סוף סוף...

photoface

New member
סוף סוף...../images/Emo6.gif

קיבלתי ראיון לטכניון!!! עצות? טיפים? מה שואלים שם והאם זה מפחיד כמו הראיונות בב"ש? הראיון שלי הוא יום חמישי הקרוב בעשר.. יש מצב לראות שם מישהו?

בהצלחה../images/Emo70.gif

הראיונות בטכניון הם ראיונות פסילה בלבד, לא מפחידים כמו ב"ש. היה כאן דיווח מראיון לפני כמה ימים, תריצי חיפוש.

eimad

New member
יכול להיות באמת שהייתי חולה ..

חחח.... עכשיו אני נכמס לפורום ורואה שזה אתה שאמר לי לבוא מחר... לא ידעתי למה חשבתי שזו בחורה ! אז זה אתה טוב , לא משנה .. איך היה לך ???

JackoJack

New member
בתכל'ס? לא משהו...

המראיינת שאלה אותי "אתה תמיד מדבר כל כך לאט?" "הלו...אני בראיון...אני לחוץ ומנסה לסדר את המחשבות בראש..." איזה מין שאלה זה? גם התקרצצו אליי מלא אם אני רוצה להיות רופא כי אמא רופאה ושטויות אחרות...

אני מצטערת לשמוע ...

אצלי המרייאנים היו ממש נחמדים, אבל אולי מדובר במראיינים אחרים ואולי זה מפני שהייתי בין המרואיינים הראשונים אז עוד היה להם עצבים אלינו. חוץ מזה אני חושבת שזה דווקא טוב שהמראיינים מציקים, כי זה מראה שהם באמת רוצים לבחון אותך ומגלים התעניינות. חוץ מזה גם אם ההערה בקשר לדיבור איטי הייתה היחידה, אני לא חושבת שזה כ"כ נורא. בסה"כ רוב הסיכויים שמדובר רק בריאיון פסילה, אולי מדובר רק בהרגשה רעה אישית שלך, וגם אם לא הצלחת- יש את שאר האוניברסיטאות אז אין סיבה להתאכזב.

dannykru

New member
לא לדאוג עתודאים...

גם אני אחרי הראיון בטכניון הלכתי לקנות קיטבג לצבא... בסופו של דבר למרות הראיון בו המראיין ניסה למצוא סתירות בין כל משפט שני שלי והודיע לי על כך, ולמרות הציונים הלא גבוהים שלי- עברתי...אז לא לדאוג...

litallit

New member
הלוואי שאתה צודק....

אני יצאתי מהראיון בהרגשה נוראה...... לא דיברו איתי על שום דבר שקשור לרפואה , פשוט כלום. ניסו לסתור כל מילה שנייה שיצאה לי מהפה...! נורא! אני מקווה שאתה צודק ואין סיבה לדאוג....

Regina Phalange

New member
הוא בהחלט צודק

גם איתי בזמנו לא דיברו כמעט על דברים שקשורים לרפואה. אולי רק בריאיון השני בב"ש הזכירו משהו שקשור בעקיפין... בטכניון דיברו איתי בעיקר על מלחמת העולם השניה, שתביני כמה הם קשורים, ותקפו אותי על היותי שונאת רוסים (אני רוסיה בעצמי..) ופרונאצית (?!). בתל אביב טענו שאני מתנשאת ומצפה לממוצע בגרות גבוה מדי (בסוף קיבלתי יותר
) ובירושלים סתם נרדמו לי מול הפרצוף. בדיעבד הדברים האלה יצחיקו אותך. פעם הייתה לי תיאוריה שככל שיוצאים מהריאיונות האלה עם הרגשה גרועה יותר, ככה יש יותר סיכוי לעבור. תכלס- זה סובייקטיבי, אבל באמת שאין מה לדאוג מזה. הם באים לבדוק איך את מתמודדת עם לחץ (ומראיינים הזויים למיניהם, כנראה), לא משהו מעבר. שיהיה בהצלחה

litallit

New member
תודה !

באמת שזה מעודד לשמוע את הדברים האלה, וכשאני חושבת על זה יכול מאוד להיות שהתאוריה שלך נכונה!

m0sh3

New member
הייתי שם שבוע שעבר , היה צחוקים ../images/Emo6.gif

היה משעשע ללא ספק. המראיינים לא הבינו בכלל מה אני עושה איתם אם כבר עשיתי בחינות מור , והם נהלו דיון על הבלאגן של האוניברסיטה בזמן הראיון שלי. שאלו קצת שאלות על כל מיני דברים , היו נחמדים , המראיין אפילו זרק משפט בסגנון של "אם תלמד רפואה , ונראה שכן..". אין מה לדאוג לפי דעתי.

NesiZ 19

New member
נצל"ש

מה המיקום המדוייק של בניין רפפורט? ואיך ניתן להגיע אליו מתחנה מרכזית המפרץ?

litallit

New member
קו 108

ממרכזית המפרץ, תרד ברמב"ם ושם כבר תשאל...לא מסובך (אפילו אני הצלחתי למצוא !)

Light Spark

New member
גם לי יש ראיון מחר...

ב13:00...נקווה שיהיה בסדר... רגע...אז זה ממש לא דומה למרק"ם של ירושליים? ומה שואלים בדף שממלאים לפני הכניסה לראיון?

JackoJack

New member
אמממ אז ככה...

קורות חיים: ______________________________________________________________________________________________(12 שורות) חוויות מיוחדות: ______________________________________________________________________________________________(12 שורות) הסוף :)

למעלה