סוף סוף פורום שאני מתקשרת אליו...

• פותח הנושא ב ל
  • פורסם בתאריך

ב ל

New member
סוף סוף פורום שאני מתקשרת אליו...

ונכון אני בולמית אבל אני לא כמו האנורקסיות האלו ששוקלות ארבעים ומתבייכנות, אני שוקלת אני מניחה כבר מעל שישים או משהו כזה, המון זמן לא נשקלתי אבל עליתי במשקל, לפני כמה חודשיים שקלתי 48 ותוך שניה עליתי, אני כבר כמעט שלא נכנסת במידה 40 וזה מתסכל מתסכל נורא, מצד אחד אני לומדת לחיות עם זה אבל מצד שני זה קשה לראות שכולם מסביבי כל כך רזים, אבל ממש רזים ואני הכי הכי שמנה, ואני ממש שמנה ואת האמת אין לי בעיה עם זה אני מכירה בגוף שלי ואני אוהבת אותו הבעיה היא שכולם מעירים לי ואומרי לי לעשות ספורט ולאכול פחות... וזה מעצבן... בכל מקרה מקווה שאני שייכת לפורום הזה.. אני...

shaulino

New member
התקבלת לפורום + תוכנית הרזיה

את בהחלט שייכת כי צריך לדעת לא להסתכל על המצב אלה על הכיוון המגמה מה היית מעדיפה גבר ששוקל 90 קג ויורד קול שנה קילו או 75 שעולה כל שנה 10 ק"ג לדעתי מטרת הפורום לא לטפל רק בשמנות אם נצילות של 100% שאוכלות רק חסה ולא מצליחות להורד אלה גם בנשים רזות במקור (עם חילוף חומרים רב) אבל בולמיות למרות שזה שתי בעיות שונות לחלוטין גם מבחינת מבטם של הגברים

BigBanana

New member
תראי איזה יופי של התקשרות...../images/Emo98.gif

את מתקשרת לפורום. ואני מתקשרת לתיסכול שלך...(ממש מרכזיה טלפונית פה:)! אז קודם כל, קבלי חיבוק ענק ממני..
!!!!! ועכשיו תגידי יחד איתי בהברות איטיות...: "א-נ-י ל-א ש-מ-נ-ה "!!! א----נ-----י .... ל-----א ..... ש------מ------נ--------ה !!! אמרת?! יופי. רק שאת לא באמת מאמינה לזה... אז בואי אני אספר לך משהו... בל,את לא שמנה.את רק שמנה בראש שלך... ואני לא אתחיל להתווכח איתך מי שמנה יותר או מי שמנה פחות... אבל משהו שהציק לי כשקראתי את ההודעה שלך, פרט להזדהות איתך, היה..שנורא מציק לך שכולם מסביבך רזים. אז אני שואלת....למה את בכלל משוואה עצמך לכמה ציפלוחות אנורקסיות!??! "אני הכי הכי שמנה"....-יקירתי,מצטערת,אבל מישהי כבר לקחה את התואר הזה. אז הינה,את לא הכי הכי שמנה
ולמה את לומדת לחיות עם משהו שרע לך,מתסכל ומציק? את גם טוענת שאת מכירה בגופך ואוהבת אותו כמו שהוא... ומצד שני מציגה את עצמך כבר בשורה הראשונה כ"בולימית". אז בעצם את אומרת שהחברה הסובבת אותך היא שגרמה לך לבולימיות?! אם כן,הבעיה היא בם ולא בך!! בל,אם את אוהבת את עצמך ואת הגוף שלך אני לא רואה סיבה אחת אפילו שתגרום לך לרצות להזיק לעצמך כמו שאת מזיקה. אל תצדיקי בולימיה ב"אני לא אנורקסית". אנחנו אוהבים אותך כמו שאת:) כמו שאלה שסובבים אותך, צריכים לקבל אותך בדיוק איך שאת ,לטוב ולרע. תהיה איך שאת רוצה להיות, גם אם בעיני מישהו את לא מושלמת...הרי אין אדם מושלם...גם אם לפעמים זה נראה לנו ככה ,כשאנחנו מסתכלות מהצד...(שונאת להיות מהצד:) ועכשיו תחשבי רגע...ומבלי לבחון את עצמך במראה... את עושה עושה זאת למען עצמך או למענם?!

למעלה