וכדי לא לפתוח סתם עוד שירשור
ולדחוק הודעות אחרות לדף השני, אני בטוח שרמי ירשה לי "להתעלק" על השירשור שלו {היי רמי, נכון ?
]... אז אנצל שירשור זה כדי לספר לכם שאמנם עדיין לא ל-Airlinets.Net [יש שם תור ענק !] אבל כן ל-JetPhotos.Net קבלו אמש 3 תמונות חדשות שלי שצילמתי ביום שישי שעבר ב"מיני מפגשון ספוטינג" זריז שהתקיים ביחד עם רמי, רונן ומיכה. והנה קישורים לשלושת התמונות החדשות מיום שישי שעבר :
אחת שתיים ושלוש וכעת הסבר קטן בגלל ששאלו אותי למה אני לא מעלה את התמונות עצמן לפורום אלא נותן קישורים לאתרים הידועים : אז ככה... כל לחיצה שלכם על קישור לתמונה זה אומר "רייטינג" לתמונה. [הרייטינג הזה לא נספר אם לוחצים פעם
אחת אחרי השניה לאותה התמונה]. אבל אם התנתקתם מהאינטרנט והתחברתם שוב [ובכך כנראה קבלתם כתובת IP שונה] זה נראה למחשב המארח את התמונות כאילו מישהו חדש לחץ על הקישור והרייטינג כן נספר. מהרייטינג הזה אין לי, לרונן, לרמי או לכל צלם אחר כסף או כל טובת הנאה אחרת, אלא אך ורק סתם קצת נחת...
ומה שמותר לכל הצלמים בעולם לעשות מותר גם לנו... [ואני יודע את זה כי אני נמצא בקשר עם כמה וכמה צלמים מהעולם, והם בעצמם מגלים לי את "סוד הרייטינג" שלהם...] בברכת
שבת שלום, סוף שבוע נעים וחודש אדר שמח לכולנו [למי שלא יודע, היום ראש חודש אדר ב']