סוף סוף

enicegirl

New member
סוף סוף ../images/Emo6.gif

אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה! אני צופה בצח"מ כשנתיים וזו אופרת סבון מצויינת וממכרת לדעתי. אשמח לדבר על זה עם אנשים שזה מענין אותם (כמוני)
בכל מקרה דווקא נחמד לי לראות את הרומן של מקנזי / ראול / בילי / בריטני. האמת היא שלדעתי בריטני ממש מהממת והיא משחקת טוב והרומן בין בילי למקנזי קצת מוזר לי. בילי נראה ממש כמו חמאההההה כשהוא לידה, זה מצחיק....
בכל מקרה אתמול כשכולם ישבו עם פיליס מסביב לשולחן ראול נראה כ"כ אומלל בגלל מקנזי....הלב שלי ממש יצא אליו!! מה יקרה לעזאזל כשבריטני וראול יגלו על הרומן של החברים שלהם? מפחיד לחשוב על זה.... אבל ראול.... כזה חמוד!! אתמול עשו לו תסרוקת שממש החמיאה לו. ועד כאן להתלהבותי להיום, למעשה לאתמול. אשמח להשתתף בשירשורים כאן.

dviridit

New member
ברוכה הבאה שמחה שהצטרפת אלינו

את הפרק האחרון לא ראיתי אבל הקלטתי היום. נעים מאד עידית

sergew2

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

מקווה מאוד שתשתלבי כאן כמה שיותר מהר ושתהני!!! זה פורום מאוד חמים וכיף נורא להיות בו! תהני ושוב ברוכה הבאה!!

enicegirl

New member
יווו, איזה חמודים!

גם אתם וגם התמונה שצרפת! אני רק רוצה לוודא, עברתי פה על הגלריות ואני מנסה להבין: הפרקים שמשודרים בארץ, באיזו שנה הם צולמו? כי בגלריה של מקנזי, בתמונה שלה משנת 2004 נראת בת 26 בערך!! בפרקים בארץ היא ממש נראת ילדה!! וראול עם הפוני
(מאתמול)

sergew2

New member
ישראל באמת בבעיה בקטע הזה...

אנחנו רואים אצלנו את הפרקים ששודרו במקור ב-2000!! ז"א שאת רואה את מקנזי 4 שנים פחות ממה שהיא אמורה להיות באמת וכך כמובן כל שחקן אחר. בואי תספרי על עצמך קצת? בת כמה את? איך התחלת לראות? את מי את אוהבת/שונאת?

enicegirl

New member
תודה ../images/Emo140.gif

ועכשיו גם ישבתי שעה לקרוא את המאמרים!!! ממש מגניב אם כי עדין יש לי מלא שאלות על העבר. אני בת 24 והאמת היא שהתחלתי לצפות בסדרה כשהייתי בחדר כושר
לפני כשנתיים ועם הזמן פשוט התמכרתי! בבית שלנו לא הייתי מחוברת לכבלים עד לפני חצי שנה ובכל מקרה המשכתי לעקוב מהבית. הדמויות שאני אוהבת הם ראול, אשלי, ויקטוריה ורייאן. בהתחלה הפרצוף של ויקטוריה היה נראה לי קטן כזה, כמו פודל
אבל היא דמות שווה! מענין אותי לדעת אם ג'יל היא מטוררלת גם במציאות, ממש עושים לה רצח אופי בסדרה הזאת!! מדהים שהיא מחזיקה שם הרבה שנים. עד כאן להפעם... חייבת ללכת לצפות בעוד פרק של הסדרה!

המגרה

New member
ברוכה הבאה

אני בת 26 רואה את הסדרה לא בקביעות כבר 13 שנה חושבת שזוהי סדרה מעולה שלא מוערכת כראוי בישראל הדמויות האהובות עליי הם:קתרין,בילי,מק,דרוסילה,מלקולם. גיל היא רעה רק בסדרה כי בחיים היא חברה טובה של קתרין.

Dawn12

New member
ברוכה הבאה אפרת! ../images/Emo24.gif

גם אנחנו שמחים שמצאת את הפורום הזה ונשמח עוד יותר לראות אותך משתתפת בשירשורים.
תרגישי חופשי לשאול, לכתוב ולהעלות דיונים

junny

New member
ברוכה הבאה

קצת באיחור.. אבל אני שמחה שהצטרפת ונראה לי שתתרמי הרבה מאוד לפורום. אני בת 26, רואה צח"מ כבר כמה שנים בהפסקות אוהבת בעיקר את קתרין, ויקטוריה.. נראה לי בעקרון לא שייכת לאף אלד ממחנות "ניומן"- "אבוט" פשוט נהנית לראות את הסדרה.

למעלה