סוף סוף קיבלו אותו ב- Airliners

ramimz

New member
סוף סוף קיבלו אותו ב- Airliners

הוציאו לי את הנשמה עד שקיבלו אותו. דחו לי אותו 3 פעמים, ורק עכשיו קיבלו אותו. זה רק מחזק את הטענה שלי שזה לא התמונה קובעת, זה מי שבודק אותה. http://www.airliners.net/open.file/793061/L/

ramimz

New member
מצטער על הכפילות, נכתב שחלה טעות

נסה מאוחר יותר, אז שלחתי שוב.
אופס

ארזS

New member
וכדי לא לפתוח סתם עוד שירשור

ולדחוק הודעות אחרות לדף השני, אני בטוח שרמי ירשה לי "להתעלק" על השירשור שלו {היי רמי, נכון ?
]... אז אנצל שירשור זה כדי לספר לכם שאמנם עדיין לא ל-Airlinets.Net [יש שם תור ענק !] אבל כן ל-JetPhotos.Net קבלו אמש 3 תמונות חדשות שלי שצילמתי ביום שישי שעבר ב"מיני מפגשון ספוטינג" זריז שהתקיים ביחד עם רמי, רונן ומיכה. והנה קישורים לשלושת התמונות החדשות מיום שישי שעבר : אחת שתיים ושלוש וכעת הסבר קטן בגלל ששאלו אותי למה אני לא מעלה את התמונות עצמן לפורום אלא נותן קישורים לאתרים הידועים : אז ככה... כל לחיצה שלכם על קישור לתמונה זה אומר "רייטינג" לתמונה. [הרייטינג הזה לא נספר אם לוחצים פעם אחת אחרי השניה לאותה התמונה]. אבל אם התנתקתם מהאינטרנט והתחברתם שוב [ובכך כנראה קבלתם כתובת IP שונה] זה נראה למחשב המארח את התמונות כאילו מישהו חדש לחץ על הקישור והרייטינג כן נספר. מהרייטינג הזה אין לי, לרונן, לרמי או לכל צלם אחר כסף או כל טובת הנאה אחרת, אלא אך ורק סתם קצת נחת...
ומה שמותר לכל הצלמים בעולם לעשות מותר גם לנו... [ואני יודע את זה כי אני נמצא בקשר עם כמה וכמה צלמים מהעולם, והם בעצמם מגלים לי את "סוד הרייטינג" שלהם...] בברכת שבת שלום, סוף שבוע נעים וחודש אדר שמח לכולנו [למי שלא יודע, היום ראש חודש אדר ב']

ארזS

New member
ורק כדי שתראו שאין כאן כל קנאה

או תחרות בין הספוטרים, אלא אחווה אמיתית, הנה לכם קישור אחד וקישור שני לשתי תמונות שרונן צילם באותו "מיני מפגשון" וממש כרגע ראיתי שגם הן התקבלו לאתר ה-JetPhotos .

ארזS

New member
ומה שצריך לקוות עכשיו...

זה שגם "האח הגדול" Airliners.Net יקבל לפחות את התמונות האלה... דרך אגב, צילמנו שם עוד כמה מטוסים, אבל לי בינתיים דחו חלק מהתמונות ואנסה להעלותן שוב עם שיפצור...

MrHankeY

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כל התמונות אחת אחת! והקרדיטים זה המעט שאפשר לעשות בשביל לראות תמונות כאלה
ד"א המטוס של אומני הוא במקרה היה בעבר של לופטהנסה?

Aviation Addict

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo8.gif

תמונה יפה! תנסה להעלות ל-JetPhtos.net הם פחות בררנים מהאתר שני.

למעלה