סוף סוף

shirlip77

New member
סוף סוף ../images/Emo51.gif

שלום לכולם, אני חדשה כאן, האמת היא שרק לפני שבוע התחברתי לאינטרנט ואני מתחילה את דרכי בפורומים, והנה פורום שכ"כ נוגע...סוף סוף... אני לא לבד מול שאר האוכלוסייה, המשפחה, החברים, אפילו מול הפחדים שלי... בכל מקרה הנה שאלה, עברתי על ההודעות (בערך 5 דפים אחורה) וקיבלתי את הרושם שיש ליידע כבר בתחילת מערכת היחסים את בן הזוג בהחלטה שלי, שאין ברצוני להביא צאצאים משלי לעולם, השאלה היא מתי מיידעים אותם? החברות שלי משביעות אותי לפני כל בליינד דייט שאני לא אעז להזכיר את נושא אי רצוני בילדים בדייט אלא להמתין מעט, לא יודעת למה הן חושבות שזה יעלם לי עד הפגישה השניה או השלישית אבל מילא. כמה זה מוקדם מדי, שלא יברח? כמה זה מאוחר מדי, שלא ירגיש נבגד? ועוד שאלה קטנה - למה פורום רק לנשים שלא מעוניינות? אין כאן מקום לגברים שלא מעוניינים בצאצאים?תודות רבות מאוד.

ברוכה הבאה לפורום

אני כותבת מטלפון סלולרי, כך שקשה לי להגיב על הדברים שכתבת. אני בטוחה שבשעות הקרובות תקבלי תשובה.

redox

New member
אני לא מעוניין בילדים.

אני לא פעיל אבל עד היום הרושם שלי הוא שגם גברים מתקבלים בברכה.

QueenOfMagic

New member
ברוכים הבאים

לגבי המערכת יחסים... צריך לספר לבן הזוג כשאת רואה שיש משהו שם...ושיש סיכוי. למרות שלפי דעתי זה לא יצליח אם בן הזוג אינו מרגיש אותו הדבר מההתחלה. אני לצערי ניזכרתי מאוחר מדי. ועכשיו אנחנו מנסים לפתור את הבעיה עם שיחות והתפשרויות שמבחינתי הן גדולות מדי עבורי...אבל אני תמיד זוכרת שגם בן זוגי מתפשר על אי רצוני בילדים משלי.

XUXA141

New member
הבעיה שאי אפשר להתפשר..

או שיש ילדים או שאין. אין באמצע.. אם יש בן זוג אחד שרוצה ילדים ואחד שלא, מישהו יוותר בגדול...

QueenOfMagic

New member
ההתפשרות שלי

במידה והוא נורא ירצה ילדים יש את האפשרות של האימוץ אני לא מתכוונת ללדת ולא משנה גם אם יתהפך העולם אני לא אלד.. אז ככה שזה לא רק קטע של כרגע לא רוצה לשמוע על ילדים, זה גם קטע של לא רוצה לעבור את כל העסק הזה שנקרא הריון ולידה כדי שלבעלי לעתיד יהיה טוב.

XUXA141

New member
שאלה. מה עם טיפול בילדים?

מעבר להריון ולידה שאפשר להמנע מהם ע"י אימוץ, עדיין יש את הגידול עצמו ואני לא חושבת שאפשר להמנע מעצם קיומו של הילד בבית או בחיים, כמו למשל העדר ספונטניות ( אי אפשר להחליט שעכשיו יורדים לאילת, למשל). יש גם יותר הוצאות, ורמת החיים יורדת כך שהשפעתו של ילד היא לא רק בהריון ובלידה.

QueenOfMagic

New member
הדבר האחרון שאני

זה ספונטנית. נכון יש יותר חופש את יכולה להחליט החלטה של אני יורדת לאילת ותוך שבוע לרדת לאילת (ככה זה אצלי). אבל אין דבר כזה אצלי החלטה של הרגע האחרון. חוצמזה אני מכירה זוגות עם ילדים שלא משנה להם במיוחד כי הם לוקחים את הילד איתם... וברור שיש יותר הוצאות, אבל ילד זה משהו ששוב לא מאמצים ספונטנית. מחשבים מה עושים כמה כסף להשקיע פה ושם ולחשב מקרי חירום..וכו'... ורמת חיים ממש לא מעניינת אותי אני מאושרת כשיש לי את המעט שלי. למעשה אני כיום מתקיימת מ1000 ש"ח ואני לא מתלוננת על כך.. מה שנקרא אם אני אאמץ אני אחשב ואראה אם זה יהיה דבר הגיוני לעשות.

XUXA141

New member
בליינד דייט זה קצת מוגזם..

