סוף סוף

The Crusader

New member
סוף סוף

סיימתי לעשות את כל הסקיצות לכל הדמויות שיהיו בקומיקס של האקס מן שאני עובד עליו... אני עכשיו יעלה את כולם (בנוסף לתמונה של אפוקליפסה שזה גם הכריכה...) בכל אופן נתחיל מהציור האהוב עליי....וולברין.... שאני גם אעשה לו אינדינג אחרי שאני אסיים את הקומיקס ואני גם אנסה לצבוע אחר כך סייק שהעלתי אותו לפני כמה זמן אבל בכל זאת..כדי שכל הצוות יהיה כאן ^_^ אחרי זה ג´ין.... שובכן.... ניסיתי לעשות פורטשורטנינג שלא ממש יצא אבל מילא כי זה רק סקיצה ואחרון חביב כייבל שגם נהנתי לצייר אותו בתנוחה מצחיקה כזאת..חחח ואחרי זה את הכריכה של אפוקליפה... ועוד כמה ימים אני מאמין שאני אעלה את הקומיקס....

איש אתה ממש כישרוני יש לי שאלה

אכפת לך אם אני אקח את התמונות ואשים אותם בגלריית הפורום(פורום אקסמן)

chatenoire

New member
ג´ין

1) התנוחה נחמדה ביותר. היא נראית כאילו היא מייצבת את עצמה באויר אחרי איזה הדף. העיניים הן הדבר היחיד שלא מתאים, איך שאני רואה את זה - הן היו צריכות לפנות לכיוון ממנו היא "נהדפה" ולא להסתכל על הצופים. מצד שני, זו רק נקודת המבט המוזרה שלי. 2) אם כבר דיברנו על פנים, הרוב בסדר גמור - העין יפה, המבנה הכללי לא רע, הפה גם בסדר - אבל האף! אולי הוא היה עובד ממבט הרבה יותר פרונטלי, אבל כשמסתכלים על מישהו כל כך מהצד, לא חשוב כמה קטן האף שלו, רואים איזושהיא בליטה! כרגע זה נראה כאילו האף שלה ממשיך את המצח בקו ישר (מקביל לעמוד השדרה) ונגמר עם שפיץ קטן. השיער שלה מרחף בצורה קצת מוזרה ובכלל לא כל כך הולם לג´ין "השיער שלי בריא ומלא ברק" גריי. נסה להניח קצת לטכניקת הקווצות הזו ולרשום את השיער כולו כ"אובייקט אחד", רק בשביל לקבל את תחושת התנועה והזרימה שלו. 3) אני משערת שהיד הקרובה אלינו היא זו שנעשו עליה ניסויים בפורשורטנינג. היא קצרה באופן מבהיל, והפעם הגוף פרופורציונלי למדי, אז האשמה לא בו. זכור: המרפק מגיע לאזור המתניים. מה שכן, כף היד עצמה, אחרי כל הבעיות והמחיקות, נראית ממש טוב. 4) הבטן והרגל המושטת מצוינות. הדרך בה ציירת את השרירי הבטן בהחלט נותנת תחושה תלת מימדית ורכה, וההצללה על שריר הירך - שלא דומה לרוב הצללות הרגליים שלך - מאוד מוצאת חן בעיניי. גם השוק וכף הרגל מעודנות ויפות, בשתי הרגליים. 5) השדיים עדיין נראים קצת מאולצים. בחן היטב את ההערות המצוינות של גורמה וגירי ותרים כמה מגזינים עם נשים חצי ערומות - בין אם קומיקס או משהו אחר. אין בזה בושה, אנחנו צריכים ללמוד ממשהו! מהקובץ הנוכחי, זו העבודה החביבה עליי.

