עם בוב דילן...? אם זה לא מקובל מצטער..

Chocoholic

New member
כעיקרון, הייתי ממליץ על אלבומים

יותר "נגישים" בתור התחלה, כלומר, אלבומים שמכילים שירים יותר מוכרים, מתקופות שיא בקריירה של דילן. למרות שבסופו של דבר, הם צריכים להתאים גם לטעם של המאזין, ולכן: אם אתה מחפש אלבום אקוסטי ואוהב להקשיב גם למילים, הייתי ממליץ על האלבום השני, The Freewheelin' Bob Dylan מ 63'. אם אתה בכיוון החשמלי ומחפש את דילן בתקופה ה"קלאסית", הייתי ממליץ על Bringing It All Back Home מ 65' או על Blonde On Blonde מ 66'. אם אתה מחפש גיוון ומעוניין לשמוע את דילן בשיא כוחו, כששילב נושאי כתיבה שונים עם סגנונות מוסיקליים שונים, הייתי הולך על Desire מ 76'. תוכל לקרוא במאמרים על האלבומים שלו שיצאו בשנות השישים, בקרוב שנות השבעים יתווספו... ומעבר לזה, באתר הרשמי אפשר לשמוע קטעים (בין חצי דקה לדקה) מכל שיר ומכל אלבום, כך שזה יעזור לך להחליט. מקווה שעזרתי, והשאלה שלך מקובלת ביותר

garcia

New member
אני הייתי ממליץ על שני דיסקים

הראשון זה האנפלגד והשני זה ג'ון ווסלי הרדינג. שני אלבומים בהחלט לא כבדים לאוזן.

המלצה שלי:

פלאנט וויבס (PLANET WAVES) טיפה לפני הבומבסטיות של דיזייר, אלבום מצויין עם "הלהקה", מלא בשירים נוגעים ללב. גולת הכותרת: WEDDING SONG, וזה עוד באלבום שיש בו את פוראבר יאנג.

למעלה