סוף סוף....

איתנוס

New member
סוף סוף....

יש מקום שאפשר לשאול אותו את השאלה הזאת.... מה נשים באמת רוצות?
איתנוס

שקר החן

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

עדיין אין קביעה מוחלטת לגבי מה שהן רוצות, אבל אתה מוזמן לנסות לגלות את זה לאט לאט וביחד איתנו...

איתנוס

New member
את האמת...

שלום שלום, נעים מאוד. אני חי כרגע בספרד... אני יכול לתת את "מה הנשים הספרדיות רוצות?" מאת איתנוס, אני חושב שבאיזה שהוא מקום יש שוני עצום בין הנשים פה לנשים בארץ. (אני לא אגיד אם לטובה או לרעה... אני עדיין רוצה לעבור את ביקןורת הגבולות בשלום בלי 48 שעות של מעצר מנהלי)
איתנוס

איתנוס

New member
ילדה....

מאיפה את יודעת למה התכוונתי... ואולי רציתי להגיד שהנשים הישראלית טובות יותר, חושניות יותר וסקסיות יותר, ואז כמובן שהשוטרת ממשטרת הגבולות הייתה עוצרת אותי למעצר מנהלי של 48 שעות אצלה במיטה!?

איתנוס

New member
לילה...!? אמרנו 48 שעות...

שאלות קשות... אני גר בספרד כרגע, אני אגיע כנראה בסביבות תחילת מאי, אני צריך להיות במדריד אז ננצל את ההזדמנות לבוא לשבוע לארץ
את יכולה לקפוץ לנתב"ג לעשות בשבילי סקר שוק שם, אני אוהב בחורות לא רזות מדי מטר שישים-שבעים, בלי הרבה איפור (קטע חלש של הבחורות במשטרת הגבולות- כל פעם שאני עובר שם אני מתערב עם עצמי שיש להם מוצרי מייק אפ בחינם בדיוטי פרי, שש וחצי טון איפור על הפנים, הם בטח קמות בחמש וחצי בבוקר למשמרת שמתחילה בשעה עשר
) ושתהיה חמודה. אני מקווה שיש לך טעם טוב כמו שאת יודעת ASP
, אני לא צוחק, אפילו שאני לא מכיר אותך את אחד מהאנשים שאני הכי מעריך בתחום, תמיד תהיה בשבילי "ילדה בלבן"

../images/Emo9.gif יש לי עוד הרבה מה ללמוד

לעשות בשבילך סקר שוק זו בעיה, כי אני לא ממש יודעת לבדוק בחורות... אם היית מבקש ממני למצוא לך גבר...
מה בכלל אתה עושה בספרד

איתנוס

New member
דבר ראשון... אני בשוק...

את יודעת ספרדית
אני יודע שאת נגד מעבר להודעות אבל אני לא ארשום מה אני בספרד על גבי הפורום, אז באמת יהיה לי לילה לבן עם משטרת הגבולות, ולא יהיה שם מין

למעלה