סוף סוף תפסתי את הקליפ בערוץ 24

skito

New member
סוף סוף תפסתי את הקליפ בערוץ 24

"היי אתה גיבור גדול" ברגע זה

ט י נ ה

New member
בקרוב קליפים רבים נוספים

סוף סוך תפסתי את מי שמטפל שם בענין ואני מעבירה להם סטוק גדול של שירים נוספים בקליפ כמו חצי עולם זמן אחר מברלין משהו שבור ( מהסרט כרוניקה של אהבה ) אלבום התמונות ( משאז ) רק מתוך שינה והופעה חיה שלמה מתיאטרון תמונע המכילה את כל שירי היפים אנגלית ועברית

leocat

New member
אפרופו קליפים נוספים

למי שלא יודע - אני כבר לא מנהל את רדיו אריאל התחלתי לעבוד באולפני מימד - שנותנים בין היתר שרותים לערוץ 24 והיום נתקלתי בקליפ מאד נחמד של "לא עובדת בשביל אף-אחד" בביצוע: בנות פסיה וסי מצחיק בטירוף

ט י נ ה

New member
הסיפור האמיתי מאחורי הקליפ

אז ככה ........ שנת 97 נסיעה למערג' עיון לבנון להופיע לחיילים בדרך הפלא מצלצל כאילו מעולם אחר , בועש מבנות פסיה ידיד נפש ואיש אהוב במיוחד על הקו מבקש ממני קפיצת בזק על הקטנוע שלו ברחובות תל אביב להשלמת צילומי גירסה מיוחדת של בנות הפסיה לשיר לא עובדת בשביל אף אחד קבענו בשעה 15.00 אלא שחזרתי מלבנון ונפלתי לשינה של כמעט יום וחצי מרוב מותשות ולחץ ועייפות בועש חיכה וחיכה ראה שאני לא מגיעה הגיע לביתי אז בפינקס 49 קומה 5 עלה למעלה עם השימלה הצהובה ( ? זוכרת נכון ? ) וכל השכנים שלי שגם ככה לא ממש ידעו איך לאכול אותי כי מתחתי גר ערן מיטלמן שעשה כל היום חזרות עם להקת היהודים ובקיצור אחרי שראו אותי יורדת מחובקת על ידי אדון מקסים לבוש בשימלה מדהימה כבר שום דבר לא הפתיע אותם . השאר בקליפ

חחחחח../images/Emo8.gif

איזה קטע...גנובה אמיתית סליחה,אבל מה את לבשת אז בדיוק,חליפה מחוייטת פלוס עניבה ?

אפרופו גיבור גדול

במסגרת לימודי האקדמיים כתבתי עבודה המתפרסת ל-5 עמודים. העבודה עוסקת בשיר גיבור גדול כאחד משירי המחאה הראשונים בארץ שנכתבו ובוצעו על ידי אישה, ובסי היימן בכלל כאחת מאבני הבוחן ברוק הישראלי הנשי. (אגב אתם זוכרים ששיגעתי אתכם בקיץ האם קיים מושג כזה "רוק נשי"). העבדה זכתה אותי בציון די מרשים בקורס שמשקלו שתי נק' אקדמאיות, שמסתבר כי המרצה שמעביר אותו לא כזה פילנטרופ כשזה נוגע לציונים. אני מבטיחה להעלות את העבודה לפורום בקרוב. ולמה שרציתי לספר לכם. היום: 19/11/03 שעה: שעת צהרים, איפשהו לפני שיעור בתקשורת המונים בישראל. מיקום: בית של חברה טובה, הממוקם בקיבוץ גבים. האירוע: לאחר בוקר מטורף שכלל דם יזע ודמעות (על אמת), אני וחברתי הברזנו למנוחה קלה. הכרחתי אותה לקרוא את העבודה ובינתיים צפיתי בערוץ מוסיקה 24. ופתאום.... סי היימן מופיעה על המרקע, מברכת את הערוץ, ולפתע... מתחיל להתנגן שיר מוכר..... אני וחברתי המומות לגמרי, כי אני מנסה לספר לה על סי של שנות השמונים, עם גיבור גדול, ופתאום היא מופיעה במלוא הדרה מולי בטלוויזיה. אנד איטס מייק מי וונדר: אולי יגאל שילון עושה עלי סדרה?, אולי בכלל לא קוראים לי טיפ טיפ אלא סטיב? אולי מורן איזנשטייין דלוקה עלי? אולי כל הפורום הזה משתף פעולה בהפקה היסטרית שמטרתה למתוח אותי?

