אפרופו גיבור גדול
במסגרת לימודי האקדמיים כתבתי עבודה המתפרסת ל-5 עמודים. העבודה עוסקת בשיר גיבור גדול כאחד משירי המחאה הראשונים בארץ שנכתבו ובוצעו על ידי אישה, ובסי היימן בכלל כאחת מאבני הבוחן ברוק הישראלי הנשי. (אגב אתם זוכרים ששיגעתי אתכם בקיץ האם קיים מושג כזה "רוק נשי"). העבדה זכתה אותי בציון די מרשים בקורס שמשקלו שתי נק' אקדמאיות, שמסתבר כי המרצה שמעביר אותו לא כזה פילנטרופ כשזה נוגע לציונים. אני מבטיחה להעלות את העבודה לפורום בקרוב. ולמה שרציתי לספר לכם. היום: 19/11/03 שעה: שעת צהרים, איפשהו לפני שיעור בתקשורת המונים בישראל. מיקום: בית של חברה טובה, הממוקם בקיבוץ גבים. האירוע: לאחר בוקר מטורף שכלל דם יזע ודמעות (על אמת), אני וחברתי הברזנו למנוחה קלה. הכרחתי אותה לקרוא את העבודה ובינתיים צפיתי בערוץ מוסיקה 24. ופתאום.... סי היימן מופיעה על המרקע, מברכת את הערוץ, ולפתע... מתחיל להתנגן שיר מוכר..... אני וחברתי המומות לגמרי, כי אני מנסה לספר לה על סי של שנות השמונים, עם גיבור גדול, ופתאום היא מופיעה במלוא הדרה מולי בטלוויזיה. אנד איטס מייק מי וונדר: אולי יגאל שילון עושה עלי סדרה?, אולי בכלל לא קוראים לי טיפ טיפ אלא סטיב? אולי מורן איזנשטייין דלוקה עלי? אולי כל הפורום הזה משתף פעולה בהפקה היסטרית שמטרתה למתוח אותי?