סוף סוף

• פותח הנושא both
  • פורסם בתאריך

both

New member
סוף סוף

ביום שלישי התחלתי את תהליך השינוי הפיסי! יש רגעים שעדיין קשה לי להאמין, אבל זה לא נמשך הרבה זמן כי כבר חלו כל מיני שינויים והם הוכחה מספקת :) אני ביום החמישי ועד כה קרו לא מעט דברים ואני נהנה מכל אחד מהם (מלבד החצ'קונים שהופיעו פתאום. ממש גיל התבגרות מחדש) :)
אני אקבל זריקת טסטוסטרון כל שלושה שבועות בתור התחלה ולפי הרופא, תוך 3 חודשים השינויים יהיו מאד משמעותיים כבר. התהליך הזה מרגש ונהדר עבורי אבל קשה לי להיות סבלני ולחכות שדברים ישתנו...אני גם מקווה שהזמן יעבור מהר ושעוד שינויים יופיעו עד שאבקר את המשפחה שלי בסוף חודש הבא- אני רוצה שהם יראו על פני השטח שאני הופך לגבר בכדי שיוכלו סוף סוף להפנים את זה.
בכל אופן, לכם היה תפקיד לא קטן בכל התהליך שלי מאז שהתלבטתי לגבי התגית הנכונה עבורי (בייג'נדר או קוויר FTM) ורציתי להודות לכולכם על התמיכה שסיפקתם לי...מדהים לחשוב שבשנה האחרונה כל כך הרבה השתנה בחיי!

מייקי

וואו. הפנים שלך נראות יותר גבריות

בפעם הקודמת ששמת תמונה הן נראו נשיות יותר.
התנוחה שאתה עומד והיציבה גם משדרות משהו גברי

lily kane

New member
ואוו

אתה נראה ונשמע כל כך שמח
מחזק את ידך ומקווה שהתהליך יהיה קל ומשחרר כמה שניתן

both

New member
תודה רבה

אני לא מצפה שיהיה קל אבל אני בטוח שאהנה מכל רגע, כמו עד עכשיו. כל שינוי שצץ אני מתרגש ושמח לראותו וכך גם אשתי. ימים טובים סוף סוף הגיעו! :)

both

New member
:) תודה, אבל למען האמת

התמונה צולמה חודש לפני שהתחלתי לקחת טסטוסטרון. אני חושב שהתספורת תרמה לשינוי בפנים (בד"כ אני גם נראה נשי יותר כשאני מחייך), לגבי העמידה- זו העמידה הטבעית שלי...תמיד היתה לי יציבה גברית כמו גם ההליכה, צורת ישיבה וכל המנייריזם מסביב. מקווה שעכשיו שאני על טסטוסטרון, תוך חודש אראה קצת יותר גברי בפנים גם כשאחייך.

Apikachu L

New member
בהצלחה!

ליזי133

New member
המון בהצלחה!

מאחלת לך המון בהצלחה בתהליך, שהשינויים יקרו כמו שתרצה!

אני ראיתי סרטונים בערוץ יוטיוב של מישהו, שבהתחלה לא לגמרי הגדיר את עצמו טרנס, התחיל טסטוסטרון, הפסיק והתחיל שוב. העדכון האחרון שראיתי זה כמה חודשים אחרי ניתוח. ממה שראיתי הוא מפרט מאוד על תהליכים והרגשות שלו עם זה. אני יכולה לתת לך קישור אם מעוניין, אולי יכול לעזור

ליזי133

New member
הנה הקישור :)

http://youtube.com/user/uppercaseCHASE1
בעיקרון ביוטיוב יש דיי הרבה ערוצים של טרנדים וטרנסיות, אבל הוא זה שבעיקר ראיתי אותו מדבר על התהליך בפירוט, כולל מה שהוא חושב ומרגיש לגבי זה.

אסור3

New member
יפה, תתחדש!

אני חייב לומר שזה כיף לראות את התהליך שלך.
וגם שממש אהבתי את החולצה+עליונית בתמונה!

למעלה