skito

New member
היי סטיב\נה שבוע טוב- מעניין מאוד

בעניין "הלמתוח אותך" מדובר בסדרת מתח שתסתיים בעוד חמישה ימים בידיוק (מקווה שלא ושההנהלה כאן תזכיר ובגדול, רמז:
) "הי אתה גיבור גדול" אני לא יודע אם שאלתי אבל בטח דשתם על כך. מי הוא אותו גיבור? "בוא והראה שאתה יכול זו לא חוכמה להיות חזק רק במלחמה בוא והראה לה קצת חיבה" קריאה מאתגרת לדעתי בתחום של בינו לבינה ולדעתי "הגיבור" האמיתי הינו דווקא המין החלש ונאמר כבר: ש-חזקה על המין אשר נחשב לחזק (לגיבור גדול - להכל יכול) כי למין החזק (בכל מצב אפשרי ובהקשר זה) כל החוזק נחלש מחולשה חזקה אל המין החלש שבוע טוב

אז ככה

בעבודה כתבתי על הדואליות של הטקסט. מצד אחד מחאה כנגד החברה, נגד הממשל. השיר נכתב כשהחלה אינתיפאדה, וכשבכל יום נהרגו חיילים בלבנון. אגב השיר אקטואלי עד היום ומתייחס לכל אלה שושבים שצהל צריך לנצח.כל הפן הזה של השיר היה מורגש יותר אם השיר היה מבוצע על ידי גבר. אבל..... כשאישה שרה את השיר זה מוסיף לו ערך מוסף. קודם כל מבחינה סטרואוטיפית נשים רגישות יותר מגברים, השיר מחזק את הסטראוטיפ הזה. הגיבור גדול והמלחמות יכולים לשמש כמטאפורה לזוגיות. הגבר מעדיף לריב, האשה מעדיפה לפתור את הבעיות בדרכים אחרות. השיר גם מחדד את הפמיניזם, כי כל פמיניסטית יודעת (ואני יודעת שאני מכלילה ואנשים ישנאו אותי על זה) שאם נשים היו מנהלות את כל המלחמות שהיו בעולם, ממזמן היה שקט בעולם הזה.

skito

New member
ניתוח מעניין אך

אך העולם הרב תרבותי, מחולק לנשים גברים, עמים, שחורים לבנים, חלשים וחזקים, ו..עוד ועוד לא הייתי אומר שלשנות סדרי עולם אפשר רק עם נשים, נכון שלמין החלש הרכות והעובדה שאינן מנהלות "קרבות" המצב שונה ועמדת המפתח למשא ומתן ניהול בהמון רגש ומסכים לעובדה זו, אך תנסי לשנות תפיסה זו בחברה אחרת (תחליף ליאסר ערפאת)>>>>אופס קוראים לי מהעבודה עד שאבוא ואראה לך כי אני יכול ביי נ\ב אשמח אם תביאי את כל העבודה לכאן?

העבודה בדרך לכאן

פשוט נפל לי המחשב, ואני לא ממש מוצאת את הזמן לשבת ולהדפיס 5 עמ'. בכל מקרה, גם אני לא ממש שלמה עם המונח רוק נשי. אבל בכל זאת אני חושבת שאם גבר היה עומד על הבמה ומבצע את גיבור גדול השיר לא היה בעל אותו אפקט.

למעלה