chatenoire

New member
הפוץ

1) ווואו, זה סייקלופס ענק. הראש שלו קטן מאוד והגוף שלו עצום ושרירי, והוא נראה קרוב יותר למימדים של הבחור ההוא מאוונג´רס (אני טועה?) מאשר אדם רגיל. חשוב מאוד לצייר קודם קווים מהירים ולמקם איברים חשובים בגוף כדי לראות את הגודל שלהם והיחס בין אחד לשני, כדי למנוע מצבים בהם מתחילים מהראש ובלי לשים לב הציור גדל עד שמסיימים עם גוף של ההאלק וראש גפרור. בעיה נוספת של חוסר תכנון היא קטיעה בסוף העמוד, כמו שיש כאן. 2) סייק, סייק, סייק...ההבעה הולמת בהחלט את האופי המנהיגי ה"יש-לי-מקל-תקוע-בתחת" של מר סאמרס, אבל תיקון קטן באזור המכשיר האופטי שלו: זה מכשיר שבולט החוצה מהפנים, אפילו יותר ממשקפיים רגילים. ניתן לראות את הבליטה בעין הקרובה אלינו, אבל בצד הפנים המשקפיים מתאחדים עם קו הפרצוף. במקרים כאלה כדאי לשרטט את הקו העגלגל של איפה שהמשקפיים נוגעות לו בפנים, למתוח קווים ישרים שווים מפינות שונות לכיוון ההסתכלות שלו, ולשרטט את אותה צורה שוב, בקצה השני של הקווים. ככה לא תאבד את הנפחיות בשום צד. 3) שוב, "דבשות" כתפיים ושרירי דלתואיד (המשולש שיושב על קצה הזרוע, בחיבור הכתף) קטנים יחסית לשאר הזרוע והגוף בכלל. שים לב לבאדי-בילדרים למיניהם, שרירי הדלתואיד צריך להיות מפותח למדי; אחרי הכל, הוא שריר שפועל בהרבה מאוד פעולות, וגם כשמאמנים שרירים אחרים ביד הוא לרוב מתכווץ. הזרועות הפעם יותר ארוכות מבד"כ, אבל עדיין לא מגיעות לאורך הנכון - בגלל הגוף העצום. מבחינת שרירים - לא רע בכלל, למרות שהיד הקרובה אלינו טובה יותר מהיד הרחוקה. 4) הטורסו בנוי די טוב, אם כי היות ואתה הולך על המראה המאוד שרירי, אולי כדאי להגדיל קצת את בית החזה ושרירי החזה, ליצירת מעין חצי-שעון חול וכתוצאה דמות מרשימה יותר. כמובן שחלק עושים את זה כך וחלק אחרת, אבל תמיד כדאי לבחון עוד אפשרויות. 5) הרגליים בסך הכל בסדר, אם כי אני לא מקור המידע הראשון בכל הקשור לשרירי ירך. מקום היציאה של הרגל הקרובה אלינו מהתחתונים נראה מוזר - כאילו החיבור שטוח לגמרי והרגל מתנפחת מייד אחרי. כפות הרגליים הקטועות - תכנון, תכנון, תכנון! אולי בעבודות יותר אמנותיות וחופשיות התכנון רק גורע, אבל אם אתה מתעתד לצייר קומיקס, אין דבר חשוב יותר מתכנון העמוד, הפאנל, הדמות.

chatenoire

New member
וולבי

1) וולברין הוא נמוך. באופן בלתי טבעי וכמעט מגוחך לפעמים. אמנם ציירת אותו נמוך יותר מכפי שאתה בד"כ מצייר דמויות, אבל הראש הקטן גורם לו להראות גדול ומנופח. 2) שתי הדבשות הקטנות שיש לו על הכתפיים נראות בלתי-טבעיות. גם לוולברין השרירי, שתמיד הולך כפוף, אין בליטות עצבניות כאלה. 3) הזרועות שוב קצרות מדי. הן היו יכולות להיות טובות אם הגוף היה מתאים עצמו למימדים שלהן, אבל כרגע הן מכווצות (מזכיר לי בדיחה מטופשת). מה שכן, אחלה טקסטורה שעירה. לי אף פעם לא היה כוח לשבת להפוך דמויות לשעירות. 4) בשרירי הבטן שוב חסר מקום לריבועים. אנחנו רואים ארבעה ומצפים שמתחת לתחתונים יהיו עוד שניים, אבל אז חסרים אלה של הבטן התחתונה. האזור עצמו בגודל סביר, פשוט צריך לכווץ קצת את הריבועים עצמם. 5) המגפיים טובות, במיוחד זו שפונה לכיווננו. יכול להיות שכדאי לנפח קצת את שרירי השוק או להקטין את שרירי הירך, אבל זו דעתי האישית בתור מישהי שלא מאוד אוהבת ציורים מנופחים יתר על המידה. 6) הפנים לא רעים, אם כי קצת קטנים מדי כמו שהזכרתי קודם, ושוב חסרה גולגולת באחורי הראש. עם זאת, אני חושבת שלפינ-אפ של וולברין הייתי נותנת תנוחה מכופפת וחייתית יותר, עם קצת יותר הדגשה על עיניים וגבות מכווצות, ואפילו פה פתוח בשאגה.

effigy

New member
אמא...זה לא מה שאת חושבת... זה..זה

זה בשביל לצייר....

The Crusader

New member
חחחחח

"הפוץ"....אני רואה שמישהי לא ממש אוהבת את סייק....חחחח בכל אופן....תודה לכולם בקשר לוולברין....הידיים מוטות טיפה אחורה...אולי לא בהצלחה (למרות שביד הרחוקה מאיתנו דווקא זה נראה לי ברור) ולכן הם נראות טיפה יותר קצרות... בקשר לשאר הדברים לא יודע אני מרוצה ^_^ סייק....זה היה הסקיצה הראשונה שעשיתי וגם היא לא הייתה ממש מושקעת כלומר היא הייתה נטו לפרצוף ולחליפה....and scroo the rest ^_^ ג´ין.....כמו שכבר אמרתי היד לא יצאה מוצלחת...אבל בקשר לשאר הדברים אני מרוצה.... היא באמת מאזנת את עצמה באוויר והיא מסתכלת לשם כי כאילו יש שם מישהו..... סתם......אין קשר או משהו...אבל בקומיקס יהיה... מה שכן לדעתי החזה אולי עדיין לא מושלם...אבל יש שיפור.... ונעזרתי במדריך השלם לחזה על פי דוק גירי ^_^ אבל רק ממה שזכרתי כי עשיתי את הרוב בבית ספר..... (שיעורי אזרחות...תנך..ספרות....בעצם....יש שיעור שאני לא מצייר בו?! ^_^) וזהו ^_^ בקשר לגיבור שלי..... פורפול גוט..... חמוד + אבל אני שונא עברית! חחח שלא תביני אותי לא נכון...פשוט יש לי קטע שפנטזיה\סופר הירוס צריכים להשאר באנגלית כי זה פשוט נראה ונשמע יותר טוב! אבל זה רק אני....אגב...אהבתי את הכפפה הפתוחה שהוספת.....סחטיקה על הרעיון ^_^

