סוף סוף

kid shelleen

New member
סוף סוף

אחרי ניסיונות רבים עם בוס בשובר גלים בדולפינריום קמתי הים מוקדם ונסעתי למזח ביפו ( ליד איראנה אריסטו ) ניסיתי ניסיתי וכלום עד ש...... הגיע איזה דייג אחד שמו שימי בחור נחמד מאוד ולימד אותי שיטה מרכיבים מצוף גדול מאוד עם שני קרסים על חכת רולר ללא משקולות וכ"ו התוצאה 30 בורים יפים ביותר בשלוש שעות אז א. אחרי נסיונות רבים של שבוע שעבר ואכזבה אדירה היום זה השתלם ללמוד ב. תודה רבה לשימי שלימד אותי והביאני עד הלום ג. לכל המעונינים אני ואישתי מההודעה הקודמת (" אכזבה " ) זה לא הזוג ששמעתם עליו מהסרטים - לכול החשדנים מבינכם אני הוסיף תמונות מאוחר יותר shelleen

אז למה לא תשתף אותנו בפרטי השיטה?

כדי שגם אנחנו נצליח כל כך יפה? ועל איזה מזח אתה מדבר? מה זה "איראנה אריסטו"?

kid shelleen

New member
בכניסה לנמל יפו מהצד הצפוני שלו ממש מתחת למסגד שיש שם

עכשיו אני מבין הכל

תודה על תשובתך המפורטת לגבי שיטת הדיג. עכשיו ברור לחלוטין עם אילו קרסים משתמשים, עם איזה פתיון, מה המרחק בין המצוף לקרסים, מרחק הזריקה מהמזח. באמת תודה.

zoharfi

New member
באמת תשובה מפורטת!

אני כבר יוצא לדוג לפי השיטה...

לייזר

New member
ליוביוב הירוק

אנחנו כותבים כל הזמן על השיטה אבל אתה לא קורא כי אנו אם בולונז אבל כשאתה שומע רולר אז האוזנים עומדות. ובחן ידידי עכשיו יש בורי צף אני מפזר לחם והבורי בא ללחם אני מוריד את המצוף על העופרת ויש לי בניות של מטר זורק אם בצק רך הכל נישאר למעלה ותופסים בורי צף . אותו הדבר עשה ידידינו המלומד מול אריסטו רק מה הוא שם מצוף זריקה גדול ושוב מתחת למצוף יש כרסים בלי עופרת ושוב הכל צף והבורי אוכל למעלה .בדיוק כמו בבולונז .ההבדל שאני מוציא ליד הרגלים והוא ליד קפריסין .עלי לציין שיש שפיצים אז הם יותר רחוקים אז השיטה אם המצוף זריקה טובה כי אם הבולונז קשה לזרוק שלושים מטר .אבל לא לדאוג כי אין לנו כאן שפיצים למכביר. אז ידידי קרא גם מה שכותבים אלה שהולכים על קטנים ואם תבוא איתנו פעם לדוג אתה תיראה את ניר ברנר או הילד אוהד שהשבת הקודמת שלף בורים בשיטה הזאת שאני סבא לייזר כמו שקורא לי נכדי התלהבתי ממנו ודוקא הוא הוציא את היותר גדולים בהתחלה שהכרנו אז הם אמרו איך אפשר לדוג אם בולונז מול הגלים אמרתי להם סבלנות ותירגול והיום זה הולך .להם כמו מרגרינה .אני מקוה שעזרתי קצת טוב עשר בורי מטוגנים על השולחן מאנטיאס אחד בים. להתראות ידידי ובאמת אני רוצה שפעם נדוג יחד למרות הגופה שבתמונה הקפה עלי ויאלה ביי לייזר

לייזר, סחתיין על משפט המחץ ../images/Emo26.gif

"טוב עשר בורי מטוגנים על השולחן מאנטיאס אחד בים", אהבתי מאוד, ממליץ למנהלים להוסיף את המשפט לאיזה מאגר משפטי מחץ של חברי הפורום
. אגב, ברגע זה העליתי רעיון גאוני בלי לשים לב בכלל:
מאגר משפטי מחץ של חברי הפורום
נראה לי מגניב, לתשומת לבכם. מחכה לדוג כבר, מקווה שיתאפשר השבת לייזר.

