סוף סוף קצת צדק

shannel

New member
הבעיה היא המעריצים שצצו לה פה

עוד מעט יפתחו פורום "מעריצי המקור הפנימי"...לפחות יהיה לכם על מה לדבר שם...

cool miki

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אני מקווה שהפורום הזה יחזור להיות מקום שכיף לדבר בו...כמו פעם

יעל צל

New member
איי הופ סו 2 ועוד משהו!!

מחר 15:31 בערוץ יס 1 יש סרט עם מיה קירשנר - אנה קרנינה. ושאלה שלא מתאים להם שכתבתי את זה כי זה לא קשור ישירות לערוץ שישמרו את זה לעצמם!

shannel

New member
חח.."אויי לא!! רשמנו משהו לא קשור!"

חחחחח...נו באמת!! כחברה בפורום הזה מותר לך לרשום משהו גם אם הוא לא כ"כ קשור...מה? אני לא יכולה לשאול מה שלומכם? או לאחל שבוע טוב? מה נהיה? יאללה תרשמי מה שבא לך וכמה שבא לך.... ולכל מי שעדיין בבועה - מיה קירשנר היא שחקנית ב"ישנן", "ישנן" היא סדרה ביס פלוס...והנה הקשר!! סבבה? מצאנו קשר לפורום? אחלה!! עכשיו כולם רגועים... עוד מעט נתחיל לעשות טבלה של קווים כמו של אליס רק במקום "מי שכבה עם מי" נעשה "איך הנושא קשור לפורום"..חחחחח

יעל צל

New member
חחח, את מותק!!

תודה ממי, לא הייתי סגורה שכל המעוצבנים הבינו את העניין. דרך אגבבבבבבבבב בקשר לטבלה של אליס, בפרק פיילוט המקורי זה היה קעקוע על הגב של קיט (שהיתה אמורה להיות לסבית) אבל אחר כך שינו את זה וצילמו מחדש, הפכו את קיט לאחות של בט והעבירו את הטבלה לאליס

shannel

New member
דיייייייי רציני? לא ידעתי את זה!!

מה עוד היה שונה בפיילוט? מה עוד שינו?

יעל צל

New member
הממממ

לקח 20 ימים לצלם את הפיילוט בפעם הראשונה (לפני השינויים), צולם בונקובר בקיץ 2002. היה שחקן אחר לטים, וטים היה אמור להיות אנתרופולוג. שואוטיים לא אהבה את זה שהוא אנתרופולוג וביקשה לשנות את זה אז הפכו אותו למאמן שחייה אבל סקוט לא היה משכנע בתור מאמן שחייה אז החליטו ללהק את טים מחדש. כשהתחילו לבחון טימים חדשים הם כבר היו באמצע הצילומים של פרק 3, אחרי שליהקו את אריק חזרו לצלם קטעים מהפיילוט שהיו צריכים צילום מחדש (כולל הקטעים עם קיט) לקח חודשים עד שמצאו את שם הכותרת לתוכנית. שואוטיים זרקו רעיונות לאיילון צ'ייקן ואיילין זרקה גם אבל שום דבר לא תפס. בסופו של דבר הם צימצמו את זה לכמה שמות אחרונים ביניהם The Field Guide to Gay Girls ואז ג'ווניביר טרנר (תסריטאית ושחקנית, היתה גם באל וורד) התחילה לדבר על קטע שקיי.די לאנג הופיעה בהופעה שלה והיה בזה קטע שהלך ככה "I'm a leh--, I'm a leh" ואז איילין אמרה "היא היתה צריכה להגיד את האל וורד" ואז זה בא להם והם החליטו לקרוא לזה ככה! יש בספר גם תיאור לאיך ליהקו את הדמויות למקרה שתרצי לדעת. כמו שלישה (אליס) נבחנה בהתחלה לתפקיד של שיין!!

shannel

New member
תגידי,אז יש לך מידע לגבי עונה 4?../images/Emo35.gif

כאילו - מידע קונקרטי? משהו בטוח? אולי על הסטורי ליין או על דמויות חדשות שהבנתי שיבואו...לגבי זוגות עתידיים...משו? כי אני קראתי כל מיני שמועות...אבל ק'מון...שמועות...

gilriv

New member
שרוניי לדעתי היא המקור ../images/Emo13.gif

הרישמית שלנו -לסידרה ישנך בנות ?היא כבר שמה פה "את השחקניות הנוספות שגם יביאו אותם לסידרה נדמה לי החברה הידידה של שיין -שחקנית חדשה וחתיכה כמו כרמן חכו לשרוניי {החביבה

shannel

New member
כן קלטתי את שרונייי..חחח הביאה אותה

אז הבנתי שתהיה את ההיא שתהיה גם לטינית כזאת (כרמן איפה את איפההה כפרהההה למה את עוזבת למההההה) והיא תתחרה בשיין כזה...וברור שיהיה ביניהן משהו...ושסיביל שפרד תהיה גם? ועוד איזו אחת שתהיה מורה בקולג' שבט תלמד בו משו...שכחתי משו?

shannel

New member
חברה לא לפספס את הפרק של היום!!!

פרק חובההההההההה!! אין לפספס!!!

gilriv

New member
למי שבכול זות תחמיץ

ישנן בנות גם יהיה יותר מאוחר ?זה למי שרוצה לראות את נמלטים בערוץ 13

למעלה