לי יש שיער טיפונת קצת אחרי הכתפיים, מדורג כמשולש, וחלקו שיער טבעי, חלקו גוונים ובקצוות שרידי צבע (לא צבעתי מאז נובמבר 06'!) לוקח לי בין חצי שעה עד 45 דק' להחליק לשביעות רצוני, מלמטה למעלה. אבל אני פרפקציוניסטית אז כנראה אני מתעכבת יותר
נשאר המון זמן אבל אין לי קרם כלשהו שישמור על ההחלקה, אז הלחות חוגגת והורסת
מחפשת את הקרם/ספריי/סרום שיעזור לי לשמור על ההחלקה. יש למישהי הצעה?
לא הרבה מהם ניסיתי, יש להם מסיכה מעולה לשיער אז יכול להיות שגם שאר המוצרים שלהם כאלו. קראתי כתבה לפני כמה זמן והיה כתוב בה שהמומלצים ביותר הם של שוקי זיקרי ושל קרליין. בדקתי את שניהם ומחליק של שוקי זיקרי התוצאות יצאו מעולות
וחוץ מזה שעכשיו רוב המוצרים שלו בהנחה! אז מקווה שתמצאי
השאלה אם זה שווה את הכסף.....ספרי חוויות....לי יש לא מעט מחליקים מסלסלים וכל מיני אביזרים ואני לא סובלת את כולם..אני אוהבת רק את הפן...כל אחד מרוצה ממה שמתאים לו הכי הרבה..=]
הוא מחליק מדהים!!~~! ממש נוח ומתחמם בטיל, עדיין לא הבנתי איך בדיוק קובעים את הטמפרטורה כי אין מספר שמראה... בכל מיקרה, ממש אהבתי, מהפעם הראשונה כשעוברים על השיער, השיער כבר חלק, וזה מדהים. וגם הצלחתי לעשות איתו בקבוקים מדהימים... מהיום אני ממלימה על המחליק הזה לכל מי שתרצה המלצות
לא היתי מרוצה מכל המחליקים שיש לי.....יש לי בבית בסביבות ה-3 סוגי מחליקי שיער והאביזרים שאיתם. תאמיני לי אף אחד לא שווה....כל פעם קנינו חדש כי הקודם דפוק...רק המסלסלים מעולים.....המחליקים סתם טובים לקצוות..לא יותר מזה..
גם לי היה מחליק והוא היה זוועה, אבל זה באמת טוב. נראה כמה זמן הוא יחזיק מעמד... נכון, כל המסלסלים טובים, לא יודעת, כי פשוט סלסול הוא הרבה יותר קל לקבלת תוצאה מאשר שיער חלק.
קניתי מהדיוטי פרי אחד....אחד קנו לי מאיזו חנות ואחד קיבלתי=] רק בזה מהדיוטי פרי אני משתמשת...הוא הכי פחות גרוע מכולם וגם כי יש לו עוד חלקים כאלו של מסלסלים וכל מיני כאלו.... זה ורוד לבן כזה...אבדוק אחר כך ואכתוב אותו פה