סוף סוף קצת נחת לחובבי סרטי האימה

סוף סוף קצת נחת לחובבי סרטי האימה

אם אתם זוכרים לפני כמה חודשים התלוננתי על כך שמפיצי הסרטים בארץ משום מה מזניחים את חובבי סרטי האימה. נכון. פה ושם מגיעים לארץ סרטי אימה למשל סדרת רח' אלם בזמנו הצעקה אבל בזמן האחרון יש התעוררות בקרוב יגיע RESIDENT EVIL 2 SAW שלפי מה ששמעתי צריך להיות טוב מאוד בסינמה סיטי פתחו אולם מיוחד לסרטי אימה עדיין לא ברור מה מציג שם ומתי, אבל אני אבדוק את הנושא אומנם עדיין לא מביאים מספיק סרטי אימה לדעתי, אבל בהחלט אפשר להגיד שיש שיפור בתחום. ודרך אגב יש איזה סרט ששכחתי את שמו עם מפלצת מעופפת שבחלק הראשון רודפת אחר זוג נערים מה קורה עם החלק השני? שאמור להיות באוטובוס? ועוד שאלה: איך הסרט הטורף נגד הנוסע השמיני?

Spiritfall

New member
אז ככה,

1. יש לך מושג בדיוק מתי מגיע RESIDENT EVIL 2? 2. Saw הולך להיות מצוין! [לפי מה שנראה לי] 3. אולם לסרטי אימה? ענק!! 4. אני יודעת על איזה סרט אתה מדבר רק שכחתי את שמו.. יום טוב

תשובה

1. אני לא יודע מתי מגיע SAW אם בכלל. אבל קראתי באיזה מקום שהוא אמור להגיע. 2. אכן כן resident evil 2 אמור להיות הרבה יותר טוב מהראשון. 3. אני רואה שמישהו כאן היה באולם בסינמה - סיטי. כרגע הסרט רציחות בארגז כלים לא מציג שם. אז מה כן? מישהו יודע? נראה לי שפעם בחודש או משהו כזה הם יביאו לשם סרט אימה שיהיה בלעדי לסינמה - סיטי. 4. הסרט הוא ג'יפרס קריפרס. עכשיו התברר לי שהוא בספריות הוידאו זה ממש מרגיז הקטע הזה שמביאים סרטי אימה ישר לספריות הוידאו. אין כמו לראות סרט אימה בקולנוע.

Drums

New member
מי ישמע בקולנוע פרוז'קטורים

מיליון וואט על הפנים שלך

Drums

New member
../images/Emo26.gif

אמרת שהכי כיף בחושך בבית... אז אמרתי שחשוך גם בקולנוע בצורה אחרת...

NiKi†a

New member
חחח אהה

אבל אחרי סרט בקניון אתה יוצא החוצה [לקניון ברוב המקרים...חחח] והכל מואר ונחמד
...מלא אנשים מחייכים וצוחקים..וכל הפחד נעלם לך
זה כמו שתראה סרט אימה ואחריו קומדיה. זה כבר לא מפחיד אח"כ....לעומת סרט שאתה רואה בבית בחושך בלילה, ואחרי כמה זמן אתה צריך ללכת לישון..עדין מפחיד לך, שומדבר עדין לא מתפוגג
.

milkshakit

New member
הנוסע השמיני נגד הטורף* ../images/Emo85.gif

אני ראיתי אותו במחשב, וגם בקולנוע. לדעתי סרט ענק, במיוחד לחובבי סרטי הנוסע השמיני + הטורף.

MAORMA11

New member
אולם האימה בסינמה

הייתי באולם הזה, ראיתי שם את " רצח בארגז כלים" המעולה!!! אולם רגילללללל כמו כל האולמות שמעוטר במפלצות מכוערות שמקשטות את הקירות.

itamar argaman

New member
מישהו יודע?

מקפיייייץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

למעלה