סוף סוף..7 חודשים עלובים!

סוף סוף..7 חודשים עלובים!

נגמרה המועדפת...!!!!!! היום הגיע הוויזה...!!!!! הולך לראות בפעם אחרונה את החברה (לשעבר.כדי לחסוך כאבי לב מיותרים)..!! יום שני,"ברקה",ערב קריוקי.הרבה חברים באים לומר שלום..!!! למחרת אני בירושלים,יושן אצל ידידה..!!!! ובעוד.....9 יום אני על המטוס לצפון הודו...!!!! מוסר השכל: גם אם אתה מבואס תחת מהקבוצה שלך (שדרך אגב,אני לא יהיה פה כדי לראות אותנו נשארים או יורדים חס וחלילה),תמיד יש משהו שישמח את ליבך!!!!! ההההה.....ואיך שכחתי..הפורום הזה ימשיך לשמח עוד הרבה אנשים,ולא רק אותי!

מוצארט

New member
איך אני מקנא בך ../images/Emo10.gif

אני רק באמצע המועדפת... יאללה, רק תנסה להנות כמה שיותר! ד"א, לכמה זמן אתה נוסע?

שמע,אחי..

אני כבר שנה וחצי רק עובד..מאז השיחרור.. לימודים בהתחלה,ואז אילת,ים המלח,וחזרה לב"ש. אני מאחל לך לסיים כמה שיותר מהר את המועדפת..זה אשכרה מן מטלת חובה.. לשאלתך...אני עם כרטיס פתוח לשנה,וכנראה אני גם ישאר שם שנה.תלוי בספונטניות וברצון להמשיך לראות את התרבות ההודית. אני חייב להגיד לך משהו.. ממשוחרר למשוחרר..אחרי המועדפת אתה חייב לטוס! לא משנה לאן,פשוט לטוס!לשכוח מהצרות של העולם המערבי ומהרדיפה אחר הבר החומרי שנקרא כסף. חבר שלי בדר' אמריקה,גם הוא יוצא יחידה קרבית,ומרגע השיחרור אנחנו מבלים את עבודתנו בעיקר מחוץ לעיר. ההה.ועוד משהו..אין מה לקנאות..בישביל הטיסה פתחתי ת'תחת,בידיוק כמוכם.

מוצארט

New member
אני מקנא בעניין החופש, לא בכסף

כסף גם אני עושה
אני לא אטוס, אני מתחיל ללמוד עוד חצי שנה. בכל מקרה, תהנה המונים!

למעלה