PurpleGoat

New member
אוקיי... אז אני לא קשורה

אבל לא הצלחתי לשלוח לך את הגרסה שלי לאיש,החיים והמוות שלך (יש לו כבר שם?), אז אני אנסה (שוב =) להעלות אותה לכאן... what do you think? =)

PurpleGoat

New member
קצת טעויות, קצת תיקונים =)

אוקיי אז 1. יש שם פסיק מיותר (בהודעה הקודמת שלי, זתומרת) 2. איך שכחתי להגיב? =) בהחלט אהבתי את האקס מן שלך,אפילו שהיד של ג´ין הפחידה גם אותי קצת... פשוט כי הקצרה כזאת קיצונית אפשרית רק במקרה שהיד שלה "מצביעה" על הצופה או להפך... (מסובבת לאחור באותה זווית) זה מה שאני חושבת לפחות =)

chatenoire

New member
אני אוהבת

טכניקת הרישום מתאימה לנושא - יש בה משהו אפל ומלנכולי, אבל עדיין אנושי. הוא נראה טוב, אבל הפנים שלו קצת צעירים/קטנים לטעמי. אני חושבת שהוא צריך להראות יותר עייף, עם פנים משוכים למטה, אבל עדיין איזה ניצוץ בעין. הזרועות והידיים קצת קטנות מדי. הילדה המלאכית לא רעה. קצת עצובה, קצת טהורה, קצת פארודיה על מלאכים. נחמד.

PurpleGoat

New member
הממ

אביב- תודה על התגובה, עכשיו כשאני מסתכלת על זה, הידיים באמת קטנות מדי, והפנים- אני מסכימה איתך בקטע הזה, ניסיתי לעשות אותו צעיר (כי הוא בן אלמוות, לא?) אבל בכל זאת קצת עייף, כמו מישהו שעבר הרבה בחיים (אם כבר הזכירו כאן את אנג´ל איפשהו לפני) זה היה בסדר בהתחלה, ואז הצללתי קצת, וזה איבד מההבעה, ובסריקה בכללללל... =) (את מבינה, זאת לא אני, זה הסורק, וזה רק כי הוא עומד על הרצפה והיא עקומה =) והילדה.. אני מניחה שהיא באמת קצת פארודיה על מלאכים =) crusador- צודק, גם אני לא אוהבת תרגום לעברית, אבל.. יש לו שם? the life & death man לא נשמע טוב בהרבה =´ (והנה הרסתי עוד קצת)

The Crusader

New member
חחחח

או שאולי כדאי לומר.. lol (למי שלא יודע זה אומר loughing out loud...) בכל אופן השם הנוכחי שלו זה the miracle למרות שאני תוהה אולי לשנות אותו...ולתת לו מן פן אפל אך עם זאת טוב וסרקסטי וובכן מטורלל.... (למי שראה את hellsing אז משהו בכיוון של אלוכרד רק שהוא לא יהיה רע לגמרי... אלא רע טוב.....בערך קיצר בכיוון הזה...) בכל אופן אנ צריך לשבת בקרוב ולהתחיל לכתוב לו ביוגרפיה כמו שעשיתי על עוד דמויות שהמצאתי....

chatenoire

New member
עדיף!!

עדיף LOL ואפילו "לול" מאשר "חחחחחחחחחחחחחחחח", אם כל הכבוד למחחחים.

chatenoire

New member
<אנחה>

אביב "חחחחחחח????????" אור היה מעין בדיחה פרטית על כל האנשים שמוצאים שאות אחת לא מספיקה להם לבטא את תחושותיהם, והם מביעים דעתם ב"מה נשמעעעעעעעעעעעעעעעעע" ו"מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!". ה"חחחח" הצטרף כמחאה נוספת על הרעש המטריד הזה שלא ברור לי מאין הגיע. אני בנאדם ש"דקדוק אינטרנט" מאוד חשוב לו. בהעדר קול, הבעת פנים ותנועות גוף, אני מוצאת שהמילים והשימוש שלנו בהן הם הדרך היחידה להעביר מסר - וצריך לתת להן קצת יותר חשיבות מאשר "היייייייייי!!!!!!!????????חחחחחחחחח". עם הכל המגחכים סליחה.

למעלה