סוף סוף ראיתי את פרדי נגד ג'ייסון

Nino Schibetta

New member
סוף סוף ראיתי את פרדי נגד ג'ייסון

עד היום לא חשבתי לראות את זה כי אמרתי לעצמי שמדובר בסרט דבילי לגמרי תנחשו מה ? אחרי שראיתי אותו אתמול הגעתי למסקנה שהוא עדיין דבילי ומטומטם לגמרי, אבל שטויות, יש קטעים משעשעים ונחמד לראות כאילו את ההיסטוריה של ג'ייסון כילד (מקווה שזה לא ספויילר) בקיצור, כולי תקווה שתעשית סרטי האימה בארה"ב תביא לנו מתישהוא איזה סרט שמתקרב ל EVIL DEAD II

elenwee

New member
ראיתי את הסרט הזה זה סרט אחלה

ואני מקווה שבקרוב יעשו את Evil Dead 4 או ישדרו את אחד מסדרה בערוץ הסרטים!

Herzeleid

New member
הא..ראיתי את זה../images/Emo58.gif

סרט דפוק! ואני שונאת את פרדי-הוא פשוט לא מת!!!!בסוף הסרט כשג'ייסון החזיק ת'ראש שלו הוא קרץ!!קרץ!נראה לי אני אמות הרבה לפני שיחסלו ת'דמות המחורבנת שלו סופית
כל פעם שראיתי סיוט ברחוב הלם הוא מת ואז *טה דה*--->עוד סרט.ועוד אחד.ועוד אחד. עד כמה הבמאים משועממים וחסרי רעיונות שהם צריכים למחזור את החרא המשומש הזה כל פעם?בע.

shpluck

New member
סרט בשביל קופות וכלום מעבר

סתם טיפשי בנאלי וחסר כל אימה\מתח..

elenwee

New member
לא בטוח שיהיה סרט המשך...

ואם יהיה אני ארוץ לראות!

boolbool boy

New member
אני חולה על פרדי!

זה קצת מוזר, אבל אני כל הזמן צוחק בסרטים שלו, כל הזמן, הוא כזה מצחיק. היה קטע ב"פרדי נגד ג'ייסון" שהשחורה הזאת, מדפדפת בירחון ופתאום רואה את פרדי, והוא לוקח את שתי הצבטות שלו, תוקע את שניהן בנחיריים שלה ואומר: "i got your nose!!!" ותולש לה את האף, וזה הקטע הכי מצחיק בעולם, כל הזמן שאני רואה את זה אני שפוט נופל, וגם הקטע אם התולעת שמעשנת נרגילה, זה גם קטע חבל על הזמן, פרדי מצחיק, ואשכרה לא מפחיד!

למעלה