סוף סוף פתחו פורום שבאמת צריכים...|

SHARON 103

New member
סוף סוף פתחו פורום שבאמת צריכים...|

היי לכולם , קוראים לי שרון ואני בן 16 עוד חודשיים.... ת'אמת, אני חושב שאני בין הצעירים כאן אבל לא אכפת לי... אני אחד שמממש רוצה לשמור ל הבריאות שלו ואני חושב שזה התשובה בשבילי... אז אני אביא המון טיפים בנושא תזונה ובריאות... (אני חולה על ביולוגיה ורפואה אז יש לי קצת ידע) ובאמת, אני מרגיש שסוף סוף פתחו משהו טוב בתפוז.... ביי אוהב אותכם!!

SHARON 103

New member
טיפ של היום ממני...

מתי שאתם אוכלים סלט, תשתדלו שהוא יהיה מורכב משלל של ירקות מכל הצבעים.... ככל שהסלט שלכם יהיה יותר צבעוני ככה הוא יותר בריא.... תקחו זיתים, מלפפונים, גזר, אפונה, חסה, עגבניות, גמבה, פלפל צהוב, צנונית(לא נראה טעים כל כך) ועוד כל מיני ירקות צבעוניים... תהיו בריאים...

דליה 1

New member
ואם כבר מדברים על סלט בריא...

לא לשתות אחרי זה קפה לפחות חצי שעה, כי הקפה לא נותן לויטמינים ולמינרלים להספג בגןף.

אבא אסא

New member
../images/Emo140.gif אהלן שרון!!! הנה כבר שאלה...

קודם כל WELCOME, וזה מעולה. טיפים בנושא תזונה ובריאות זה דבר מעולה. וכמובן שאין שום קשר לגיל שלך, אני רוצה שכל אחד יביא מה שהוא יודע או מה שהוא רוצה לשאול. הנה כבר שאלה ראשונה אליך: מה היית ממליץ לכל אלו שהיו רוצים לנשנש משהו מול הטלוויזיה בשעות הערב והלילה? מקווה לראות אותך כאן הרבה, אבאסא.

SHARON 103

New member
אני יודע שזה נשמע ממש רקוב אבל...

אני אישית ממליץ על ירקות ופירות... (אתם לא מתארים לעצמכם כמה שזה בריא, אם אתם רוצים שאני אגיד לכם מה התרומה של זה מבחינה ביולוגית אז בכיף..) אבל אני אישית מנשנש או פופקורן או במהבה או שוטקלוד ואם אין את זה אז איזה מלפפון חמוץ או שאני מתלבש על קופסא של תירס... קיצור, החשיבות של פירות וירקות באמת ידועה לכולם אבל בינינו , קשה ליישם את זה....

למה למה למה?

למה ללכלך .. את הגוף והנשמה.. קחו טיפ: תחתכו מלפון לאורך... שימו קצת מלח.. ושובו מול הטלויזייה עם זה.... מדהים איך זה ייגמר מהר@ ומי יהיה הראשון לרוץ להכין עוד מנה כזו? עם מלפפון זה עובד הכי טוב וגם עם קולורבי!!!!! פירות: לקלף תפוח לי ולירון זה התחביב שלי ואחר כך לפרוס אותו לרבעים!!!!

נשמאיה

New member
מלח לא טוב ללחץ דם.

לא עדיף להנות ממגוון הטעמים של הירקות? למה לתת להכל את אותו טעם? מלח! הטיפ שלי: לכו על טבעי!!!

מחשבות

New member
מעניין איך הגענו לעידן בו פרי הוא

עניין דוחה. מכל השפע של הפירות: אבטיח, מלון, שזיפים, משמשים, תפוחים וכך הלאה, קשה להבין איך לא אוכלים מהם יותר.

lilo

New member
למה עיניין דוחה?

מחשבות, איך הגעת לזה שהוא חושב שפירות זה עיניין דוחה?

מחשבות

New member
לא הוא, אלא עם ישראל, המשופע

פירות ולא אוכל אותם מספיק. גם לא ירקות. לכן עמנו שופע מכנסיים נמוכים בהם שומני בנותנו שופע מכל כיוון והלב מתכווץ מגועל.

אופה3

New member
טיפים לנשנוש מול הטלוויזיה

אז ככה לחתוך בצלחת, הכל לרצועות, גזר, מלפפון, כרוב לבן, או אדום, מלפפון חמוץ, שתיים שלוש זיתים לא יותר, ובצלחת נפרדת לחתוך אבטיח ופירות אחרים, ולנשנש לאט לאט, גם משביע וגם בריא אפשר גם לעשות פופקורן במיקרו מידי פעם אפשר לנשנש ביגלה עם זיתים וגבינה לבנה ניתן גם לאכול קרקרים עם פחות קלוריות עם גבינות וזיתים ושאר ירקות אפשר גם לעשות ירקות מוקפצים עם חזה עוף שזה טעים. אפשר גם לאכול תירס משימורים, עם מלפפון חמוץ או פטריות לאלה שאוהבים אני אוהבת מאד ובקיצור להשתדל לא לנשנש] ואם כבר אז דברים משביעים ובריאים

bennyTKD

New member
תשובה יותר מציאותית

אני אתן תשובה לאילו בינינו שקצת "חזירים", ולאכול ירקות מול הטלויזיה לא נראה להם לעניין, והם מחפשים משהו יותר "כייפי" אבל לא משמין בטירוף... אז כדי שזה לא יהיה או ירקות או זלילות (שוקולד, ביסלי/במבה ושאר דברים משמינים) אתן 2 רעיונות: מי שאוהב פופקורן - לנסות להכין לבד (מגרגירים), אבל במיקרוגל. בלי שמן ובלי חמאה. זה דבר שאפשר לנשנש (כי הרי כל הרעיון של לאכול מול הטלויזיה זה משהו שאוכלים הרבה זמן) אבל מצד שני זה לא משמין. אני רק מדגיש שאני לא מתכוון לשקיות פופקורן שקונים בסופר ושמים במיקרוגל - הם משמינות מ-א-ו-ד! רעיון שני - פחות מוצלח ויותר משמין - לאכול בייגלה. זה אומנם משמין, אבל מהניסיון שלי אי אפשר לאכול מזה הרבה, כי זה ממלא. דברים אחרים אני יכול לאכול בלי הפסקה אבל בייגלה לא. מי שרואה שהוא כן אוכל בלי הפסקה, שיעזוב את זה, כי זה באמת משמין. בני

haimw32

New member
שאני רוצה לנשנש מה אני עושה זה סל..

מה שאני עושה סלט ,אבל לא סתם סלט אלא ממש עם כל הירקות ואז מוסיף טונה וקוטג' , בקיצור אני שם כל מה שאני רואה וכתוצאה מכך יצא לי המון שילובים מענינים והכי חשוב טעימים

מחשבות

New member
כששמים הרבה ירקות ובעיקר בצל,

מיד חשים כיצד מוצקים הופכים לגזים...

למעלה