ohad היחיד

New member
אכן

תודה על הפירגון לייזר. עכשיו תבוא איתנו פעם אחת ותראה איך לייזר מביא לך כמויות של לחם ואח"כ כמויות של דגים ואנשים שהיו בשובר בכו אין דייג אין דייג... מה זה אומר לך שאל תילך על גדולים תבוא תנסה מתאים לך בוא,לא מתאים לך אל תבוא... מקווה שתבוא ותרקון קצת את הים. אז שבוע טוב

paluta

New member
אירנה אריסטו

אריסטו היה אחד הפילוסופים הגדולים ביותר שבין חוקרי הטבע היווניים חי בין השנים 322 - 384 לפנה"ס אירנה זו הייתה החברה שלו מאוקראינה האגדה מספרת שהם היו נפגשים באיזור יפו (לחופיה) ובכל פעם שהם .... היה דייג שהיה תופש דג אחרי דג אם תעמוד בדיוק במקום יתגשם חלומך ותתפוש דג אחרי דג אבל עליך לעמוד ממש במקום שם אירנה ואריסטו עמדו בהצלחה

לייזר

New member
פילוטה להשלמת התמונה....

הבוס של המקום היום להבדיל מתשובתך זה שוני המדובר רבות היום שהכניס את הבת שלו לליכוד

kid shelleen

New member
המיקום

דרך אגב אריאנה אריסטו זה גם אולם חתונות מפורסם ממש באותו רחוב (רציף העליה השניה ) - כך נקרא הרחוב להלן מפה באותו רחוב יש מסגד תעמדו מתחתיו יש שם מיקום טוב KID

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאני מוחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה כולם מתלהבים אתם לא קולטים איזה דגיגים קטנים ומסכנים הוא הוציא מהמים לא חבל עליהם תראה KID אין לי שום דבר נגדך אבל יש לי משהו נגד הוצאת דגים קטנים מהים נכתבו פה הרבה מאד הודעות לגבי חקיקה והגבלת גודל וזה לא מעניין אף-אחד אני יבין אם אילו דגים שמשמשים לדייג חי אבל לא נראה לי (אולי כי הם בכיור)

rondadon

New member
אתב בטח מתכוון ל...

תרחון/אוטאוט/אינטיאס הקטנים שיש שמה... אני באמת לא הבנתי למה לקחת אותם...הבורים טובים לפי דעתי...אבל...למה באמת לקחת כאלו קטנטנים...??? אבל אופיר..לך תדע...אולי זאת תוכנית סודית לעצבן את אבא של האינטיאס הקטן...ואז לשים את הבורי בשבילו....

לייזר

New member
אופיר ידידי...

סלח לי אבל לא כולם הולכים על גדולים הדגים שהוא הוציא יפים גם אני לוקח כאלו ונכון הם טובים וטעימים יותר מהגדולים ולמה מותר ואתה מבין אם שמים אותם לפיתיון שהם יהיו במים מחוברים לכרס ומחכים שיבוא איזה דג גדול ויטרוף אותם .לדג הגדול מותר לאכול אותם ולנו אסור .באמת אנשים הולכים לדוג ומביאים הביתה דגים לאכילה אם זורקים אותם אתה צודק אבל אם אוכלים אותם אז באמת לא חשוב אם הוצאתי אותו שהוא מאה חמישים או מאתים גרם .ועוד דבר לפעמים אני מוציא דג ורוצה להחזיר למים לא תמיד הדג הזה נישאר החיים כי הוא ניפגע בעיקר אם זה קרס שבלע עמוק . לילה טוב

אוריא

New member
יש פה אי הבנה.

נראה לי שיש פה אי הבנה. אני לא חושב שאופיר התכוון לבורים (100-150 גרם) אני חושב שהוא התכוון ממש לדגיגונים הקטנים. ל"מחזיקי מפתחות". אבל מי אני שאפרש את אופיר.

למעלה