סוף סוף שרשור סוף-שבוע...

סוף סוף שרשור סוף-שבוע...../images/Emo66.gif

שרשור "משותף" במיוחד
לפני כמה שנים,ליאל ביצעה דואט עם "ששי בוגנים" והם הקליטו ביחד את השיר:"אל תהיה לי גיבור". גם השנה,כשליאל והסקורפיונס התאחדו והחליטו להופיע ביחד,הם הקליטו דואט וחידשו את השיר [שבמקור של הסקורפיונס]:"Send Me An Angel". שני השירים הללו מוכרים ונחשבים כלהיטים,Send Me An ANGE עדיין משודר במאה אפ.אמ והיה לא מעט פעמים במקומות מאוד[!] נכבדים ב"מצעד הלהיטים" של התחנה..
מה דעתכם על הדואטים הללו?, האם אתם אוהבים יותר "ביצועים משותפים" [דואטים] של ליאל,או מעדיפים את השירים שהיא שרה לבד?,האם אתם חושבים שליאל הייתה צריכה להקליט עוד דואטים עם הסקורפיונס?.. שיהיה לכם סופשבוע מהנה ומלא בשיתוף פעולה..
[תהיו עם חברים,משפחה ואפילו עם החיות שלכם..
] נ.ב-וכמובן,אל תשכחו להצביע לסקר השבועי..

ראאאשוונההה

לפי דעתי אחלה שליאל עשתה דואטים איתםP: מספיק 1 עם הסקורפיונס:) אני אוהבת את הדואטים וגם את השירים שהיא שרה בניפרד באותה מידה=]

nitzan111

New member
את הדואט עם ששי בוגנים

"אל תהיה גיבור" לא אהבתי כל כך... אבל הדואט עם הסקורפיונס יפה. האם אני מעדיפה דואט או שיר שליאל שרה לבד? אני חושבת שזה כבר תלוי בשיר...

Lucy Diamond

New member
כבר לא קוראים לו ששי...../images/Emo7.gif

הוא שינה את השם ל: יונתן פז בוגנים... עצוב, נכון? ובקשר לדיון, יותר אהבתי את send me an angel כשהסקורפיז שרים לבד... וזה לא בגלל ליאל... פשוט זה שיר ממש יפה בביצוע המקורי שלו

nitzan111

New member
../images/Emo6.gif

אבל יונתן פז עדיף. ששי תמיד מזכיר לי את הטמבל משמש

°°NaTaLi°°

New member
דעתי

אני מאוד אוהבת את הדואטים! אבל שליאל שרה בניפרד יותר יפה! לפי דעתי היא היתה צריכה לעשות דואטים נוספים עם הסקורפיונס!

Lucy Diamond

New member
למה עוד דואטים?

חבל להתקע במקום אחד. לדעתי, צריך לשאוף ולהתקדם. אז יאללה, היא חידשה שיר עם הסקורפיונס (send me an angel היה כבר שיר קיים), שרה איתם את ירושלים של זהב ואת שמור על העולם ילד, צריך לסמן "וי" ולהתקדם.

דעתי בקשר לדואטים עם הסקורפיונס.../images/Emo9.gif

אני דווקא חושבת שהיה נחמד אם ליאל הייתה כותבת שיר ביחד עם הסקורפיונס,שיר חדש משלהם ושהם היו מקליטים אותו ומופיעים איתו ביחד.., את ירושלים של זהב-ליאל מרבה לשיר בהופעות-היא הופיעה עם הסקורפיונס בביצוע ממש מדהים... כך היה גם עם Send Me An Angel,שבמקור של הסקורפיונס... אז אחד של ליאל,אחד של הסקורפיונס ושיהיה עוד אחד שיהיה לגמריי במשותף ורק אז שיסמנו את ה
...

nitzan111

New member
אבל

ירושלים של זהב זה לא שיר של ליאל. אני מסכימה איתך שאולי הם צריכים להקליט ביחד שיר חדש של שניהם

Lucy Diamond

New member
הסקורפיונס דיי פרפקציוניסטים

ראיתן כמה חזרות הם עשו כדי שההופעה תהיה מושלמת... (והיא אכן הייתה מושלמת!) לכתוב שיר לגמרי מחדש לוקח זמן... ואז באיזה אלבום היו שמים אותו בדיוק?! חח... יצא לי לשמוע את send me an angel *הגרסה עם ליאל* בשיעור קלאסי (אני רוקדת) שהיה לנו... היה קצת מוזר. בעיקר כי אני יודעת שהקליטו גם את הצעקות שלי
גם שמתי לב למשהו שלא כ"כ שמתי לב אליו בהופעה. בהקלטה בקושי שומעים גיטרות, זה קצת חבל בעיקר בגלל שהסקורפיונס מנגנים כמעט באופן בלעדי על גיטרות. זה קצת אכזב אותי...

BARSASOS

New member
אני מאוד אוהבת דווקא

את אל תהיה לי גיבור ואת סנד מי אן אנג'ל!! מאוד מאוד מאוד מאוד!!!! :] אבל ליאל לבד, זה פשוט..מממ...יותר ליאל:]

לא רע,להפך.. :]

סופסוף מצאתי את התשובה ל-למה השירים של ליאל יותר טובים מדואטים..., כי זה "יותר ליאל".

למעלה