אבל כשמתחילים להיות רציניים ויש אופציה לחתונה, רצוי ליידע את בן הזוג, כמו שמיידעים על רצון למשל לגור בחו"ל או משהו בקנה מידה כזה.

gertrude

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תרגישי בבית... לשאלתך לגבי גברים בפורום, ראי תשובה ב"שאלות נפוצות" (אם את ממש חדשה בפורומים, זה נמצא מעל השם של הפורום, בסרגל כחול). לגבי כל השאר, קשה לי לומר באיזה דייט צריך לספר בגלל שקשה לי עם טרימינולוגיית החטא המתלווה לכך. תספרי מתי שבא לך; מתי שמרגיש מתאים; מתי שחשוב לך שהוא יכיר את מה שמתחת למעטפת החיצונית. זו לא בושה לא לרצות ילדים, לא צריך לעשות מזה סוד, לא צריך להרגיש רע, אין צורך להסתיר, לא צריך להתאמן מול המראה לפני הפגישה השביעית. זה חלק ממך, לא? אל תרגישי חוטאת ביחס לעצמך. אם הוא יברח בגלל זה, אז אולי מוטב מוקדם ממאוחר. עם זאת, חשוב מאד לדעתי לא להגיע למצב בו את כבר באמצע מערכת יחסים רצינית, והוא עדיין חושב שתלדי לו צאצאים לרוב. זכותו לדעת לאן הוא נכנס ולהחליט, כשם שזכותך לדעת מה מצפה לך (אנו מדברים כמובן על אותם דברים שאדם יודע על עצמו)(ועוד סוגריים - בחירה כמובן יכולה להיות גם מורכבת: למשל שהוא יגיד שהוא דווקא רוצה ילדים, אבל אולי... כשאת מציגה את זה ככה... הוא יחשוב... אם זה יהיה רציני ביניכם... כך לפחות הוא יודע, ואת צריכה להחליט אם את מוכנה להסתכן בשברון לב בשלב מאוחר יותר של הזוגיות שלכם או לא). ובנוסף, לא להגיד יוצר גרעיון של סוד, שמתעבה ככל שעובר הזמן, ומציק ומגרד וכבד ומיותר מאד. ועוד משהו - אנו תמיד מדברות על זה שהוא ירים רגליים ויברח, אבל נראה לי שאת יכולה לפעמים ללמוד דבר או שניים מהתגובות שלו, ולברוח בעצמך במקרה הצורך: אם פתאום מסתבר שהוא חושב שאדם שלא ממלא אחרי הכללים הוא חולה נפש, או שהגוף של האשה שייך גם לגבר, שללדת זו מצווה אלוהית, או שלידה זה החלק המהותי ביותר בלהיות אשה, ואת יודעת מה? אפילו אם מסתבר שמאז שהוא ילד הוא חלם תמיד על משפחה מאושרת עם שמונה ילדים שנראים כמוהו ודג זהב - לדעתי, אין לך הרבה מה לחפש שם. בנימה אישית יותר, אני יכולה לספר לך שאני הייתי זורקת את זה, כנושא שיחה (ולא כפצצה הצהרתית) בסביבות הדייט השלישי-רביעי, מתוך מודעות מלאה להשלכות האפשריות של בחירתי על המשך הקשר. אף פעם לא חשבתי שזה עניין מביש או שיש סיבה להסתירו או לעשות ממנו ביג-דיל. זה פשוט חלק ממה שאני, כמו שאר הבחירות שעשיתי שהפכו להיות חלק מהאישיות שלי. עדיף לשנינו לדעת כמה שיותר מוקדם מה דעתנו זה על זה ולבחור. ככה אני ואת זה אפשר לאהוב או לא, אבל אין מה להתמקח.

orengolan

New member
יום יבוא ונקים אתר הכרויות רק לנו,

'סוטים' חברתיים שכמותנו

MazeE

New member
welcome, ויפה שהעלת שוב את הנושא

משום מה הנושא "נבלע" כשהוא עלה קודם לכן. גם אני כמוך, נחבטתי בשאלה.כשכבר הגיע הרגע ויצרתי קשר רציני למדי החלטתי שאני חייבת לשתף אותו בהחלטה, כיוון שהיא הופכת במידת מה להיות גם חלק מחייו.כפי שבטח קראת, החלטנו להפרד למרות הקושי, אבל אני לא מצטערת לרגע שעשיתי את הצעד ובטח שלא בשלב יחסיתמוקדם. גם היום אני לא יודעת לומר לך מהו השלב הנכון, אני מאמינה שזה תלוי בזוג ובקשר. לגבי החברות שלך - הן די צודקות. את תרתיעי כל אדם שיבוא מולך עם יציאה כמו זו בפגישה הראשונה. בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה. ואגב, אתר הכרויות משלנו יכול להיות רעיון מאוד נחמד ויישומי.

טל קר

New member
דווקא בתור אוטופיה

אני חושבת על רמת לגיטימציה כזו, שבה באתר הכרויות לצד העדפה של אזור מגורים נניח, יהיה סעיף של כן/לא מעונין/ת בילדים.

הסרת החסימה

אבקש שתסירי את החסימה שלי מפורום פמיניזם ומעמד האישה אותו את מנהלת. תודה.

למעלה