סוף סוף פורום נורמלי

• פותח הנושא rpb
  • פורסם בתאריך

rpb

New member
סוף סוף פורום נורמלי

תגידו, לא שמעתם אף פעם אל Willie Hutch? אחלה זמר

rpb

New member
שיריו:

בין שיריו שאני אוהב: Love Power Party Down Love Runs Out וכמובן אני שמח שיש כאן אנשים שמכירים עוד שירים של wild cherry חוץ מ funky music

team ns

New member
נראה לי שלתפוז יש...

פורום גם "לילדים קטועי ראש שסובלים מטחורים וגילם אינו עולה על 6

rpb

New member
תגיד לי חתיכת מטומטם...

אפשר לדעת מה מפריע לך בדיוק?

team ns

New member
אני מנסה להכניס קצת חיים...

לפורום הזה כי אכפת לי ממנו נראה לי קצת יותר ממך ודרך אגב תסתכל על רצף השירשורים שלי להמלצות טובות מאוסף האלבומים הפרטי שלי אבל תמיד יש את הקקה הזה (שבמקרה הזה זה אתה) שחייב להציק ולעקוץ כי נוח לו להתחבות מאחורי איזה צירוף של 3 אותיות שלאף אחד אין מושג מה הם אומרות אז אדון rpb או מה שלא תהיה לפני שאתה מזיין את השכל תזדהה קודם בפורום ותהיה גבר ואל תהיה סמרטוט ותעקוץ את כל מי שלא נראה לך...

rpb

New member
ל team ns

קשה להאמין שגילך 23. שאלתי אותך מה הבעיה שלך וענית שיש תמיד אחד שחייב להציק ולעקוץ... תאמר לי.. מה בדיוק אמרתי, או יותר נכון - איך "עקצתי"? מה? זה שאמרתי שיש סוף סוף פורום נורמלי בתפוז? שיש לאנשים בפורום הזה טעם טוב במוזיקה? אם יש דבר גרוע בעולם הזה זה אנשים חסרי סבלנות לזולת הרואים עצמם עליונים על אחרים - אתה בדיוק אדם כזה, חסר סבלנות, חוצפן ומתנשא. ודרך אגב, עקיצה זה לומר למישהו שכותבים "להתחבא" ולא ל"התחבות", לידיעתך

team ns

New member
אל תשכח מי התחיל בכל...

הוויכוח הזה וזה גם לא היה בתגובה למסר שכתבת כי לא שמתי לב אליו אני התבדחתי על תפוז ואתה עשית מזה עניין שלם.

rpb

New member
אתה יודע טוב בדיוק כמוני

שזו לא הייתה סתם בדיחה. להבא נסה לנכס לעצמך קצת דרך ארץ.

team ns

New member
נכון זו לא הייתה בדיחה...

אני מבקש סליחה מציבור הילדים קטועי הראש לא התכוונתי להבא אני ישקול מילים גם סליחה ל rpb גם הוא כנראה ילד קטוע ראש rpb יצאת

rpb

New member
ואם בפורומים עסקינן

אני מניח שיש כאן פורום שיעזור לך ללמוד מחדש עברית. הנה: שיעור ראשון - זמן עתיד, גוף ראשון, בניין פעל, הסכת: אפעל אשקול אסתום וכו' וכו' ולא "ישקול"... אני יודע שזה קצת קשה ומתחיל לכאוב לך קצת הראש, אז קח הפסקה, תשמע קצת willie hutch ואם תהיה ילד ממש טוב אולי אני אתן לך עוד שיעור

למעלה